Uteliv

klockan är efter två på natten och jag har nyss kommit hem från Amadeus. Och jag är i chock tillstånd! Alltså senast jag var dit var ungefär 1½ är sedan, och då var det fortfarande jag som kallades fjortis. Jag menar, det var jag som var yngst liksom. Nu var dem flesta som var där YNGRE än mig. Så jag kände ju INGEN typ. Visst visste jag vilka alla va men det är ju inga jag umgås med så det blev lite skumt och vara där. Helt plöstligt, på typ två sec, förvandlades fjortisen till den som kallar alla fjortisar. Jag satt där och drack min drink och kollade in alla som var där, och förstod hur pinsam jag egentligen var när jag gick ut förut. Såg en tjej som höll på och kåta sig mot en vägg och jag tänkte: Fan så där var ju jag förut, sådär höll jag på. FYFAAN va pinsamt! Liksom varför gör man så? Jo för uppmärksamhetens skull men jag kollade även in killarna som spanade in tjejjerna och dem garva ju när dem såg nån hålla på sådär så de är ju uppenbart fel sätt och få en och se en. På ett bra sätt då.

A så kvällen var bara rolig före krogen kan man ju lugnt säga. Skulle lyssnat på min matte lärare i 7an när han varnade oss om att börja festa så tidigt. För party suget varar inte för evigt. Det är nu jag egentligen ska börja festa men pga att ja börja så tidigt har jag nu känslan för party som en 50 årig tant!              helvete!

nä bäst o sova nu tror jag...

2012

Fan vilken film alltså!!!  Det ända jag tänker på är hur jorden verkligen kommer och gå under? Kommer min son vara med om det? Och kommer jag inte vara där och skydda han?   Vissa tror inte på detta, att jorden går mot sina sista dagar. men vafan. skulle forskare då bara sitta och ljuga? Kolla på nyheterna bara. Skulle det som hände i haiti tex bara vara en bluff? Eller tsunamin i thailand? allt detta händer pga att jorden inte är som den ska!  Vi förstör den, sakta men säkert! Mina kompisar skrattar åt att jag källsorterar, visst det är inte det roligaste man kan göra men den lilla grejjen kommer och hjälpa. lite iaf. Ännu mer om du gör det med! På måndagar brukar det gå ett program som heter typ naturkatastrofer ganska sent på kvällen. kommer inte ihåg på vilken kanal men det kan jag påminna er om sen. Men tycker några av ska kolla på det. och kanske vakna upp lite och inse att verkligheten handlar om lite mer än bara vår vardag.

ska skriva ner lite saker man kan göra för vår jord senare...Och ni som är intresserade kan ju läsa. Ni som inte är det kan väl gå och skita ner er eller nått!


The city

Idag vaknade jag av ett sms av Malin. Kollade på kl som nästan var 12!! VA? Visst, det hade varit en jobbig natt med hugo så calle tog han på morgonen när han kom hem från jobbet men 12 är verkligen för mkt. Men imorgon måste jag nog sova till 12 igen om jag ska orka parta:) hehe...men eftersom benji kommer på söndag kl 1 får jag inte bli allt för full. Har inte råd och bli bakis! Vi ska ju gå ut och leka i snön då så måste jag ju ha energi kvar till det!

Kl halv tre gick jag och malin en tur på stan för och köpa outfiten till morgon dagen. Och ni ska se klänningen jag köpte! oj oj oj. Jag har aldrig använt en sådan! Kommer känna mig ganska glammig men ändå obekväm eftersom jag inte är van en klänning som inte täcker axlarna... så aa. men de kommer bli kul! Malin kommer typ ha en likadan så:)

Tonight, Lets dance! Och oddset lången lyder: Claudia - Stefan, Elin k - Molly, Marcus b - Rabih, Mattias - Agneta.
Calle fick bestämma denna gång eftersom jag gjorde så vi losa förra gången. Be med oss,snällla! Vi behöver pengarna mer än nånsin nu när jag har blivit shoppoholic(?)!! höhö

Glöm inte och vara med i Dammsug Svergie och hjälp till att lämna in alla 50:öringarna! Istället för att pengarna ska försvinna så går dem som lämnas in till gott ändamål! tex childhood!

Jobbig dag!

Idag kom sängen så de var ett jäkla bärande och städande idag. Var ju tvungen och tömma sovrummet på grejjer så jag sen kunde he in allt rent o snyggt. Och så var hugo fortfarande sjuk så han gnällde samtidigt och calle var på jobbet. Visst pappa var ju här men om de blir lite jobbigt så kan ju han gå så..stress vart det. Och sur vart jag. Så kl 2 gick jag o la mig själv och hugo. Sen sov vi till 4 då calle kom hem på middags rast. Då passade även han på och kasta ut gammsängen genom grannens balkong. Skönt! nu slipp vi dig! ,tänkte jag.

När calle gick igen. tog jag och hugo en sväng till hemköp och shoppa. men de var kallt och mkt folk så vi drog snabbare än kvickt! Dem som plogar tänker verkligen inte på barnvagnar, att dem behöver komma fram. Tror jag ska montera på en skyffel av nå slag fram på vagnen så kan jag ploga själv!:) Om man vill nått får man göra det själv! så är det bara. Och de gäller allt. kontakten med vänner, få upp tunga lådor ur källarn osv ..Allt måste man göra själv om det ska bli av. hate it! Jag vill ha en betjänt.

Och godis sugen är jag, och mina kardemumma kakor har nyss tagit slut! Jag får abstinens. Äter solrosfrön men de hjälper inte...Oliver har jag ätit hundra av men får bara ett starkare sug av dem! Vad ska jag göra?


Kanske hjälper om jag drömmer mig bort?



Kreativ blogger award ?!

Jag har fått en award av Ingela. Tack så mkt men har faktiskt ingen aning om vad detta är men jag kopierar och hoppas att jag gör rätt :)
haha

Med denna award följer lite måsten:

-Lägga in den på sin blogg
-Länka till den jag fått den av
-Berätta sju saker om mig själv
-Välj sju bloggar att skicka den till
-Länka till dessa bloggare













Sju saker om mig själv:

- Jag är det tredje barnet av 7
- Jag vågar inte blunda när jag duschar Pga av en skräckfilm jag såg förut. Kommer inte på vad den heter tyvärr.
- Mörkrädd har jag blivit nu på senare år.
- När jag ser på tv kan ingen få kontakt med mig, då måste dem stänga av tv isf.
- Har en dröm om och bo i usa
- Vill jobba inom spa
- Älskar och dansa och köra gokart!

De nominerade är:

Malin
Samantha
Elin
Jossan
Madde
Mia
Sandra


nu då?=)

Hugo har en dålig dag:(

Idag har hugo vaccinerat sig igen, och jag vart tvungen och gå ut därifrån. Calle var ju där men alltså jag hatar sprutor och sen att se hur nån gör illa min ängel. Fyfaaaaaan. Pappa var oxå med och han sa att det är bäst att jag vänjer mig och jag lär mig hålla god min för när han är äldre kan jag ju inte hålla på och gå ut om jag tycker något han ska göra är hemskt. Då måste ju jag visa mig stark för hans skull. Jag hoppas jag klarar det. Fan det är mkt när man är mamma....

Sen åt vi lunch på sjukhuset. Mexikansk köttfärsås. Gött! Sen när vi skulle fara därifrån fasnade vi med bilen i snön så jag och calle fick gå ut och putta på bilen medans pappa gasade...Ploffs sa det så låg jag i snön ;P haha. Jag hade nämligen mina skinnstövlar och det var is under snön så det blev som det blev. hehe men stark är man vettu;P
Och eftersom sängen kommer imorgon for vi och köpte påslakanset och lite prydnadskuddar till så sovrummet kommer bli jätte mysigt sen:)

Ikväll har hugo haft feber och inte alls mått nå bra. Har fått bära omkring han och gett han lite alvedon. samtidigt som jag lagat mat och tvättat. Som sagt, tur man har lite muskler!

Snart kommer calle, då blir det mys.

Farväl!


Snygging

Hej! Läs detta min kära läsare!:) Jag blir så stolt över min lilla ängel när man läser sån här:) hihi



Nyklippt och snygg

Party?

Idag har vi betalat sängen så den kommer på torsdag. Sen har vi vare o fikat o shoppat på coop med moffa. Seeeeen har jag varit hos malin med gardinerna som hon nu har sytt klart åt mig. Min Malin♥ Så nu sitter dem fint i köket. Nu fattas det bara feta gardiner till dem andra två fönstren i köket. har panel nu så kan liksom inte dra för dem...så får kolla på det nästa månad. Det e ganska mycket avg nu i januari.  Ehmmm just det..

Nån som har fest på lördag? ;) Calle kan ta hugo i helgen så då vill jag passa på och smutta lite. Var ju så länge sen nu:) Så please, ta med mig ut i alkoholens värld hörrni! snela ;)

Nu blir det: BRÖLLOPS DUELLEN!


Call me!

Jag vill oxå...

Idag har benjamin varit här. Vi har lekt i snön och spelat lite spel. Om man vill leka riktigt så är vårt hem den sämsta platsen och vara på eftersom vi inte änns har en kortlek. men vi fick hitta på lite olika lekar. tur fanasin dök upp när jag behövde den!:)
Nån som kan lekar man ej behöver nått till?=) säg till isåfall, TACK!
Ikväll blir det bingolotto. Tror vi håller på och skapa ett beroende här hemma. not good!

Nu ska jag kolla efter pärlor till ett armband malin eller jag ska göra till mig. ALLA gör ju egna smycken nu för tiden då är de ju klart jag oxå måste göra det. Kan ju inte vara utanför ju...:) Pagoni, here i come!

Lily Allen

Shit, har aldrig lyssnat riktigt på lily allens låtar förns idag. Haha finns det nån tjej som aldrig har varit med om det hon sjunger om i låten Not fair?   tro inte det va.. då har dem haft en jäkla tur isåfall. 


hejdoo

Wow!

Såhär mkt klippte jag av förut när jag klippte mig kort.

jävla skillnad va :)


In med det nya!

Idag har vi varit på mio och bokat säng!!!! Jippie. Den kommer på torsdag men vi ska åka upp pch betala på måndag. Även om pappa har jobbat där uppe i 15 år så visste jag inte hur billiga grejjer dem egentligen kan ha där. Och dem har jag verkligen hög kvalite där. Gick lite smidigare och köpa säng oxå när alla som jobbade där visste vem man var :)
Vi var ju på jysk först och kollade men faan. vilken sunken affär det är alltså. Köpte iaf lite billiga kuddar där. Våra är ju så vidriga så det finns inte. Har ju haft dem några år nu...blä! Men nu är dem borta! hehe Även vår gamla madrass kommer att försvinna. Så skönt! Ut med det gamla in med det nya...åhh det känns som att man får nytt syre i lungorna.

Sen for vi och storhandlade på coop.
Sen blev det en snabb sväng upp till J&J. Vill verkligen ha dem i min famn igen. Kan inte släppa hur otroligt orättvist de var. Vi förtjänade och vara med varandra. De gjorde vi.  åhhhhhhhhh

ja, nu är det fredagsmys igen. och min eller våran revansch (?)är äntligen här!
Idag satsade vi på att Elin kling får högre poäng än birro, att Willy får högre än rabih och stefan får högre än agneta. måste ju bli så. hoppas!!!!!!!


Ha en mysig kväll allihopa!

Gissa vem... höhö



Sandra: vi får hoppas på det:)
Anna: Jag vet!! Han är otroligt söt. Kan inte fatta att han kommer från mig!!!!:D
Malin: hehe vi har hittat en sak jag är bra på! YES! jag älskar dig med!

Hjärnan, vart är du?

Idag efter att ha lagat lunch till min lilla familj var jag på möte. Jag fick ett ganska intressant ämne och tänka på. Så det komma åka runt i huvudet i några dagar nu framöver känner jag.
Kl 2 mötte jag upp Malin och vi gick tillsammans till lust och fägring tror jag det heter, för och kolla in lite tyg till gardinerna jag ska ha till mitt fönster övanför diskbänken. Gick därifrån med ett grönt tyg och en slags vajjer ni vet för 43 spänn. Be om och få gå ner till källaren. Där har dem tyg för halva priset!
Svängde förbi på hemsis sen oxå, för att laga mat åter igen när jag kom hem. Panerad fisk med pot. Tror jag inte har lagat både lunch och middag på samma dag på typ år. Har ju en karl som sköter allt sånt men jag ska allt bättra mig. Bli en redig hemma fru. Det blir nog bra:) Som malin sa idag: Jag har lust och skicka iväg dig till nn kurs eller nått. Jadu. en kurs som lär en allt som livet innebär då:) haha. Vi är ju ganska ense om att min intelligens inte är på topp för tillfället. Jag kan tex inte laga god mat så hur ska jag lära hugo de den dagen han behöver lära sig?   åhhhhh

nä jag ska se på tv nu...  


Tuffa val

Det har varit en jobbig dag idag. Mest för calle men även för mig. Idag har calles katt Zimba bytt hem pga vissa omständigheter. Zimba har varit en ganska viktig del i calles liv så det var ganska tufft för han och lämna han. Och det fattar jag fullt ut. Min katt saga är ju som min bebis. Jag älskar ju henne. Djur är inte bara djur. Dem blir en i familjen. Men grejjen är att jag har blivit jätte dålig på och trösta. Jag är rädd att jag ska säga nått som får personen och bli mer ledsen. Och jag har väldigt lätt för och omvandla en situation till att handla om mig nuför tiden, och så blev det en stund imorse. Vi tyckte olika om en sak ang zimba och då blev jag lite ledsen och så blev det som det blev men jag bad om ursäkt och nu efter 4 då tanten kom och hämta zimba så har jag i princip bara suttit tyst. Jag har kramat om calle men vafan. åh vill bara slå mig själv i huvve. När ska jag bli normal? Förut var jag rätt hyfsad på och trösta andra men nu..



Men jag älskar dig calle. Du är viktig för mig. Inte för att jag behöver dig för och klara mig utan för jag mår bättre med dig. Du gör mig glad. Jag kan vara mig själv med dig. Och DET är viktigt för mig. Och kunna ha någon man inte behöver spela pajas inför för och bli accepterad! Och calle, jag finns för dig! Kommer alltid och göra. och jag kommer aldrig att ta dig förgivet! pyss pyss gubben min;)


Ut med julen

Hej alla! ikväll var Malin är. Hugos kära gudmor. Dem tvån hade så roligt tillsammans ikväll. ni skulle sett. Hugo skratta och skratta. Medans jag sprang runt och tog ner julen. Har fått två kommentarer om min kvarstående julgran idag så nu kände jag att det var dags och he bort han:) hehe


Hugo är sjuk idag. Han var det igår med. Han sover mest och äter knappt nånting. Jätte förkyld! Även efter en hel natts somn från hans sida så sov vi hela förmiddagen oxå. Pappa kom och väckte oss kl 11. Sen blev det en promenad för och källsortera. Och gå på stan för och hitta nå tyg till gardinerna jag ska fixa till köket. Pallar inte att folk ser in här. Typ på morgonen när jag går med bara trosor och tskirt och sträcker mig efter ett glas i skåpet ser ju fan halva sverige min röv. Vem vill ha det så? Tänk om jag vill gå runt naken? nä då kan inte jag det pga att våra fönster i köket är ut mot vägen. där alla kör förbi för och komma till/från stan. Nä så gardiner ska rädda mig tänkte jag.

Ska väl passa på och sova nu med min lilla sjukis.

sovgott

Odjuret

Jag är arg, har varit arg näst intill hela kvällen. Det brinner i handlederna typ som om demonen inom mig vill att jag ska ta livet av mig! Men jag vill inte dö. Men ilskan skapar en sån otroligt äcklig känsla inom mig så det känns som ända utvägen är död. Måste nog kontakta en exorcist..odjuret måste bort!

Malin har gjort om min bloggdesign nu på 2 sec typ. Ville ha nå enkelt och det fick jag. Är väldigt nöjd. Tack min räddare i nöden! ♥

nu blir det tydligen idrottsgalan för mig

hejdå

Livet börjar bli lite smidigare nu.

jag sitter här i soffan och är ganska chockad! idag sov vi till nio pga av lite nattkämpning. sen ville calle att jag skulle komma upp till hans jobb och lämna snus till han pga att han glömde ta med morse. Visst ställer jag upp, karln är ju faktiskt beroende:) På hemvägen blir det ett stop hos malin. lämnade tillbaka hennes filt och tröja jag lånat förra året. haha. och sen för och få läsa mailet från öbacka djurhem som vi kontaktade för vi vill att skabbkatten som springer omkring här ska bort! amen då måste man ringa nån jens på polisen. och lilla jag vågar inte prata med stora starka polisen..så hoppas calle vill göra det åt oss. :)
Sen gick jag hem och åt mig proppmätt av pannkaka och sallad! nu skriver jag blogg och kl har precis blivit 2! ja det börjar arta sig. nu börjar jag hinna med en hel del. A, om man jämnför med förr då man bara låg och samla fett!
och hugo har inte blivit nå hinder heller. inte min dåliga ork heller. jippie!:)

nä nu blir det vila sen bibloteket för hyrning att talbok när calle slutar..

by the way, jag hade en super bra dag igår hos hille. vill bara tillbaka♥

glömde..

..säga att med jim menar jag han i amerikan pie 2! såg nu att jag glömt och skrivit det i tidigare inlägg.
Fan jag har börjat snacka så mkt nu för tiden så jag knappt hänger med eller kommer ihåg vad jag säger. Har börjat prata med calles kompisar och med mina kompisars kompisar nu ist för och bara stå brevid som en staty när dem dyker upp ibland på stan tex. what happend? jag vet att jag kan prata otydligt ganska mkt men nu skiter jag i det..bara babblar och skrattar åt mig själv. bra eller dåligt? vad tycker ni mina vänner? Kanske bara är en fas för lilla mig? blygfisen!

Har sett the holiday med malin ikväll. och ätit nyttigt:) Jag tror vi fick påminna varandra efter varannan min att det inte är sådär romantiskt i verkligheten. Killar är inte så. wake up Emma!
Imorgon blir det besök hos hillevi. längtar så himla mkt. ska bli så skönt och mysa hos henne med hugo. och känna sig lite älskad!♥


Jag och du


odds

Det gick inte så bra igår med sk lången. Birro förstörde för oss. Trodde verkligen juryn skulle ge han mer poäng än willy! min icke. Vet inte om det berodde på att han hade varit sjuk eller om han bara suger på och dansa. Sa till calle att han skulle skicka ett sms till han och skälla lite på han men...då kanske han inte vill prata med calle nåmera.
Så nu känner jag bara att jag måste satsa igen nästa fredag! Ska vinna!

Det blir malin ikväll. Och en film. Emma ska få vara en människa ist för känguru för en gångs skull. :)
Även innan Hugo var jag en person som behövde utrymme, gillade och sova ensam osv. Nu får man aldrig vara ensam. Jag gillar mina pojkar men jag behöver få andas och röra på mig. Så ska få bli ostörd ikväll. NICE!

nu ska jag tvätta

Roligt:D

Hahaha fan vad jag skrattar när jim tog superlim ist för glidmedel när han skulle runka. shit alltså. han är så rooooolig! han vill jag ha som vän. kul man skulle ha:D

Det är några filmer jag vill se nu. som typ bröllopsfotografen, baksmällan, avatar, typ alla filmer med kirstin stewart och snabba cash! Joel kinnaman är ju bara så braaaaa!

Kärleken har inga gränser va?:)

idag vaknade jag av att calle fixat spotify och satt med hugo och lyssnade på hans tillfälliga stora kärlek: Lady gaga :) haha.
Pappa kom även förbi just när vi skulle göra oss iordning för och gå till jossan och jonte. Så det blev inte ett så långt moffa besök idag. Nämen det är så att jossan var snäll nog att åka förbi ikea igår åt oss och köpa en matstol åt hugo som vi skulle komma och hämta idag. När vi kom dit var hela familjen samlad eftersom tom var där. och jag hade tagit med mig calle så där satt vi, två barnfamiljer. Mysigt värre tyckte jag. och väldigt bra för hugo och få leka lite:)

Har kollat lite på facebook och sådant nu när karlarna har sovit. Och ser ett mönster som vi vuxna tjejer börja göra: Klippa KORT hår :) Runt mina kretasar vare typ sandra som klippte sig snyggt kort sen madde, sen jag:) nu ser jag att marie och linnea (b) klippt sig kort. beror det på att man ser mkt vuxnare ut i kortare hår och att vi nu är vuxna och ska ha det?=) vare sig vad orsaken är så är det jäkligt snyggt. ingen har ju blivit fulare precis;)

Måste chocka världen och säga att jag har tippat idag. på lets dance ;) haha. att mattias, birro och claudia dansar bättre än sina motståndare. hoppas hoppas hoppas! Om det är så är vi hundra kr rikare! hehe

Nu blir det kärlek med våran spotify :D Tror fan vi skaffade det efter pensionärerna till och med. såå efter. haaahaaa

kolla in mina pojkar vetja:


Tur man har en som älskar ens insida oxå ibland..:)

.........

om jag hade haft fler vänner skulle jag haft hjälp nu.....

A healthy body with avokado

Som vissa vet har jag påbörjat en hybehandling :) Jag är sjukt less på min tonårshy jag har även nu när jag blivit vuxen! Så nu är det bra kost och motion som gäller och ingen satans kräm med utan verkan. 2010 ska bli ett år med många bra beslut och en massa nyttigheter. Det måste ske en förändring. Inte bara för mig utan oxå för min lilla familj. Nu när hugo är här måste vi oxå ändra på kosten till det bättre så han får i sig all näring som får han växa och utvecklas. Det är vi skyldig han.

igår åt jag en tallrik mosad avokado med solrosfrön och linfrön till frukost. och massa vatten. Bara ett ex på vad jag håller på och äta på dagarna! hhehe



avokado:

Vitaminer

Vitamin A: 1230 IU
Vitamin C: 15 mg
Vitamin B1: 0,2 mg
Vitamin B2: 0,3 mg
Niacin: 4 mg
Folsyra: 125 mg
Pantotensyra: 2 mg
Vitamin B6: 0,6 mg
Fler vitaminer finns i försumbara mängder.

Mineraler

Kalium: 1204 mg
Fosfor: 83 mg
Magnesium: 80 mg
Kalcium: 20 mg
Natrium: 20 mg
Järn: 2 mg
Innehåller små mängder av selen, mangan, koppar och zink.

även bra för högt blodtryck och min feta hy. :) good haa


nämen..

hej..Idag fick jag höra att en fd arbets"kompis" till calle sagt till en av mina vänner att jag är jobbig eftersom jag ringer till calle så mycket. EH,?=) ja jag ringer till mina fästman ibland på jobbet för jag behöver hjälp i vissa situationer. och?  Jag ringer ju inte till henne o stör så varför stör hon sig på det frågar jag mig själv?  Alltså jag kan räkna på mina fingrar hur många gånger folk har snackat skit om mig. som jag hört iaf:) Så nu tror jag faktiskt att hon bara tog någonting hon visste och gjorde om det till något negativt. Jag blev inte arg när jag hörde det men jag tycker bara det är väldigt intressant:) Det har liksom gått ifrån att jag har varit sandra aggeryds svans till party/drog tjejen till hon som är tillsammans med calle. Calle har fått in foten här i hsand mer än vad jag fått den tiden jag bott här. helt otroligt. Men calle är ju mer utåt än vad jag är så jag kan förstå det på ett sätt. Men det är mest alla tjejer här som vet vem han är. Var lite orolig för det från början men nu är jag verkligen inte det. Jag tror faktiskt både dem och han ser det som en kompis relation. Men det är ju synd för den som skulle börja han gilla han mer..tror han hellre väljer mig o hugo än nån annan tjej. ganska trygg på den biten. Calle är ju lite som han e så dem som känner han skulle nog hålla med ;) hehe
jaa folk är bra roliga..not! haha

Från ingenstans vill jag bara rekommendera våran nya bok: Överlevnads tips för småbarnsmamman.
Har börjat läsa den nu och det finns ganska mycket smarta åsikter och sånt i den. Boken är ganska dyr tycker jag - 278:- men vill man ha en vettig bok får man väl lägga ut det då :)

Hörs sen va...

Lördagsmys

Hela familjen var på stan idag och vi löste ut hugos paket. hans Mini rodini overall! Fick iden av Malins syster Maria.  Hon tipsade om den sidan på hennes blogg. Jag är helt förtjust i dem kläderna.  Det ända negativa med overallen är att dragskedjan inte går så långt ner. Så det bli bökigt o he ner bena hans. Men ska man vara fin får mamma lida pin! haha

köpte även upp mitt presentkort på hm. Lite sexiga underkläder o några smycken till. grrrr   hehe nån gång måste man väl kännas sig som en milf..eller;)? 

Nu blir det fortsatt filmkväll med solrosfrön o mackor!

Ängeln

Jag tror inte Hugo vaknat en ända gång under hans 4 månader och varit sur. Alltid möts man av ett leende på morgonen om han inte vaknat av en marddröm. helt otroligt.. Och det smittar ju av..jag går ofta runt nu förtiden och sjunger:) Och det gjorde jag aldrig förut. visst inte änns hur det lät när jag sjöng..hehe.

nä snart är det lets dance. Som jag längtat efter det där programmet, som jag tidigare inte varit så förtjust i. ja det är mkt annorlunda med mig nu känner jag. Men det är baaara bra :)

Säg mig Ängel, kommer du verkligen från mig? :)


stupid stupid stupid!

jag skrev fel igen! varför gör jag så häääääääääääär?  DE DE

sorry

alltså calle frågade mig ida om jag inte kunde se skillnaden mellan nalle puh och bamse. jag blev tyst. Vad har jag gjort nu tänkte jag?=) ni förstår dressen vi fick av madde o samantha är ju med nalle puh INTE bamse. ;) gu va jag skratta när jag insåg det!Och jag som sagt till alla att de är bamse och det va roligt att få en med han eftersom calle älskar bamse. ÅH! Har man verkligen blivit så gammal så man inte ser skillnaden eller e jag bara puckad? jeje tänkte bara be om ursäkt för min låga IQ.  HAHAHAHA




Om jag hade kunnat pratat hade inte blivit fel, dumma mamma!


Tack!

Ville bara berätta lite kort om att vi nu har köpt brios Bed rocker på lekia idag. Fick iden av jossan! trodde det inte fanns sånt. hugo somnade direkt idag:)

sen kommer ett tack från hugo gubben som fick en dress av madde och samantha :)


Jag blev jätte nöjd med bamse dräkten! Älskar ju bamse♥ hihi


..

ja, nu när calle försöker o lägga lillen så passar jag på och fortsätter min historia från göteborgs resan.

ni förstår, eftersom vi skulle åka hem på fredag natt så åkte vi tillbaka till gråbo till calles systers familj så calles farmor inte skulle få veta att vi for på natten, men den planen gick ju åt skogen. Nyheterna varnade om dåligt väder och dem tyckte inte att man skulle ge sig ut på vägarna om man nu inte var riktigt tvungen, så vi bestämde oss för och vänta till morgonen. Det gick bra..ända tills vi kom till gävle. den där satans staden alltså. först o framst skulle vi åka in dit o äta lite. INTE ETT ÄNDA HYFFSAT STÄLLE FANNS DET! nära ett parkeringshus då. sen skulle vi ta oss ut därifrån oxå. näädå. vi hitta inte ut till e4 förns vi stanna vi en mack o frågade om vägen. skapligt irreterad man var då da. fortsatte en bit upp och stannade vid vikingrestaurangen. åt o vilade oss sen fortsatte vi. ganska snart kom snöstormen och som grädde på moset så hade vi en fet lastbil framför oss som lastade en massa skit på rutan och värre blev det när jag skulle ta vindrutetårkarn. så där var vi, jag storbölande av panik pga av att jag inte såg nått på den där jävla smala vägen och hugo var less så uti helvete! när jag väl trodde döden skulle komma o ta oss kom vi fram till sundsvall. hit o inte längre sa jag. så vi tog in på hotell strand. när jag öppnade dörren hade calle hyrt en liten svit typ. så himla fint. där ville vi alla bo i all evighet! hehe


om jag hade inkoms hade vi lätt haft råd med och bo där äret runt...så om två år då. förhoppningsvis;)

åkte hem efter en nyttig frukost. solen sken och man längtade till det man allti längtar bort ifrån. vårat hem.

nu blir det kort från jul o nyår.. hareeeeee


.

hej. vi är hemma nu. eller vi kom hem för en vecka sen men jag har inte orkat skriva nått. Resan har vare jobbig tack vare körningen men ändå väldigt avkopplande och rolig. känns som om man har varit på upptäcksfärd. =) Göteborg är en helt annan planet känns det som. både ett negativt o posetivt sätt. ni kanske förstår ni som varit där nere.

vi åkte 7 härifrån. vi skulle åkt kl6 men calle bestämde sig för o packa en halvtimme innan så det blev som det blev.=) tog 16 timmar ner pga av att vi åkte nog gammal väg tror vi. + att hugo var tvungen o vila ryggen lite. efftersom vi komfram vid 11 12 så åkte vi till calles syster i gråbo först. var där i 2 dagar sen for vi till calles farmor i frölunda på måndagen. och efter vi hade landat lite hemma hos henne så for vi in till frölunda city och hälsade på en person som calle står väldigt nära. hugo fick byxor av henne och en bok av hennes dotter.
på tisdagen kom jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde. Det blev shopping på onsdagen iaf. köpte bla ett per skitsnygga stövlar för 400 nått som egentligen kostade 1600 så nu känner man sig lite dyr. haha. vi umgicks även med calles bästa vän ted. just det, det va han vi var med på tisdagen!:) jätte snäll är han. träffa han för nått år sen oxå.
Vi tog även en tur till liseberg på onsdagen med ted. Fick parkera i nå stort jävla parkerings hus. ursch!, säger jag bara.  Det var hur vackert som helst där men MKT folk. skulle äta kebeb där och vi stog i kö kanske en halv timme. höll på dö. sen gick vi o köpte knäckäpple. som jag idiotiskt nog sparade till dagen efter. tänkte inte på att den skulle smälta..heeehheee. Sen var jag bara tvungen o kolla in tomtarnas värld:) gullit men blev lite besviken. var inte så mkt. menmen. helt nöjd ändå av liseberg!

På julafton var vi ut en sväng i majorna och calle fick visa runt vart han hade bott och sådär. åkte även till kyrkogården och gick till calles kompis grav som dog i backabranden. tror det hette så?  undra vem av mina vänner som komma dö ifrån mig först? hemskt!
sen tillbringade vi hela dagen med farmor märta som tråkigt nog inte hör vad jag säger. jeje hon e ju 92 så..

På fredagen åkte vi ut till fiskebäck till calles fosterföräldrar. Alltså vilket område! bara lyxhus..och så himla mysigt. nära vattnet och mkt båtar. Om vi flyttar ner vill jag bo där.
Föräldrarna var jätte snälla. dem bjöd på fika och jag blev förälskad i osten dom bjöd på! gräddost:) köpte den nu när vi kom hem oxå. mums! hehe.  orkar inte berätta allt vi gjorde men jag är nöjd med resan.  berättar mer sen nu ska jag visa lite kort... puss på er!



RSS 2.0