age..


15 år


17 år

19 år

20 år.

Ja ni, man börjar ju se riktigt gammal ut..... och så har man hunne med och bli 3 barns mamma.

har en nära döden upplevelse bara.....

haha

När?

idag som dem flesta dagarna har jag typ inte gjort någonting. som tur är så skriver jag mest blogg för min egen skull så ni som läser får bli uttråkade om ni vill. så jag bryr mig nästan inte om det:D haha

nämen. har stykit och diskat iaf. och varit med hugo.

imorgon blir det birsta och rusta:) pga av att vi vill julpynta rejält på söndag så vill vi åka och köpa lite extra julgrejjer. och det lär ju bli liiite mer oxå om jag känner oss väl? haha.

vad mer kan jag säga nu när jag sitter här...vaken mitti natta:)? 

inget....sov gott ni som kan. för mig känns det ingen ide och gå och lägga sig. får ändå ingen sömn av att somna,vakna, somna ,vakna. ni förstår lillkillen sover i vår säng mellan oss så man får några slag i midjan och man får väldigt lite plats och sova på så.  jee ni fattar.

hejdoo



vill bara njuta av livet...och aldrig oroa mig för nått..


long time, no see ?=)

back in the blogg ;)
i lördags var hugos dop. Det blev jätte bra men hann inte njuta så mkt pga av att jag skulle fixa allting med dukning och bla bla bla. sen skulle man pleasa alla med och öppna alla presenter så jag hann njuta av en halv tårtbit av tre tårtor för 1000 spänn. jeje..tur man spelat in det så man kan njuta av det i ett annat perspektiv.  men insåg att jag är en sjukt stolt mamma:) hugo e så himla underbar. och föressten, hugo kunde inte få finare presenter. Tack alla!=)

idag fick lillen första vaccineringen. stackarn! fick två sprutor i varsitt ben och först blev hann bara chockad, sen kom det..stor skriket!:( jag börja lipa för det första hatar jag sprutor och sen och se sitt barn uppleva smärta för första gången är faktiskt jäkligt hemskt.  så nu har han feber. en biverkning så jag är väldigt orolig för han. Vågar inte somna. sen har han faktiskt lärt sig och rulla runt på magen och det är ju inte så bra. han får ju inte sova på magen nu när han e så liten.. så min plan just nu e och vara vaken till 4 inatt och sen be calle ta han.

lycka till emma :)

Allt händer nu..

Hejsan! dem senaste veckorna har det hänt så jäkla MYCKET! och inget kan jag skriva öppet om här så har liksom inte haft nått och blogga om..=/
hoppas det ändras snart för jag gillar ju och blogga. lite lättare än att skriva dagbok tycker jag.

Det jag kan berätta iaf är att hugos dop är på lördag och jag längtar as mkt samtidigt som jag är sjukt nervös. För det första kommer det komma ganska många. tycker jag iaf=) och jag och mkt folk i samma rum e lite sådär jobbigt. hehe men men det är hans dag och all uppmärksamhet kommer ligga på han..min lille hugo! Kommer va sjukt stolt och typ börja lipa =/ plus att han börjar ju bli så jäkla tung så kommer ju nte orka hålla i han i 40 min. Tur att jörgen och jonas är gudfädrar, dem har ju ganska mkt muskler så dem orkar nog:) calle kan ju såklart bära men sen ska ju han läsa upp nått så..=) jeje

såg på paradise hotell på tv6 play aldelles nyss. och shit va störda dem är!!!! Dem där kan man ju verkligen kalla problembarn. knulla i tv? jaja om ni tänder på de så fortsätt gärna..jag får ju iaf ett gott skratt.

ådjeh!

sjuk!

Jag e sjuk..Alla e sjuk! En vän te mig har fått svininfluensan och jag vet inte alls vad fan jag har..har ingen feber så men..
***!Vill tillbaka till vardagen. men det kanske e bäst och bli sjuk nu så ja inte e sjuk på hugos dop. Allt har kanske en mening?=) jeje

ska lyssna på radioguld och elvis nu...     r.i.p sexyman!!!

spahelgen!

tjoo! äntligen kan jag berätta lite om spa helgen jag o malin hade:)
tidigt på lördag morgon begav vi oss till systemet..sen hem till malin för och hämta hennes saker hon skulle ha med sig och deras bil:) sen for vi förbi en av malins kompisar och drack kaffe och dem diskuterade hallloweendräkterna dem skulle ha till sina hundar.. sen vid 12 tiden tror jag det va så var vi äntligen påväg till Björkuddens gulliga hotell! Malin blev lite orolig där ett tag när jag körde men..vi krockade ju inte iaf;)
Vi checkade in vid 1 och packade upp och så...sen gick vi och åt lax m någon citronsås...mums. Märkte redan att personalen var jätte trevliga:)

sedan gick vi tillbaka på rummet och började dricka lite likördrinkar:)
hehe..höll på att trilla av sängen..;P

Senare på kvällen gick vi ut till restaurangen och åt as gott kött. Som efterrätt tog vi en ostbricka med vin!
hum..vad äre på osten?:)

efter den njutningen gick vi till vårt hotellrum och hedde på oss ansiktsmasker..


och om inte det räckte..så gick vi även till baren och drack lite gott där vid 11-12 tiden..hehe. trötta eller fulla?:)


sen på natten hade vi oxå lite kul..men det e en hemliiiiiiiiiiiiiiiiiis!
heeeheeeeeeeeeeee

på söndag morgon fick vi spabehandingar. jag tog en lavender dream   och visst fan vare det! har aldrig njutit och drömt mig bort så mkt!  Rekommenderar verkligen kerstin florians produkter...

puss och adjö!



oktobers näst sista dag!

Då var jag ute och festade rejält för första gången på nästan ett år! väl behövligt, blev påmind hur det var o va ungdom så att säga:) hehe. och även hur det är o vakna upp dagen efter...no fun!:/ men jag hade väldigt roligt. Look at this shit:

först en förberedelse cider, sen sminka sig....med hjälp av anna:) hehe


Sen kanske dricke ännu mer och dansa lite?:)


och pussas ich kramas kanske..=)

ha tålamod

alltså jag har inte haft någon lust och skriva här förns jag fått alla kort och så. annars blir det inge roligt och berätta vad som har hänt i mitt liv den senaste veckan...:) så ha tålamod. kicka inte bort och tro att denna blogg är ur bruk för det är den inte! okej?=)  

mår bra iaf, är sjukt trött! som typ varendra människa som jag känner:) hehe

och hugo grabben mår bra. tror han haft lite bekymmer med lillmagen i några dagar nu för han har inte vare lika glad som han brukar...men det går över:) 


see yah

RSS 2.0