ÅH

personen som kom på internet vill jag fan träffa och ta ett allvarligt snack med! ingenting funkar ju för fan! det hackar och det hänger sig och allt möjligt! tog mig kanske en halv timme och komma in här på bloggen och det gick inte alls att komma in på facebook även om jag skrev rätt jävla hotmail fuck. Aja, Internet sucks helt enkelt. den ersätter ju även en massa jobb som behövs! Snart kan vi inte prata med varandra utan denna vägen! helt stört! men jag måste ju erkänna att det är kul när det funkar!

Sitter här på skolan och skriver... Vi har åkt madrass nu på förmiddagen i björnens backar=) kul! Får man vara barn för en gångs skull. Snart ska vi ha eget arbete, jag måste skriva klart min recension om svarta vykort och räkna lite matte. Om ja hinner ska jag jobba lite med svanskan oxå! känns som jag ligger efter riktigt mycket. Dem senaste gångerna vi har haft eget arbete så har jag ju pysslat med pärlor. jag är snart färdig med min första lilla pärl-krokodil.=)

Igår va jag och några från klassen på kryddfest! Vi fick smaka på kryddor och känna på olika krämer och så fick vi äta lite god mat som katarina hade gjort med hjälp av dem fantasktiska kryddorna. (katarina var hon som höll i det, jag tror hon hette så iallafall.) Det va as skoj. vi ska fixa mera sånna kalas snart. vill ni vara med så får ni höra av er.

nu måste jag springa till lektionen!..bye..


sorry!

har fortfarande inte fått min dator så ni får vänta lite mer för att få höra om mitt nuvarande liv=/ men jag klarade körkortet iallafall=) Tack tack! hehe nämen jag hör av mig så fort jag får den. har mycket att berätta för er! KRAM<3

RSS 2.0