Lghs makeover =D

Dem senaste två dagarna har jag haft marddrömmar! inte kul. ena dagen drömde jag att det var fästingar överallt i lägenheten och överalt jag gick. Dem kröp på mig o bet sig fast o USCHA FY va snuskigt de va. Inatt drömde jag om att jag o en massa människor kämpade imot zombiesar och djävulen själv. Försökte gömma oss när vi insåg att dem inte gick o besegra men dem kände lukten av vårt blod så dem hittade oss överallt!=( Jag vaknade vid 6 och det tog ett tag och inse att det bara var en dröm.  Måste handla om att jag är nervös för förlossnigen och shit....hoppas det går över.

Idag gick jag o calle på stan för och köpa en present åt malin som ska ha födelsedags fest imorgon=) Hittade att par riktigt fina grejjer så hoppas hon blir nöjd med dem=) Vi köpte även gardin stänger på åhlens för nu minnsan är det dags för att sätta upp gardiner i vardagsrummet äntligen! har inte  6 likadana gardiner men det ska nog kunna gå och fixa så alla tre fönsterna får samma slags nyans=D  


hörs sen..

radera mitt minne tack!

Såg nått jag inte ville se igår. börja gråta o fick panik. Det var riktigt hemskt och det tog ett tag för att lugna ner mig. Man tror man känner vissa eller vet vad dem går för men egentligen gör man inte det. Varenda människa e kapabel till och göra vad som helst egentligen, bara man får en anledning..



Till något mer positivt :


Vi älskar dig gubben. Idag har vi fått ha dig i 35 veckor. Snart får vi se ditt vackra ansikte



Var hos barnmorskan idag o lyssnade på lillens hjärtljud, sammanfattade graviditeten, önskemål ang. förlossningen osv osv. man fattar verkligen att det snart e dags=) Lång tid har man fått väntat men snart så...

Calle gubben!

Nu har jag calle för mig själv i 4 dagar=) läkarn säger att han ska ta det lugnt med jobbandet och jag håller med. Så nu har jag iallafall någon och umgås med på dagarna...skönt. Idag har vi försökt gå på stan o leta gardinstänger men det gick inte så bra..när vi väl kommit ner fick vi gå hem igen eftersom jag fick ont i ryggen o hugo tryckte på neråt så jag knappt kunde gå. suck! ville följa med calle till läkarn men kunde inte-orkade inte rättare sagt! Låg ist hemma med min ny inköpa krysstidning. Calle kom sen hem med jordgubbar som vi sedan smaskade på i sängen med lite egengjord choklad. men njutningen varade inte länge...Zimba min käre fiende skulle såklart spy under sängen och min aptit försvann putts väck! Han lyckades ännu en gång irretera ihjäl mig! inte nog med det, imorse väckte fettot mig med att jama som en stucken gris för att han ville ha mat. inte fan kunde han vänta som han gör nästan alla andra dagar. NEEEEJ han skulle väcka MIG! Calle vaknar ju ite av någonting så självklart fick jag stiga upp ur min sköna koma o ge han. PIG! han förstör mitt liv. seriöst. men jag tycker ändå synd om han ändå mittemellan allt hat. han e faktiskt en inne katt o det ända dem gör i princip är o sova skita o äta. Huuuuuuur tråkigt som helst, så jag föstår varör han springer runt här ångestfyllt o vill ut till den vida världen efter att jag en dag bestämde mig för att visa han den. dumt eller schysst av mig? vet ej men vad ska man göra?    ska äta nu så byeeeeeeeeeeeeeee

friends or enemies?


Knäppa tjockis zimba!

åh=) äntligen en ny dag....

DRYGT! jag vill inte sitta inne nå mera=( Men jag är typ fast här till hugo bestämmer sig för att komma ut. Folk tycker att jag inte är så stor men den här "lilla" magen skapar så mycket problem för mig så jag blir galen..Kliver upp ur sängen, är yr, har svårt och andas, kollar runt i lägenheten och känner att jag behöver städa, tar i ett glas i disken, står still ett tag och känner att fan jag orkar inte det här..och går sen och lägger mig igen. Efter någon timme...oj måste mata hugo, kämpar mig till kylskåpet o gör mackor fort som fan sen springer jag tillbaka till sängen innan jag ramlar ihop. Är trött men kan inte sova för jag är så rastlös. Löser lite korsord men efter någon timme hänger inte hjärnan med så då kollar jag på tv. tur att man har en i sovrummet annars hade det blivit jobbigt..men iallafall..sen kommer calle hem från jobbe och lagar mat till oss. inte hjälper jag till...nä. jag ligger i sängen som en död fisk ist. Bär in maten till sängen när den är klar och äter där, lägger tallriken på tallrikshögen som ligger på mitt sängbord. calle bär in det sen. När det är dags för att sova på riktigt så får jag gå o kissa typ 6 gånger innan jag hinner somna ifrån kissnödigkänslan..nice. så där har ni mitt liv. Jippie! love it !             shit..

Finn den gemensamma grejjen! =D






Kollade igenom en massa kort och jag kom på att vare sig jag e glad, nere eller cool är min pose alltid peace tecknet!   HAHAHA

Äckligt rik för en dag;P

Veckan som vare har fullständigt söge tills i torsdags då jag hade min namnsdag=) Vaknade av en massa grattis sms och sen kom mamma och benjamin hit på besök. Vi åt och bakade tårta till MIG!  På kvällen bjöd calle mig på bio för att se den nya harry potter filmen!! =) älskade den förutom slutet som var helt bängt!

Calle vann även 2000 spänn på någonting denna dag. Tycker inte om att han spelar men oj vad jag gillar pengar=) så igår hyrde vi en dodge nitro och for ner till birsta för att köpa dem sista grejjerna till hugo gubben. Snacka om att man kände sig som en rik jävel då alltså=) Att spela musik i den var som att sitta i en stor baslåda. Brrrrrr. nackdelen var väl att det var automatväxlad för det gillar verkligen inte jag. Jag vill köra, inte låta bilen köra sitt eget race..om ni fattar vad jag menar?=)

Ursäkta mitt mulliga nya jag men jag har snart gått upp över 15 kilo!


- " Jag är för dyr för dig baby! ;P"


Tror ni inte vi gjorde ett jävla fynd på media markt oxå eller?

puss på dig. 790:-

Tillbaka till allt!

Nu är jag hemma igen.. känns sådär. Lyckades verkligen ta ner pulsen ett snäpp när jag var hos inger o tomas och nu är den tillbaka i samma stessiga takt. Även om jag inte gör speciellt mkt här hemma så är det faktiskt tankarna gör mig galen. mycket undermedvetet som gör att hjärnana spinner på. Bara av att stå en stund framför spisen gör mig yr o matt. och min rygg orkar snart inte bära den lilla mannen i magen..  A det är jobbigt. Hemma hos inger kunde man slappna av. man behövde inte laga mat eller ta hand om tvätten. man var långt ifrån allt ansvar...och som hon själv sa, här behöver man bara vara!  här hemma räcker inte det..

hugo mannen är snart 34 veckor så snart är det dags. har slutat gå på blivande föräldra gruppen. vi lärde oss absolut ingenting. plus att barnmoskan som håller i det är hur vimsig som helst. Nä, vi läser på internet om det vi undrar över o ett socialt nätverk för hugo kan vi skaffa ändå..hoppas jag=)

skriver mer om helgen som varit sen.. ska äta mat med min snygga undersköterska.  Ni ska se han i sin jobbar tröja;) sexi!


zmdnk jf ovb

I söndags var benjamin här. Jag, calle o han spelade lite fotboll nere vid boul banan, kul men ansträngande. trodde jag kunde springa men icke! fick  gå som en sumobrottare för att komma fram hyfsat fort=)  Vi spela finns i sjön oxå efter en fet pizza och kollade på katten gustaf som gick på canal +. Han sov även över här hos oss. det var riktigt mysigt. hoppas det sker igen snart.

igår spela vi bingolotto igen men förlora=(  visste väl att man skulle ha tagit till vara på dem där femtio kronorna man vann förra gången. kunde köpt ju köpt nyponsoppa o grädde ist ju....

Idag har vi varit på ultraljud o kollat på hugo=) eh, såg typ ingenting pga att han var så stor. Men min käre plasenta hade åkt upp så inge kejsarsnitt för mig inte=) WIEEEE! om han nu inte bestämmer sig för att komma ut med arsle före för så vet jag inte alls om jag vågar föda. ännu mer smärta lixom?! nä..men han ligger ju redan med huvve neråt som han har gjort ett bra tag...och läkarn sa att när dem är såhär stor brukar dem inte heller ta sig besväret och flytta på sig heller. så det är ett bra tecken=) Efter ultraljudet fick vi ju träffa en läkare( En ung polsk kille) och han sa att han trodde jag skulle föda redan om 5 veckor=)? Shit tänkte vi..redan? fan man vet ju inte om man e redo än ju...fast JO det är vi men det blir så stor när någon annan säger att vi snart ska få ta hand om en liten pojke lixom... nä nu ska ja sluta snacka o gå o lägga mig i sängen ist o äta godis.

Min lilla semester, innan bebben

16: e eller 17:e drar jag till te norrfällsviken. ÄNTLIGEN! Ska hälsa på Tomas o Inger som just nu håller till i deras söta sjöbod. Så be till någon att det blir sol den helgen för då jäklar kommer jag ligga där o sola, kolla ut på vattnet och bara mysa med min lilla "familj" med lite god mat och ALKOHOLFRI Cider. =)  det kommer bli riktigt skönt. + att min brorsa Erik redan kommer att vara där så då får man äntlgen umgås lite med han.



Hehe, var jävligt kallt när jag var där senast men de var ju faktiskt vinter då oxå=)


Mamma kommer snart hit o tvättar lite. Hennes tvätt marskin är nämligen trasig, men det är ju tur att hon har lille mig. Vet inte alls vad jag skulle göra om vi inte hade någon!=/ DÖ kanske?...
a och så får man kramas lite med benji. det är ju aldrig fel=) Calle kommer hem kl 4 o lagar gomaten till oss. Calles köttgryta=) Han är värsta kocken min man om man räknar bort att han typ alltid kryddar så det brinner i käften! men jag gillar dig ändå gubben!

happy veckoday!


Nu väger bebisen ungefär 1,7 kg och är cirka 42 cm lång från topp till tå. Lungorna kommer inte att vara fullt utvecklade förrän närmare förlossningen, men bebisen tränar redan andning genom att "andas" fostervatten.

En del bebisar har redan fullt av hår på huvudet, medan andra bara har små fjun. Att ha tjockt hår vid födseln garanterar inte att man kommer att ha tjockt hår senare i livet, men det har visat sig att barn som har tunt hår oftast har tunnare hår också som vuxna.

Du lägger förmodligen på dig ungefär 450 gram i veckan nu, framför allt därför att bebisen lägger på sig nästan halva sin födelsevikt under en fullgången graviditets sista sju veckor. Se till att du äter bra den sista tiden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


jag var oxå en av dem som följde micheal jacksons begravning för nån dag sen. Har inte direkt vare något fan men måste säga det alltså att han var något helt speciellt! Tycker det är lite dåligt bara att dem bad flickan hans prata i micken..helt onödigt! men shit vad jag började grina då! Innan hade jag typ inte fattat varför alla grät som var hans fan. Dem kände ju inte ens han...men hela grejjen ÄR ju faktiskt sorglig..

I tisdags var man med pappa o erik en stund. Jag o pappa skulle besöka ägaren till skruttbilen vi kanske skulle köpa o kolla vad som hände...Och självklart var bilen inte godkänd av bilprovningen. Sån tur har man vett ni! =( Så inte blir det av att man köper någon bil denna månad heller! ****.

Nu ska jag strax åka iväg te barnmorskan o MALIN ska följa med=) Calle kan tyvärr inte för han jobbar så jag bestämde mig för att ta med tant malin=) Ska ta blodtryck på mig o lyssna lite på hugo. känns bra o dela den upplevelsen med henne, tror hon kommer bli glad..

SO, ha NE !

im the winner!

Igår vann jag HELA 50 kr på bingolotto! WÖhoo! jag vann två nya lotter då alltså=) Så nästa måndag blir det singing lotto igen!
Och alldeles nyss köpte man en liten söt platt tv som vi kommer hänga upp på väggen i sovrummet! Life starts to be real good again. hehe
Idag blir det fortsatt mys med calle. Fast liten egen tid oxå för han o jonas ska dra i väg te sundvall. Calle ska nämligen röntgas...ryggen hans e dum förstår ni. MEN SEN!;) Du o jag i sängen baby;P OCH tvn, OCH saga OCH zimba OCH SÅKLART lill hugo mellan oss=)


En STOR förändring


Jaha då har man kapat håret oxå! Shiiiiiit! Har vare nervös ända sen i morse tills nu typ.. En frisör som jag gick hos förut sa till mig att jag skulle se ut som en fotboll i ansiktet om jag klippte mig kort men det tycker jag väl inte direkt att jag ser ut som nu=)  Jag klippte mig på rut&karl hos Maria och Malin följde med som stöd. Hade aldrig klarat att gå igenom det ensam....
TACK MARIA & MALIN!





Ikväll blir det bingolotto med calle.
Bara älskar att dem sänder från liseberg i allsångs stil=)
Så ikväll blir det på med öronproppar för alla i hela huset när lilla jag ska sjunga med lotta=D

bye

dop

igår var man på dop. typ för första gången i hela mitt liv så jag var verkligen nyfiken på vad som väntade. Det var jossans lille son jonte som skulle döpas. Och eftersom jag kände på mig att man skulle ta med en lite gåva hade jag vare o köpt en liten grodskallra åt lillpojken, i torsdags när jag gick på stan med malin. Efter en svettig biltur med jossans moder o mia så var vi framme i alnöns kyrka. Pust! svetten bara rann och fortsatte rinna gjorde den. Gick in i en liten liten sne kyrka och satt där och beundrade den söta lilla familjen. Fick tårar i ögonen som jag verkligen ansträngde mig o inte få, och tänkte på hur det skulle bli när jag o calle ska döpa våran lilla son. Känns lite skumt att höra en massa om gud och det när man inte änns är kristen. Kan man inte ha ett slags dop utan det? Bara hylla det lilla livet ändå?
Efter dopet så blev det fika och present öppning. Gav min present efter att dem öppnat dem andra. kändes så skumt att dem var tvungna o öppna alla framför alla gäster så jag väntade med min..hoppas dem blev nöjd=)

kom hem kl 4 typ och började städa hela lägenheten från topp till tå! Åt lite oxå men jag känner mig liksom aldrig hungrig. tycker det är lite konstigt. han behöver väl mer näring nu än när han var mindre lilllgubben min i magen? jaja han sparkar o rör sig så han kan ju inte må så himla dåligt iaf. Mia kanske skulle dyka upp men vi får se...ska iaf fortsätta med den eviga strykningen..så hare gött alle mensker=D


Fick ett roligt sms igår av calle:
       Bästa sättet att uppnå inre frid är att göra klart alla saker du påbörjat. Så jag bestämde mig för att se mig omkring här hemma om det fannas något som inte var klart....Så nu har jag tagit resten av rödvinsflaskan,baileys´n, det sista 14 ölen i backen,kahluan, resten av stesolid burken, valiumkartan, en chokladkartong och det sista 8 lyckopillerna. DU ANAR INTE HUR BRA JAG MÅR! Snacka om inre frid! Men jag förstår inte varför polisen vill ha ner mig från taket nu? Så med polisen hängande i takrännan på väg upp, så tar jag tillfället i akt och önskar dig en fortsatt skön sommar tjejen min;) 


haha trodde för en sekund att det var sant!

längtar



Vi låg och tänkte på er pojkar igår kväll.
Vi grät av saknad, smärta och för en väldigt stark kärlek!
Det är svårt och vara stark o bara leva detta jordeliv utan er när vi vet att ni är någon annanstans.
ni ska ju vara här, i era underbara kroppar, väntandes på hugo som vi andra.
Vi älskar er och vi längtar så tills den dagen vi alla får leva tillsammans,
efter att fått gått igenom samma port som ni.
Vi älskar er!





31 veckor

 

 

Om en droppe vatten var en kram,

skulle jag ge dej havet.

Om ett moln var en puss,

skulle jag ge dej himlen.

Och om kärlek var värme,

skulle jag ge dej solen


Vi älskar dig lillkillen! Puss mamma & pappa



skratt förlänger livet

hello boys and girls! idag har jag gjord min näst sista dag på praktiken! wie!!! nu när man har storstädat där o alla leksaker är borta typ så finns det absolut nada o göra. man bara sitter o sitter. Får ta på mig arbetsuppgifter jag egentligen inte ska göra bara för att inte somna. Och apropå det så somnade jag faktiskt där idag. Haha. så jag råkade förlänga min lunschrast med en halvtimme kanske! =D jaja, sånt får väl hända ...har ju en stor ursäkt faktiskt=) hehe det var som igår när jag gick på stan med mia o jossan, och så skulle jag låna toan på team sportia och fick göra det gratis bara för att jag var gravid=) väldigt nice.
Var med brudarna o jonte hela dan igår. efter stan gick vi hem till jossan som bjöd på mat=) och så hade vi lite skratfest innan jag skulle gå. DET BEHÖVDES! hundra år sedan jag fått skratta sådär.

Ska äta nu o kolla på 2 ½ män.  huggies

RSS 2.0