Faderskapsintyg

Imorse kl 11 fyllde jag och calle i ett faderskapsintyg för att intyga att calle verkligen är pappa till hugo. Och shit vilken skum upplevelse. Först och främst fick tanten som hjälpte oss med det be två personer komma och kolla på medans calle skrev under så att calle inte kunde komma o säga sen att han inte hadde skrivit under. fattar inte varför någon pappa skulle göra det men.. sen fick vi reda på att jag hade ENSAM vårdnad om Hugo! Så då fick vi fylla i ett till papper där jag typ godkände att det var ok att vi hade delat. Att jag kände mig trygg med calle som far o bla bla bla. haha helt sjukt. Tycker sånt ska ske automatiskt. men men.
Efter det gick vi vidare till stan för att träffa upp hugos moffa :) Eftersom Erik fyller år i morgon gick vi runt o kollade efter en present till han. Tror han blir riktigt nöjd. hoppas jag iaf. han e tonåring så man vet egentligen aldrig vad han tycker om nånting.
Sen gick vi och leta efter en passande bh till mina nya boobs och herregud vilket litet utbud det finns här då!! Hittade en utan byglar tillslut på lindex som passade skit bra men 350 spänn kostade den! Jaja, det fick bli den ändå eftersom jag ej har en enda bh och ta på mig för tillfället. lite surt och lägga ut så mkt på en bh när man inte ens fått mamma penningen än.

kl 3 kom mamma o benjamin förbi och träffade hugo för första gången :) Det ända mamma kunde säga var -"Gu vilket fint barn! Gu vilket fint barn!" hehe. Hon e riktig glad över att ha blivit mormor igen. Och benjamin ser framimot av att få hjälpa migmed han. Benjamin blev lite fundersam varför han aldrig öppnade ögonen och förstod inte varför han sov så mkt men han fattar väl sen. :)

Ska krypa ner i sängen till mina pojkar nu. 

see yah later

Vart tog tiden vägen?

Nu är vi äntligen hemma. Dem gjorde en sista underskötning på hugo kl halv 9 typ och allting tydde på att hugo gubben var helt frisk :)
Calles kompis kom och hämta oss sedan och hade sin lille son tor med sig som e 6 mån. Det blir hugos framtida vän har vi föräldrar bestämt :)

Gick ner till stan för det var tänkt att vi skulle gå till hemköp men det blev marknaden ist. Efter ett tag kände jag hur benen inte längre ville bära mig och jag börja skaka och bli svimfärdig. Hur dum är man egentligen om man tror att man skulle orka med lika mkt som innan födseln bara en vecka efteråt? a så det blev fullfart mot bigboy för att få i mig lite mat. Jag börjar bli jäkligt öm överallt nu. Kände inte av det lika mycket när jag bara låg i den där förbannade sjukhus sängen.

Provade pumpa ut mjölk idag oxå för jag har ju sånna sår på bröstvårtorna som svider som fan. Men när väl hugo skulle dricka från flaskan fick han det alltid i luftstrupen för att han sög så fort och fattade inte riktigt att de kom lättare ut från flaskan än ut ur bröstet. Så jag får väl lida pin då tills han blir lite äldre och tills jag blir lite tryggare med att hugo kommer klara sig.

Har insett idag att man inte hinner med mkt när man har barn alltså. Skulle äta, han ville ha mat. Jag skulle sätta mg vid datorn, han ville ha mat. Skulle gå på toa, han ville ha mat. Duscha? Tur att man har calle!



Skriver när jag skriver!

5 dagar. Snart 6 :)

Sitter här i rummet vi har på avd, nyduschad och helt öm i brösten. OCH i huvve.
Fick reda på att hugos bilirubin värde har sjunkit från 303 till 239 :) nice nice! Min pojke e så duktig som ligger där i solariumet med den där ögonbindeln utan nästan nå gnäll alls. han har ju faktiskt legat där i snart 48 timmar, vem skulle vilja ligga så länge och sola liksom? inte jag iaf. Så inatt kl 2 stänger dem av det och imorgon bitti efter att barnläkarn har tagit sig en titt får vi åka hem! Ni förstår inte hur mkt jag längtar till att få komma hem. Alltså nu har jag legat i ett rum i en hel vecka med en jäkla smärta i hela kroppen och bara väntat och väntat. Har knappt fått mysa med hugo pga av att han måste sola.

Calle vill lägga upp bilder på hugo men jag känner mig jätte osäker när det gäller det. Vill inte att någon ska kopiera det eller göra något dumt av det. Men ska fundera på saken.


Förlossnings historian får ni höra senare.

09-08-23 <3

I söndags, 20.39 kom Carl Hugo Karlsson. Det var den smärtsammaste upplevelsen jag någonsin gått igenom om man snackar kroppsligt alltså men är så otroligt glad av att man fick ett sånt stort pris för ne. Annars hade nog ingen jäkla kvinna lidit sig igenom det. Men nog om det :) Alla undra säkert saker om Hugo och det jag kan säga just nu är att han är en väldigt stilig, lugn pojke som har världens finaste hår :) Han är en liten kopia på calle så en riktig heting e han!
Han vägde 3400 g och var 50 cm lång. Började ta bröstet riktigt dagen efter och sen dess har han sugit och sugit så jag är alldeles öm. Men mat älskar han iaf och det är bra :)
Han är helt frisk förutom att han har gulsot som vi just nu behandlar med ljusbehandling. lite jobbigt eftersom vi nu måste stanna kvar här på avd i två dagar till och jag som bara vill ta hem han till vårat hem NU!

Allt känns riktigt bra annars. Vi tre börjar verkligen se oss som en familj nu och kärleken mellan oss stiger och blir allt mer uppskattad och tillvaratagen. Vi har även börjat fima hugos första dagar här med oss och jag ängtar så tills han e tonåring och vi får visa detta för han. Snacka om att det kommer bli en romantisk komedi :D

Ska försöka vila nu medans Hugo sover i solariumet.



Ett nytt liv har börjat ♥

:)

Oh herregud vad jag e mätt av alla godsaker sandra hade med sig ikväll! Tänkte bjuda på popcorn men det behövdes ju inte :) Och så hade hon med sig en present till hugo gubben, En liten spiral orm man skulle he runt hans säng. Hur gullig som helst =D Så tack än en gång sandra. He gonna love it!

Nä nu ska jag tamefan sova lite. om jag kan, vi såg på män som hatar kvinnor och jag blir alltid lika orolig i kroppen av den men den är faktiskt bra! så bye world!



Jag älskar dig calle! Mitt lilla bustroll

movie night

Snart komma Sandra!! Vi ska se på film o bara slappa. :) calle är ju borta på surströmmingsfest och hasse är på firmafest så då får vi ordna en egen liten fest här. med te och popcorn :) Mys.  



Hörs sen!

Mycket tankar.

Gårdagen var som sagt helt galen och jag glömde och berätta om den lilla fågelungen Saga kom in med :( Både calle och jag fick panik för calle var rädd för fågelinfluensan och jag börja grina för jag gillar inte att hon dödar små fåglar. Vi sprang efter Saga och försökte få hon och släppa den och när hon gjorde det så såg vi att den inte var död bara skadad så efter att calle hade tagit en slev och kastat ut den fick han även gå ner och slå ihjäl den med en spade så den inte skulle lida.:( :( När jag hörde dunsen från spaden börja jag lipa ännu mer och så blev jag jätte arg på Saga så jag tog henne i nackskinnet och började skällde ut henne efter noter!
Alltså jag hatar döden. Jag bara ryser och får panik så fort jag hör eller ser den. Kunde inte änns se den lilla fågelungen för jag tyckte det var så hemskt. men livet är fullt av död och hemskheter och det gör mig så deprimerad. Tex som när jag såg ett program om usa o folk som fick dö bara för att det inte har råd med sjukförsäkring? VAD E DET? vi lever faktiskt på 2000 talet? A då kan man verkligen säga att världen e sjuk!

Efter all drama så såg  jag och calle film. Män som hatar kvinnor och den nya Walander - tjuven. Snacka om att jag blev hatisk gentemot män efter dem tvån då alltså. FY ******!  Såg ett oprah program oxå för någon dag sen där män som misshandlar kvinnor kom ut och prata om det. Och det fick en och inse att det verligen är en sjukdom, ett beroende. Och jag blir väldigt glad av att höra att det finns behandlingar och sätt för att förhindra det här. Men som sagt det är som alla andra beroende och de kommer definitivt inte försvinna. Så länge det finns knark finns det torskar. Så länge det finns kvinnor så finns det män som slår dem. så är det. Men en dag hoppas jag vi blir så bra på att försvara oss så att vi verkligen slår tillbaka riktigt jäkla ordentligt så män inte tror det är en lätt match på ge sig på oss som det gör nu.


jeje, calle here i come !

Andas...

Shit vilken crazy dag det har varit idag. Fck ett vredesutbrott efter att får hem ett brev från skatteverket där det stod en massa jag inte förstod och calle o pappa bara sa åt mig att skita i det. HALLÅ? är det ingen som vill veta innehållet av sådana papper? Tänk om det står nått viktigt och alla bara läser det som står efter likamedstecknet? A i min värld e det helt stört. men men alla e olika och jag sticker verligen ut ur mängden har jag märkt idag.

Smärtan och sammandragningarna har varit på mig idag och torterat mig så in i *******! Så idag var jag nära på och ge upp. tur att jag inte är någon självmord människa men därimot hade jag bara lust och bara lägga mig i sängen och ligga där. Inte äta, inte, inte gå på toa, utan bara ligga där och ruttna. Tills han kommer ut då.   meeeen efter att ha sovit ett tag fick jag lite energi boost som tur var.

Aja Im back iaf. Och när det här är över förtjänar jag tamefan allt de goda här i världen. FATTAR DU DET, LIVET??! FATTAR DU DET DIN *****?



En miss till!

Jaha då har man missat ett möte på soc bara för att man försov sig idag. Och inte ville lillgubben väcka mig heller som han alltid brukar göra vid 7- 8 tiden då han e hungrig. Jag skulle följa med calle dit imorse för att intyga att han e pappa så att han fick ett faderskapsintyg. Men det får bli på måndag. Tror det är på måndag jag ska till tandläkarn oxå? måste fråga calle och kolla om det inte va samma tid. För jag behöver verkligen gå till tandläkaren och fixa den där försäkringen man kan få innan man fyller 20.

Så den här dagen blir lika tråkig som alla andra dagar då. Om jag inte glömt något mer? a hoppas inte det....



Tillbaka till facebook:)

Jag älskar dig!

Grattis till våran underbara pojke och till oss.  Och tack för att vi fått behålla dig såhär länge :)
Idag är du 38 veckor!
Fattar du? Inom två veckor är du här, i min famn, sugandes på mitt bröst. Är det inte underbart?:)

♥♥♥ Kom bara inte ut och va en hugolina för då får jag ångest   :)♥♥♥

Riktigt nice

nu har malin vare här o fixat min blogg=) visst blev den fin?  jag blir ju så lätt less på allting så Samantha, ta inte illa upp :) Ska ändra lite mer oxå men först måste jag få fotoshop av malin=)

Ja idag har vi ju varit på försökringskassan på "kurs". Gick väl bra. Kommer bara ihåg en sak typ och det är att jag ska gå in på deras hemsida och anmäla mig om att jag ska ha föräldrapenning nu snart och så att det då kommer hem en blankett. Sen att man kan välja vilka veckodagar man vill ha ut pengar för? helt knäppt. tycker man ska ha ett fast belopp varje månad. men det ska inte vara lätt sånna här saker. nejdå! Aja får väl se när jag får pengar, kanske om en vecka eller om ett år. Det är det fina med detta man vet aldrig om man måste svälta en månad eller inte..kul va=) Allt det här är så bra för mitt psyke. Det härdas och härdas. Hoppas jag iaf annars kommer det ju inte ut något positivt från detta vuxenliv. Hugo får jag ju hursomhelst och det är ju tur. Saknar han som f*n! vill bara ge han smisk på rumpen för att ha gjort dem här sista veckorna till ett helvete. :) :)

Calle var iväg men en arbetskompis idag en stund och när han kom hem kom han hem med en barnstol :) och en nyhet om att vi skulle få köpa 2 bilar till priset av en typ. Haha. Alla dessa månader som man sökt efter EN bil och inte hittat nån, och s bara dyker två upp bara sådär. Kul=) fast den andre blir typ reservdelsbil. fast jag tror man kan köra med den oxå. Amen det blir bra det. calle ska ju ändå ta körkortet här snart så då blir vi som en äkta svensson familj som har en bil var:) wiee

LISTA :)

Jo jag glömde en sak.  eftersom jag fyller år i oktober så tänkte jag att jag lägger ut min önskelista här i god förväg så alla som hade tänk ge mig en present, vet vad jag vill ha :) Bra va? =D

° Massage eller en spa vistelse :)
°Tandblekning. :D
°Mp3 / Mp4
°Nagel stuff.
°Presentkort på någon sko/klädaffär !!
°Nickelfria örhängen (Dyra diamanter helst ;) )
°Hår&Hud produkter från apoteket.
°Hårnoppar apparat. Heheh. vet inte riktigt vad dem heter men det är en grej man dra på bena och så drar den ut hårstråna samtidigt. E så sjukt less på och raka.

yeah. Det var det. tror det va allt iaf.  Så nu vet ni mina kära vänner :)  Ps jag blir inte sur om ni inte köper något av det dära så ni vet. detta ligger bara högst upp på listan.      Älskar er ♥

Försäkringskassan, here we come

idag blir det av till försäkringskassan för nå infogrejs. Typ en kurs som lär oss hur allt med pengar o mamma o pappaledigheten fungerar. Barnbidrag osv osv.. a så kl 15 ska vi vara där och lyssna på nån och jag hoppas verkligen att dem pratar så man förstår OCH SEN att man kommer ihåg allting. Jag brukar vara sån som lyssnar, förstår och sen när man fokuserar på nå annat har det försvunnit. mina hjärna vet väl inte hur man spara grejjer som. Jo hemskheter och sånt det kan den spara men inte sånt som e viktigt. hehe så typiskt alltså.

nämen så wish us good luck! :)  ♥

Malin, vi ses ikväll då! :D

FFS


Ha ingen ångest....

Här sitter jag...än. Calle kom nyss hem från jobbet med min nya favvodricka Schweppes Lemon fusion :) OOOOO! mkt kolhydrater men ha ingen ångest Emma. Det kan inte bli värre än vad det är :) Bristningar kommer täcka hela min ungdomliga kropp, men det gör inget. jag gör det till en "inne" grej. SÅDESÅ!

idag har jag....suttit vid datorn. Ehm...
Just det ja, Zimba har stukat foten eller nått för imorse hörde jag han o en annan katt brottas här ute och sen när han kom in så halta han. Det kanske sitter en nagel där men vi kan inte kolla riktigt för då hugger han.  Hehe han kom även in med fullt av den andres päls på tassarna. Tror den andre är en vildkatt, för den är jäkligt skabbig. plus att den tappar väldigt mkt hår så nåt fel är det på den. Funderar på och ringa nån men vet inte riktigt vart? Nån som har en ide?
Nämen så Zimba har legat helt död hela dagen under sängen. Han har varken gått på lådan eller ätit på 7 timmar och i vanliga fall gör han det typ varje timme.
Men jag tänker så här. Eftersom zimba var så jäkla dum som attackerade mig och benjamin så vi börja blö på armarna så är det här faktiskt rätt åt han. Synden kommer alltid och straffar en så... RÄTT ÅT DIG STÖRDING! MIG GÅR MAN INTE PÅ OSTRAFFAT!     nu e vi even.

J & J, Ni är alltid i mina tankar ♥

Dear pain...

Jag har ont. jag har riktigt jäkla ont. Börjar få sammandragningar typ varje timma nu och dem blir bara starkare och starkare. Men än kommer han inte...
Igår efter att malin var här fick han nå jäkla spel och börja kicka på som f*n. Asså det gjorde så ont så jag nästan börja grina. ibland är det som om han verkligen tror att han kan lägga sig raklång...dummer :) Om man kollade på magen så såg man ryggen på vänster sida och fötterna på höger sida och så bara tröck han ut bena. Alltså jag trodde jag skulle pricka. Jag skrek och calle kom in rusande och så satt vi båda och bara kollade på vad han höll på med. Vi bara satt där och undra va f*n han gjorde. Och så pågick det. så somna inte förs tre inatt. Iof är det in bara det som gör att jag har svårt och sova utan det är oxå det här väntandet. Väntandet på något ont, nå riktigt satans ont. Tänk er den värsta smärtan ni har varit med om och så bara sitter ni och väntar på att den ska komma. Ni vet inte när bara att den snart kommer.  Snacka om psykisk misshandel. Och som grädde på moset eller vad man nu säger så väntar jag på ännu en dödsdom..kan inte riktigt snacka om det men     Jag e riktigt j*kla less. 

ska försöka fokusera på något positivt nu så ska göra en önskelista till min födelsedag. Nu ska minsan Emma bli bortskämd tycker jag :)  

Hejsan.

Malin var här alldeles nyss och hon lärde mig så mkt. nu är jag iaf påväg och förtjäna och vara 20 år :) haha. Hon lärde mig om hur man beställer kläder på internet. ändrar bloggen, hur man lägger in youtube klipp här osv osv.  Saker som ska vara självklara att kunna.   Just nu håller jag på och ändra här i bloggen så ursäkta om det ser helt stört ut men jag håller på och lära mig, så ha förståelse. Thanks.
 
Den här är för min brorsa. Hahahaa



Ännu en dag

Äta frukost...blä
Mata fiskarna i fishworld
Kolla läget på farmville
Va lite kriminell på mafia wars
Städa lägenheten
Fixa mitt underbara utseende
Kanske stryka...om jag har lust
Invänta Sandra :)
osså äta något mellan allt detta. Boriiiiing!

That´s my wonderful dag :D WEEEEII !

Allt är normalt! ÅH!

Dem senaste dagarna har jag vaknat av illamående och huvudvärk på nätterna. Blir jäkligt illamående av att få mat i magen oxå. Och så blir jag jätte yr som om jag åkte en jätte snabb karusell. heelt knäppt. Det borde ju vara tvärtom att jag blir illamående och yr om jag INTE äter men no no. Så imorse ringde calle och fråga någon barnmoska vad jag skulle göra, och även om hon inte var så orolig för mitt tillstånd så sa hon att jag skulle komma in till förlossningen och ta lite prover. Pust! inte fan räknas man som en människa utan ALLA ser en bara som GRAVID! Jag ville bara gå till en vanlig läkare och kolla upp MIG, men självklart blev det så vi åkte in och kollade Hugo. Visst det är bra att dem kollar så inte han påverkas men ändå! JAG DÅ?  Det är jag som mår dåligt inte han. han sparkar ju och lever om så inte fan lider han. men vi åkte in iaf för calle nämnde något om havandeskaps förgiftning och då kunde jag ju såklart inte vägra..Men som jag kände på mig så mådde han bra och det handlade inte om något sådant. Och när jag frågade läkaren om råd kunde hon inte komma med ett skit, bara att jag skulle ta en alvedon och be calle massera mig.  OOOOKEEEJ?! Thank you very much!
Och sen så blev det ju inte bättre av att vi fick använda upp alla våra sista pengar på resa dit o hem. vafan finns det ingenting här i härnösand för? jag förstår inte vad problemet är?
 Och sen vet ni, när vi skulle fara hem och ta en buss från sjukhuset ner till navet så råkade vi ut för en satkärring som nästan inte skulle ta med oss ner till stan pga att vi inte hade fixat en sms biljett före påstigning. VAFAN VI VISSTE JU INTE HUR MAN SKULLE GÖRA! Och inte var det hennes ansvar heller och ge oss den infon. nej nej. Vi skulle födas med den kunskapen. J*vla idiot! 

Nu är vi hemma iaf och jag känner bara att gud vilken onödig dag. Skulle fan inte ha klivit upp. Nästa gång jag mår dåligt så kommer jag ju iaf Inte ta hjälp av sjukvården. Det är en sak som är riktigt j*kla säkert!


Beroende?

vaknade tidigt, tänkte nu ska jag göra något vettigt. gick förbi datan och poff så fastnade jag där. Jag och calle turas om och spela mafia wars, när hans energi är slut  o man måste vänta till dem bli återfyllda säter jag mig och så tvärtom. och så har det varit i 2 dagar nu:D Så jäkla stört! Vi lyckades iallafall ta en sväng på stan och träffa benjamin och mamma vid kyrkan en stund oxå. Linnea ringde även och sa att hon ville lämna min kläder hon hittat hemma hos henne. Så hon och björn kom oxå förbi kyrkan.
Nu har jag suttit och snackat med en massa folk på facebook, måste ju visa att jag är en bra vän och att jag inte bara använder facebook åt att spela spel. (haha)
 jaja, ska gå ner till tvätten en snabbis nu och vänta på att energin ska stiga på mafia wars. Så bye

Mina nya vänner:)

Tjolahopp! Låt mig presentera mina nya vänner som får mig och vandra från min tråkiga verklighet till deras beroendeframkallande världar ....








Visst är dem bara underbara va? Hahaha.
Tack för att ni finns under dem här svåra stunderna :)



Hello hugo!
Idag är du 37 veckor och vi längtar så vi blir tokiga :)
Hela världen väntar ju. Inte bara mamma o pappa, utan oxå vänner o bekanta som bara terrar oss med sms och undrar när du ska kika ut! Vi vet att det egentligen är 3 veckor kvar till beräknat datum men vem bryr sig om det? Du kan ju faktiskt komma nu om du vill. Allt är ju klart, allt som fattas är bara att du ska bli lite lite större och jag lovar om du kommer ut nu och dricker av min superduper mjölk jag har så lovar jag att du kommer bli lika stor och stark som bamse. det vill du väll? =) hur som helst så älskar vi dig lillvännen.♥

Mysis!

igår var första kvällen på länge som jag o calle fick mysa och äta gotta på jäättttteee länge känns det som. Vill bara att hugo ska komma ut så man får hålla om han med! Är så less på att bara sitta här och kolla in alla bebiskläder och allting och bara VÄNTA!!!!!! Calle går runt i lgh och försöker härma en bebis och säger: -"Tänk när han gör så här eller tänk när han säger såhär =D" Och jag blir bara galnare och mer less så snart tar jag saken i egna händer tror jag... Varför just 9 månader? varför inte vara som en katt och föda efter bara nån månad eller vecka eller aa hur länge dem nu än är gravid. nädå nädå nädå!

calle har lagat mat nu medans jag sitter fastklistrad framför datorn helt näck! hehe. det är ju så satans varm ju!! Hoppas bara ingen ser mig utifrån. =/ haha!

a idag blir det bara strykning och vikning av kläder sen när calle sticker kl 4 blir det sängen och korsordstidningen. och så lite facebook;) Så see yah     


bjuder på ett kort från dem gamla fina dagarna då man var het som en kabin och inte en rund som en köttbulle som nu ;P haha

Benjamin, min bror!<3

har haft benjamin hemma hos mig nu ända sen i lördags. Det har varit så mysigt. Vi har badat i svartvik, grillat, spelat spel på king.com, kollat på en 3d film som man behövde spec glasögon och se och så har vi bara kramats och ätit go mat=) Idag kom mamma och erik och hämta han. Så nu får vi se hur lång tid det dröjer innan vi får ha en igen...En sak har jag och calle insett iaf, vi har inget hem för en 8 åring=/ bara för en liten baby. För vi har inge familjespel eller några barnvänliga filmer eller någonting som ett barn kan ha till och aktivera sig med. Så nu känner vi lite press, iaf jag. Så ska försöka shoppa lite barnsaker framöver. Om man nu har råd dvs. Ska ju försöka spara ihop några tusen till dec så vi kan hyra en medelklassbil som vi kan köra ner til gbg. Hur jag nu ska orka göra det är en annan fråga, lär ju ta 2-3 dagar eftersom jag kommer vilja stanna och sova och mata hugo var tredje timme. Jaja,

Ska återgå till mitt spelande på facebook. nu. tur att man har blivit bortbjuden till malin i helgen och att man får besök av sandra på torsdag, annars hade man väl fasnat i den där farmville-sorority life-fishworld och maffiawars-världen forever!


Efterlysning

jag efterlyser personen som kommenterade mitt inlägg senast! Vem var det????=)

Efterlysning

jag efterlyser personen som kommenterade mitt inlägg senast! Vem var det????=)

Vilken dag!

Imorse vid 11 satt jag vid datorn, hade nyss vaknat av en marddröm och så satt jag och tänkte: Jaha, ännu en slö dag! En minut senare ringde mamma och berätta att hon var i sundsvall och hade gjort något med ögat så hon hade jätte ont! Benjamin såg det och blev jätte ledsen och trodde hon skulle dö så personaen tyckte jag skulle komma och hämta han. kl 12 kom vi på en lösning hur vi skulle ta oss dit, jag o calle. Det fick bli att hyra en bil för 1000 spänn eftersom ingen som man kände svarade i telefonen! Så är det alltid, när man väl är i knipa finns ingen! men men. Gasen i botten for vi dit och hämta han. Hann inte äta något innan så vid halv 2 åkte vi in på macken vid sjukan och köpte lite lasagne. Sorry hugo! sen gasen i botten igen till härnta för calle skulle vara tillbaka till jobbe kl 2! Stress stress stress. Väl hemma slängde jag och benjamn oss i sängen och bara tog det lugnt till 4 då calle kom hem igen. Eftersom benjamin var utråkad då så bestämde vi oss för att åka till svartvik och bada och bara ta det lugnt och äta i solen. Det var skönt men inte kunde man slappna av för vågorna var jätte hög och kraftiga så man fick ha ständig koll på benji så han inte for med ut i havet.
Nu sitter jag här framför datan efter en behövlig dusch och försöker slappna av. Går sådär. men men. Ska kolla hur mina fiskar mår på facebook och sen lägga mig. Be för att jag somnar någolunda snabbt=)

Släkt träff! och ångest..

Ja nu har man vare på sitt typ första släkt träff på flera årtionden känns det som. men det var.....kul=) Hade lite svårt för att vara social pga av att det var så hett och solen tog alla mina krafter. Plus att jag kände ju ingen typ. träffar dem ju aldrig så det är ju inte så konstigt. men det är skönt o veta att man har en släkt ändå! har ju inte känts som det ett tag. antingen är dem döda eller så är dem så bäng så man inte vill se dem... men dem på pappas sida är helt okej som tur är=) Och farfar då, som vi firade idag, han är som en främling för mig. Jag fyller 20 nu och jag har träffat han så många gånger så jag kan räkna det på fingrarna. Tråkigt men så är det. Sen är han typ dement så han är lite frånvarande och är inte så lätt och lära känna. Men han kommer ihåg mig sen jag jobbade på ugglan och det känns kul. ibland kommer han ju inte äns ihåg farmor som var gift med han i 30 år liksom. men men idag fyllde han 80 år så gratts fafa!=D

nu är kl halv 12 och jag kan inte sova. Ångesten kryper inom mig och jag känner mig så himla deppig. har börjat göra det mer o mer nuför tiden. har ju inge liv så det kanske inte är så konstigt. Sitter ju bara o väntar o väntar o väntar. Har ju ingen försäkring på det jag väntar på heller så...
läser det ni som har kommenterat har skrivit och jag blir så....jag vet inte. Kommer på en massa saker om mig själv och sådär. Och jag måste bara säga att om inte kroppen hade den där försvars mekanismen som gör att vissa känslor bara stängs av då kroppen känner att det blir för jobbigt, då tror inte jag att jag hade suttit här alltså. det är inte många gånger jag har gråtit över Jack & jamie under det är året dem har varit borta, och det är förmodligen för att min kropp inte känner att den orkar. Smärtan jag hade dem första två veckorna det var så överväldigande så jag var tvungen o ta upp drickandet. Två månader senare kände jag att jag var gravid igen, blev inte äns chockad när jag såg pluset på stickan. Bara satt där och bah: Jaha. okej vad kommer nu hända? Först kändes det så himla hemskt att någon annan skulle ta deras plats i min mage. sen var jag rädd för att jag inte skulle älska det här barnet lika mkt som tvillingarna. Dem första månaderna hade jag typ panikångest varenda dag. Men ju större magen blev och ju mer jag börja känna den nya krabaten, desto lugnare och gladare blev jag. idag känner jag mig riktigt välsignad eller vad man ska kallare=) Så tack Hugo för att du tog mig upp ur mörkret! Jag är dig evigt tacksam. Puss killen

Hello!

Pappa och erik är här nu... Vi ska snart dra till farbrors hus och fira farfars födelsedag! Hela fucking hällströms släkten kommer och vara där, så det är lite nervöst:/ 
Nu sitter vi bara här och babblar..väntar på farbrors fru som ska komma och hämta oss.

hörs sen

hugo, mitt hopp!


idag är du 36 veckor gammal! När kommer du? jag är less, förstår du det lillsnutt? Jag lovar dig att det är mkt mysigare här ute så kan du inte bara komma=D? vavavava? Jag ska ju ändå gå igenom den där smärtan så varför inte inatt?
Älskar dig!♥

Det gör ont

a, är på skit humör idag. Har absolut ingen lust o göra någonting! Kroppen är tung, orken är helt borta-måste laga mat för att föda pojken snart men jag orkar inte! GUD, gör mig rik för en dag så jag kan ha en betjänt som kan passa upp mig! plz!!  åh...

Saknar mina små pojkar oxå... vill bara he kudden över ansiktet o flyga bort till dem. Fan dem behöver ju mig!
Snacka om att dem som fötjänade det minst fick gå igenom helvetet själv..




När vi möts igen, endast då kan mitt hjärta bli helt

Lång dag!

ja, efter den dramatiska morgonen har jag typ bara suttit framför datan på facebook....har inte haft något annat och göra så här har man suttit och spanat in alla människors liv i timmar och bara känt sig nere..Har hittat ett till spel nu som jag håller på med, fish world=) lite drygt men jag hittade inge annat!  JO just det jag, hittade en massa kort på mig o min gamla klass oxå=)
 
läslust klassen=) Jag andra från höger

Jag maja linda och vår lärare gun


Klagokören jag var med i. Ser ni nervösa lilla jag?





Linnea kom förbi ikväll och gjorde så denna dag iallafall fick ett trevligt slut=) Det är jag väldigt glad över. Imorgon kommer hon kanske förbi med sin nya kille björn. Lite nervöst men väldigt spännande!

Ska sova nu som min käresta gör...så godnatt!

Mardrömmar försvinn!

Vaknade upp när calle gick kl 20 i 7 och hade drömt om en jävulskt sjuk grej om calle. somnar igen och kommer tillbaka till samma dröm. Går upp och kissepissar kl 9 och när jag somnar åter så drömmer jag om samma sak! Fan va irreterande. Ringer upp calle kl 10 när jag bestämmer mig för att kliva upp, gråter för drömmarna gör mig så himla ledsen. Calle tröstar mig med sina underbara ord, men jag känner fortfarande den där rädslan om att jag inte vill att calle ska bli en såndär typisk kille jag alltid haft, egoistisk, nonchalerande idiot jävel! Som bara ser efter sina egna behov först osv.

När jag träffa  calle och vi lärde känna varandra och sådär så trodde jag bara att han spela och vara sådär otroligt Götesnäll;) Fan alla killar är ju störda, äckliga små kryp som luras och ha sig. Calle kan ju inte vara annorlunda? Joda efter 3 år snart så är han fortfarande likadan förutom att jag nu har sett hans dåliga sidor oxå men dem är inte värre än mina så dem kan jag leva med!  Tack tack gud! Men OM det är så att han mot förmodan egentligen är en såndär "vanlig" kille, ja då förtjänar han fan ett pris alltså! men tillsdess så ÄLSKAR JAG DIG CALLEMAN! puss

♥Nöjd och belåten calle!♥

Förlåt lilleman

pappa sören har varit här idag. Han skulle hjälpa mig och gå igenom alla lådor vi har nere i källaren o leta efters farmors förlovningsring jag fick av henne förra året. Men han gav upp efter bara ha kollat in lådbergen. Kändes faktiskt som och leta en nål i en höstack eller vad man säger=) pust! så farmor lär döda mig när hon får reda på att jag har slarvat bort den..men men kanske hittar jag den när vi ska sortera där nere någon dag. bara en bil kunde ploppa upp bara sådär så vi kunde köra allt till tippen.  Efter att ha pratat lite gick han. Jag lagade ostsnitzlar o åt o gick sedan o la mig. va så himla trött! Sen ringde mamma......Alltså mammi jag älskar dig as mkt men fan va less jag är på och bråka med dig! usch! Så jag tror jag råka skrämma hugo för jag tappade humöret och skrek så det kändes som stämbanden skulle gå av. ångest, ångest ångest! Vill inte att han ska vara rädd för mig och tro att -"Shit! nu kommer jag ut till en galen skrikkärring!" och så stannar han där inne i hundra år bara för att jag inte kan komma åt han där inne...=(

nä men iaf....


Calle kom sen hem o lärde mig lite om facebook. Snacka om komplicerat allting är. Jag förstår ju knappt hur den här bloggen fungerar.. men det är kul. Och så att man kan spela spel där? haha helt knäppt ju men kul! Ska väl så lite imorgon på de där spelet farm någontig imorgon=) haha  

Hejdå!♥


Äntligen som alla andra ;)

Hej! Va med sandra idag, really nice. Träffa hon på stan vid 11, åt en rinning hot dog och gick sedan hem till mig. Vi pratade och pratade=) Det känns som de bara var några veckor sedan vi var så där jätte bra kompisar och det är skönt. tror vi kan blir riktigt bra vänner igen om vi bara anstränger oss! Hon hjälpte mig även med att skaffa tillbaka min facebook sida så nu kan jag äntligen vara som alla andra och inte känna mig så utanför;) hehe. Och 17 vänförfrågningar hade man fått på dem här månaderna. Och jag som känner mig så ensam? Det finns ju folk bara man tar upp kontakten med dem igen... Såg även att marie hade lagt ut en bild på oss när vi var små. Helt otroligt att vi alla har varit i den åldern. På det här kortet tror jag vi hade skolavslutning i 3:an typ.=)


Magda, jag, marie och b någonting? =)
Kom ihåg att jag och marie hade så kul åt magdas telefonsamtal ibland för det lät som om hon prata om någonting hon förmodligen inte gjorde=D heheh 
Vilka oskyldiga tider!



Ska umgås med calleman nu eller stryka lillens kläder eller kolla facebook? Ehm a typ alla grejjer=) hehe BYE

Saknar

Nu har  jag kollat in mina vänner bloggar en snabbis. försöker göra det varje dag så jag vet vad dem gör och om dem verkar må bra. Kontrollbehov? NÄ jag bryr mig bara och så är man för lat för och ringa så det här är det lättaste sättet tycker jag.  =) tyck om er ! 



Nu måste jag göra mig ordning, Sandra kommer ju snart =) 

Fett

Det blev inte så mycket städ för min del, mest calle som irrade omkring här. Sorry! men nu e det snyggt är. Det är nu man skulle bjuda hem folk och visa upp våran lgh men ORKAR INTE!!! blä..  Skulle ta en prommis idag bara för att få känna mig levande och varenda fotsteg kändes som bly. Ni förstår inte hur mycket jag vill träna upp mig kropp nu. Igår när Malin och dem tog kort på mig så blev jag så satans paff när jag såg kortena. Förut Var jag ju ganska het iaf på kort. NU? a jag vill inte äns kolla. Måste man gå upp såhär mkt när man blir gravid? Eller kan man åtminstånde njuta av att ha lite (mkt) hull? nä det är nog programerat i hjärnan att man inte ska trivas och vara nöjd med sig själv när man väger lite granna...Men sen handlar det väl inte bara om vikten alltså man blir ju så trött av dem här extra kilona, man känner ju sig större än vad man är oxå. a nä även om det ka vara bra och gå upp i vikt så tänker jag mig tamefan springa av mig dem här 15 kilona när hugo är ute. JAG LOVAR OCH SVÄR, att jag ska komma i mina jeans jag kunde ha förut inom ett halvår. och det med basta=) så nu har jag fått det ur mina tankar oxå...


Gick in på min familjelivs sida jag inte vare in på på flera månader och jag hitta ett kort på mig och malin. Det ända satans kortet jag har liksom..sorgligt tycker jag. Men här är det=)


Emma gick ut..=D

Gårdagen var riktig rolig faktiskt. Först gick jag o calle till malin vid 2 tiden och fikade och så, sen när calle skulle gå o jobba vid halv 4 gick jag hem och åt. Gick sedan tillbaka vid 8 tiden då malin skulle ha en liten fest. Även om jag bara kände malin, anna och linda så var det riktigt trevligt. Alla var verkligen schyssta=) Så jag är verkligen glad över att jag tog mig ur min bubbla igår. det är fan inte bra för psyket och stänga sig ute från omvärlden..  Och även om det var malin födelsedags firande igår så fick JAG en skitsnyggtröja och väska AV MALIN! hehe men tack tack gumman.

Ska städa och så IGEN! Vill verkligen att det är rent här när lillen kommer men det är jävulskt svårt och hålla det rent här..vet ej varför för vi vistas ju bara i sovrummet jag o calle?!  Jag får väl skylla på våra lortiga katter. =D


-"Its good för my ego! lalalala"     

nice face

nu ska jag börja göra mig fin till kalaset=) inser att jag bara har en klänning som jag kan ha så det får bli den. och så håret vad ska jag gör med det. jo platta och vika in topparna. trodde det skulle bli lätt när jag klippte mig min icke. eftersom jag har så kort bak så kan jag inte vika in dem själv så det blir lite som det blir. smink? ehm...passar inte i någonting så det får bli lite mascara bara. KUL! färdig redan. jag skulle vilja vara en riktigt tjej som det tar typ hundra år och fixa. Alltså dem kan göra så mycket med deras utseende och jag får se likadan ut år in, år ut. lite fuskigt faktiskt!  Fast om jag ska hitta en positiv sida av det så är det nog att jag ser bäst naturlig, jag behöver inte sminka mig för att vara fin=) och det är väl ganska lyxigt:P men men man vill alltid ha det man inte kan få...

vi synes o höres senare / 
  

RSS 2.0