Roadtrip to Götebooorg!

kl 6 på lördag morgon sätter jag mig i den fina hyrbilen men calle o hugo i baksätet och kör fort som fan till göteborg! hehe kanske inte så fort eftersom det e så mkt snö och så ute. vill inte råka ut för nån olycka precis när jag har två värdefulla människor där bak:) men längtar gör vi allihopa. komma bort för det första e skönt. sen o träffa hans släkt o vänner. lite omväxling! och sen träffa samantha som oxå komma fira jul där nere:) saknar henne oxå!!!

har varit nervös för körningen pga va att de e så långt men nu ser jag det som en roadtrip. upptäcka svergie i min takt=) kul!
orolig för hugos lilla rygg och humör men det löser sig nog. får hoppas på det.

imorgon fredag blir det bvc för och ge hugo vaccin IGEN! sen hämtning av bil. sen shopping på stan och sen utdelning av julklappar sen hem och packa och städa och fixa med vem som ska vara kattvakt! fuuuuullt upp.

vet inte om vi tar med datan, om inte:  GOD JUL!


mitt nyårs löfte är att alltid försöka glädja mina pojkars dagar!




man kan inget annat än älska dem....

tiden räcker inte till

nybliven mamma och blogga går inte ihop för mig just nu. Livet har ju vänts ut och in och nu försöker jag bara komma på hur jag ska sätta ihop allting. måste ju bli nästintill perfekt pga av att hugo inte ska bli störd:) Kroppen e fortfarnde ur bruk..tar verkligen ett tag  och läka efter dem där nio +  6 månaderna.  Det har ju faktiskt bara gått fyra månader sen man blev sig själv så ska väl fatta varför jag e som jag e. har ju faktiskt blivit ganska smal ändå nu. det ända som e kvar e en massa hud som hänger överallt:)

tips på fettborttagning;) :

* när ni städar, ta det till ett svettigt jävla träningspass. jag skurar golv, fönster, skåp ALLT as snabbt. Va nogrann och gör mkt på lite tid. skruva upp elementena vetja:) lovar att ni komma svetta bort en massa!
*När ni går ut, he på er en rejäl varm jacka och gå som om ni e försenade till nånting. ät helst inget innan på nån timme. ni komma svettas och nästan svimma. men det e det som e meningen. fettet ska plågas bort. låt de lida så det inte vill komma tillbaka:)
*Ät mindre portioner. och då menar jag mkt mindre. som ett barn. skit i om ni e hungrig efter en kvart, magsäcken komma krympa på er efter någon vecka:) skit sen i om ni får ett himla dåligt humör. fan det e bra och vara lite bitter ibland. fast ett råd är att berätta för dem runt om kring er att ni håller på med en konstig diet eller nått:) mina har nästan velat döda mig...men det går över. jag tappa iallafall vikt:) hehe
*ta sovdagar då ni inte äter alls. okej några äpplen går väl bra. och visst man blir yr så man inte änns kan stå men det är därföör man ska sova. då märker man det inte. Det e som och vara magsjuk ungefär. då tappar man ju oxå.
* DRICK WATER!

rekomenderas bara till självplågare som jag:)
Good luck!

RSS 2.0