Vi flyger, vi flyger fram

Hoho jaja :) idag har mitt humör varit på topp! iaf ibland :) Var på skit humör men så fort pappa kom med assars bil och jag fick köre, ja då blev jag glad :) var nervös först för jag har ju faktiskt inte kört på två månader nu men efter ett tag vare så himla skönt. Att köra en bra bil och lyssna på bra musik det är så härligt! Man flyger liksom fram. Det kommer bli riktigt gött och köra ner till göteborg till jul. Fast formodligen bara dem första 10 milen sen lär jag bli redigt less. Jag får nog stanna miljoner gånger och bara andas.
nämen så idag har vi vare och super handlat på coop. Fick såååå mycket mat för 1019 kr. Vi brukar va bra på och handla mkt för lite men idag var det super duper priser på coop alltså.
Efteråt passade vi på och besöka våra två änglar vi inte ha och vare och besökt på länge. Såg även att dem hade fått hemliga beundrare eftersom någon hade lagt blommor vid dem två duvorna vi har satt där uppe. Det värmde verkligen och veta att det inte bara är calle och jag som saknar dem.

Innan vi skulle hem fick jag även följa med pappa och tvätta bilen för första gången. Omg säger jag bara! När vi satt där inne i bilen och den där grejjer for över bilen,   Jag fick klaostrofobi! Kändes som om man hade kört rakt ner i havet och bilen bara sjönk rakt ner i vattnet.  hehe men som tur är så fick jag inte än sån stark panik så jag klev ur bilen iaf. Då hade det nog blivit likadant som i Vi hade iallafall tur med vädret :)

calle är med hugo på hemköp nu och köper kattsand. Så nu spenderar jag min egna tid framför datan. hehe inte väl gjort men... vadåååååå!!    :)

Puss

My sweet sweet baby :)
Här var han en vecka bara. Tror det var dagen innan vi äntligen for hem.
Jag vet att jag inte tillfredställer alla med en massa kort på han men det har inte känns så okej.
men tror det snart blir bättre med det :)



snart blir det yoga. Har tyvärr ingen vän som vill eller kan följa med men som tur är finns iaf calles kvinnliga arbetskompisar där som man kan snacka lite med.


hum?



sitter här och tänker på vad jag gjort igår och idag. för jag har väl inte berättat det va?=) jag är såå himla glömsk just nu. Och trög i huvve. jag förstår typ ingenting av vad folk säger till mig.  hehe jaa
men idag sov jag och hugo från och till fram till halv tolv då pappa kom och plinga på dörr´n. Insåg snabbt att jag än en gång missat tiden hos ingrid! f*ck! jag tro jag måste fråga henne om vi kan ha telefon kontakt ist, iaf fram till jag har fått kontroll på saker och ting.
jag har iaf bestämt mig för att ta den stora breda pappers rullen nere i källaren och klistra upp en stor bit av den på våran tomma vägg i köket och skriva ett mega schema där så jag verkligen kan SE vad jag ska göra på dagarna. Tänkte he en slags stor magnet på den oxå, så när man flyttar den från dag till dag så ser jag även det som står just på den dagen. fattar ni? tror det är det ända sättet för mig att komma ihåg och få lite av den här j*kla strukturen jag snackat om så länge.     Har någon annan nån smartare ide så berätta det gärna :)

ja som sagt, jag fick ju lov att stiga upp när pappa kom och eftersom pappa oftast har en kommentar om hur det ser ut så började jag genast städa lite. och så bjöd jag han på lunch. Vill ju föda han lite oxå, för min pappa har gått från mullig till spinkig på noll tid och det är bara bra för blodtrycket, inget annat. sen hjälpte han mig att panta dem enorma högarna av flaskor vi har hemma. Och det fick man ju lite extra pengar för. ;) Och du calle kommer inte få se en skymt av dem alls. jag ska minsan he dem i min egna lilla sparbösse :) he he

Sen har MALIN;) vare här. vill träffa henne mer än vad jag gör och verkligen göra något med henne ist för och bara sitta här på arslet. Hon kanske kan följa med på yogan nån gång men vi får se. jag får bara hålla tummarna att någon annan vill tills dess... Vill du? :)


Namaste

tjooooooooooooooooooo! här e jag :)

mitt nya fantastiska liv har nu börjat att involvera yoga :) kl 11 i morse gick jag och calle på en yoga kurs hans jobbar kompis håller på badhuset. Först tänkte calle banga men jag övertala han. vafan han skulle ju få kunna kolla på en massa kvinnorövar så varför säga nej? Och så får jag skratta lite i smyg åt han. hihi. ingen av oss trodde iaf att det skulle vara så extremt jäkla jobbigt som det var. tror jag tappa hälften av min vikt när jag var där. Och så fick jag det klart för mig att jag inte hade sånt bra balans sinne jag trodde jag hade. :)
Som två nya människor gick jag och calle hem efter en timme , till moffa sören som hade passat lillpöjken våran. Ringde sedan upp linnea som vill ha ner mig på stan. Varför inte när man fortfarande är i extas av träningen?:) Calle tog hugo så jag skulle få lite mer egen tid :) Gilla gilla ! Så vi strosa runt på stan i en timma typ och bara dreglade över alla nya kläder som kommit in. Meeeeen jag kunde inte köpa någonting eftersom nästan hela min föräldrapenning ska gå till lite räkningar och detts. (?=)) Gick iaf till apoteket och köpte dyr jäkla ansikts kräm, för ja e värd det. :D

Ikväll har jag haft the hills maraton och så har vi gått en promenad längst vattnet. Zimba följde med oxå. Hehe det var väldigt roande. 

nu? MYS MED GRABBARNA!    tjao

Het? oja

hot tycker jag. ett till förslag till er som vill ge mig en present den 13 okt :)

Tandläkar besök

Idag 8 50 besökte jag nya frächa folktandvården. Det var verkligen jättefint jämnfört med gamla. Men det fina varade inte länge. efter ett "Det är inge fel på dina tänder"-besök så skulle jag betala 575 kr. är ni galna eller? tänkte jag. Första gången jag får betala så ska jag betala 575 kr för ett 10 minuters besök som visade att jag hade friska tänder?  a världen e allt bra rolig. Ta mina pengar gör det, ofta jag behöver dem.  herregud.

Gick och fika med pappa på torgkaffe sen och jag måste säga det allltså, den korta tiden vi hann fika på skulle fan hamna i guinnes rekordbok tycker jag. Hugo ville genast ha mat när vi satt oss så vi fick gå hem för jag ville inte kasta upp bröstet mitt framför allt folk. och inte hade jag tagit med ersättning i flaska heller så det blev som det blev.

nu har calle gjort hemlagad pizza som vi nyss ätit. gott men vi lovade varandra nu att det var sista pizzan på en månad. måste börja smått förstår ni :) men det är verkligen dags att äta nyttit nu och tappa lite extra kilo.


ska sova nu

Håller jag på att dö?

Ja vad kan man säga om den här dagen? Helt insane kanske? A.  Jag bröt ihop. Grät som om jag hade misst alla jag älskade. nämen jag känner så här att allt e bajs och det finns ingen mening med att göra nånting förutom och ta hand om lilla hugo då. men resten. Att städa(blir stökigt en timme efter), laga mat(köket börja brinna eller så bränns maten), sätta in räkningarna i pärmen(latehet), klippa naglarna(dem växer ut på en sek), ta tummen ur arslet och ringa tandläkaren tex.(dem ringer ändå inte upp)  etc etc. Frågan är: Hur får jag in strukturen på allting? JO jag har kommit på vad man SKA göra men HUR gör jag för att det ska hålla i i sig? HUR ska skaffa kontroll på min lata kropp? För viljan finns där det kan jag lova. men kroppen gör en helt annan sak. Det har hållt på så i några år nu, sen jag faktiskt börja bry mig om sådana saker. men har ej lyckats. har inte kommit ett ända steg fram känns det som. Och JAG fyller 20 om några veckor? Snälla väx upp emma. Bli normal!!!!!!!!!!!!!!

Min kropp håller på och domna/tyna bort och när jag kollar mig i spegeln ser jag ett lik. Jag har en hy vit som snö,har ringar runt ögonen svarta som ebenholt(?) och ögon röda som rosor..hehe..skämt o sido, jag e sliten. Behöver mera positiva saker i mitt liv. Jag behöver en spa vistelse helt enkelt.  Så gå ihop er men pappa o calle vet jag, och gör min spa helg till den dyraste skönaste jävla födelsedagspresent jag nånsin fått ;)

Tjaoo!!!

Kolik?

Inatt har hugo gnällt heeeela natten. han har haft ont i magen. och ingenting hjälpte. Vad mer än byta blöja, mata/rapa han, massera magen kan man göra? Spela musik hjälpte inte heller.  snacka om att man känner sig som ett stort frågetecken.  Jag blev jäkligt irreterad oxå för jag vill ju sova!! calle tog hand om han typ hela natten men inte kunde jag somna till hugos plågande skrik. På morgon kvisten börja jag gråta. Han var täppt och det är bara calle som kan he bort snoret på han, men han fick man ingen kontakt med! Jag ville ge han mat men det gick inte eftersom han var så täppt. Så då brast det för jag kände en sån satans panik.   Jag hoppas verkligen man vänjer sig till hans skrik för annars kommer jag få börja gå på lugnande.

efter en förmiddag av vilande gick jag och hugo till mamma. Jag kände att det tamefan var dags att hälsa på momo! Så jag gick och svettades hela vägen dit. as varmt ute ju. måste svettat bort hundra kilo :) Hemma där fick jag lasagne. mums. men jag fick njuta av den i typ 3 minuter för sen ville hugo att jag skulle ge han bröstet. Alltid när jag ska äta bli han hungrig. kanske måste jag planera bättre?
mamma och benji följde med en bit hem nu ikväll för jag tycker det som sagt e as läskigt ute nu när de e kolsvart vid 8 redan.

hoppas jag får sova inatt iaf...tror jag ska köra magknipsmassagen på han i en timme nu innan jag ens försöker somna.  pray with me

sådär ja

jaa det blev en oki dag ändå! Gick till linneas lägenhet vid tolv och myste och matade hennes mammas katt som hon har nu när hennes mamma är utomlands. Och just nu är linnea i sundsvall eller aa hon har väl kommit hem nu ikväll men. amen då fick jag ta hand om den idag. men det e lugnt. jag och hugo fick e behövlig promenad, även om det nu inte var den längsta sträckan då da ;) Sen har jag lyckats städa och vikt kläder med en hand! Hugo höll jag i den andra. han har sovit typ hela dagen och haft mardrömmar så jag har fått hålla om han hela dagen. Tungt men mysigt.   Jaa sen har jag bara legat. och kollat på tv. Säger bara det. Superstar:arna sucks! Dem är ju inte såbra man trodde dem skulle vara så det där var en ren besvikelse. 

jaja, 
I know you want me,  You know i want you ;)
pitbull

okej

igår var en lessen dag. så idag får bli en oki dag :) måste bara säga att det jag skrev igår inte var menat till alla jag känner. bara till dem som tog åt sig ;)  a iaf så är jag väldigt väldigt trött. hoppas jag inte kommer få jätte stora hängiga ringar under ögonen bara. men som sagt detta ska bli en hyfsad dag även om jag inte är spec på topp. Men jag måste säga det att jag känner mig väldigt pressad. det känns inte som att det är okej för mig och bara vara hemma och inte vara social med någon. Alla ringer och vill vara med en och självklart vill jag vara med dem oxå men jag är så himla seg. orkar inte. Men ändå lovar jag och säger till mig själv att jag ska skita i dem dumma signalerna kroppen skickar mig. men en sida av mig säger att: "Fan e du dum elle? lyssna på din kropp. ofta den ljuger?" Såå.. jag avböjer de planerade och får fet ångest. Alltså under dem här 1 ½ åre jag har vare gravid så har jag typ bara stängt in mig. OCH NU när hugo äntligen har kommit ut och lever och jag kan börja leva jag med så e jag TRÖTT! Blä säger jag bara. men rätta miig om jag har fel folk, men är det inte lika bra och lyssna på dem dumma signalerna? Jag måste väl bli pigg nån gång? eller?


Prata med mig!

VARFÖR

Varför blir jag alltid ifrågasatt? varför alltid ifrågasätta mina känslor, tankar och viljor? det jag står för, kan jag inte få stå för det utan att jag får en motfråga varför? Jag vill inte längre bli kallad dum eller få en "du e då för knäpp"- min. Eller rättare sagt jag ORKAR INTE!  jag gråter...
från och med nu ska mitt självförtroende endast gå upp! och ingen annanstans.  Är det mitt ansvar endast eller har mina nära ett ansvar oxå gentimot mig att hjälpa göra mig lycklig?   Kan nån smart j*vel berätta hur allting fungerar! snälla!

Från och med nu:
Vill jag ha och känna respekt från folk för jag har det tamefan till alla jag känner tillochmed för mina fiender.
Jag vill känna mig behövd som alla andra j'vla människor vill så snälla behandla mig inte som en dum blondin som inte kan någonting. Ring till mig om råd för fan. För jag är väldigt j'vla smart alltså. Få in det i era huvuden.
SNÄLLA!


jag är inte arg bara j'vligt less

förvirrande

hehe hej! a idag har vare den sjukaste/roligaste dagen på länge. Allt började när vi skulle gå till bvc kl halv 12. Jag o calle gick och slog vad om att hugo gått upp 100 - 150 g men när vi fick se vågens resultat fick vi en chock! 400g hade han gått upp!!!! :) heeeeelt galet. på en vecka lixom? :)
sen gick vi till matverkstan och hade en liten familjelunch. mysit värre. Det kom upp en ganska häftig diskution(?)mellan mig och calle ang om man skulle tvätta sig om händerna som en galning med sprit eller om man bara kunde använda tvål ist nu när svininfluensan e aktuell. Calle var för spriten och jag försökte förklara att för det första är det inte så himla bra för händerna, sen håller det på och ta slut i sjukvården så vi privatpersoner behöver väl inte gå och köpa upp allt som dem behöver?! men icke, han skulle inte ändra uppfattning så jag sa som the crazy girl i 2 ½ men - so be it! :)
Sen begav vi oss på coop för att handla lite blöjer o dyl. När vi kom till kassan, tror ni inte att vi hade glömt kassen någonstans inne på affären? :) Vi hade bara gått ifrån den liksom. eller snarare calle, jag gick med barnvagnen så inte kan man begära av mig att JAG skulle ha koll på den ;) Kassörskan skratta och jag förklarade medans calle sprang iväg och leta att det är så här det går när man e jävligt trött! :) sen när vi betalat kollade calle igenom kvittot och där såg han att dm inte hade dragit bort rabatten på tvättlapparna så vi gick till kundservic och berättade om det. hehe, ja då hade vi missat att det stod lite längre ned på kvittot att dem visst hade dragit bort den så calle gick generad ut därifrån med mig skrattandes efter sig :D så kul!
Väl hemma och nerbäddade i sängen skulle vi se på film. När filmen är slut efter bara 55 minuter misstänker vi att något är fel. Då hade vi startat filmen mitt i !! Alltså så himla stört! Ni som känner mig, ni vet att jag DEFINITIVT skulle ha märkt det i vanliga fall. Jag e en film nörd.   hehe så aaa den här dagen har slagit alla rekord på dumma saker man gör när man är trött.  åh kan inte sluta fnissa när jag tänker på det.      aja  gonatt!


Mina änglabarn

Igår var det ett år sen ni dog. Idag födde jag er. Jag saknar er och tänker på er ganska mycket nu för tiden. hugo väcker en massa känslor och tankar om hur det hade varit och ha er här oxå. Folk säger att det kanske var bäst såhär eftersom det hade blivit för tufft. A, tufft hade det varit men jag hade fått hjälp. Jag har faktiskt några som finns här för mig och för oss så på nått sätt hade det gått. vi hade kämpat.
vi älskar er och vi kommer berätta för hugo om er. Han kommer sakna och tänka på er oxå. Så ni får ha koll på eran lillebror däruppifrån. Och lova att skicka mig ett tecken om han e i trubbel.
imorgon blir det nog promenad upp till eran viloplats. hugo har varit där uppe med morfar men inte med oss, så imorgon blir hela familjen samlad där första gången.

pusss och kram mina älsklingar. Jag älskar er.          Jag älskar er


music day

Dagen har bestått av vila, promenader, mys med hugo liten och lite städning. Calle har jobbat kväll och har nyss komme hem. så ska väl passa på och mysa med han medans han e hemma :)
Imorgon blir det en promend upp till folkhögskolan till mina gamla lärare. Ska hämta lite grjjer och så såklart ska jag visa upp hugo då :) Sen kommer linnea, björn och malin hem till mig ! kul bara mitt humör lyckas hålla sig uppe.
see yah


white snow, white nose......

Surhormoner

idag har jag sove och surat hela dagen typ. men mot eftermiddag/kvällen lös tillvaron upp :) Calleman hade köpt en as nice mobil av marina och gett den till mig! Det är en sån där mobil man använder en pinne till :) Så nu känner man sig riktigt lyxig för en gångs skull. Calleman bjöd mig även på bio ikväll för att se den nya beck så moffa sören fick vara barnvakt. Det var verkligen as skönt och få gå ut och känna sig som en vanlig människa och inte bara som mamma eller en som e på smällen.
hugo har vare mkt vaken idag och det känns bra, då måste han ju sova ganska mkt i natt då! (plz god!)
just nu sitter jag med den elektriska pumpen och pumpa mjölk;p kul kul. not! men jag måste annars kommer min bröst sluta producera, och det vill vi ju inte. vill ju iaf amma i ca 6 mån.

nu ska jag bara kolla facebokk sen blir det sängen och mys med hugo, calle o min nya cellphone:)


Bye everybody!

Trevlig överraskning.

Imorse var min plan och bara försöka ta det lugnt och kanske ta en tur till papsen och hämta överkast. Ist ringde Madde av alla människor och fråga om jag ville möta upp henne på stan!! Den filuren hade lurat oss om att hon inte skulle komme hem förns om en månad eftersom hon ville överaska Sandra på hennes 20 årdag som e idag. Och jag som hade gått och vare sur för att jag hade missat hennes sällskap förra gången hon var upp pga av förlossnigen. helt i onödan :) Så det var verkligen trevligt att jag fick träffa henne idag och att hon även fick se hugo nu när han e liten oxå.
PÅ stan mötte vi sandra och en kompis till henne. Vi gick och fika på waynes coffie och eftersom jag inte hade nå pengar blev JAG bjuden på en stor kaffedrink av födelsedagsbarnet. haha. knäppa emma men tack sandra:)
Efter nån timme begav jag mig hem till pappa eftersom jag verkigen behöver ett överkast. utanför han stod maddes mamma och pappas grannar bosse och ulla. Så det blev uppvisning av det fina barnet :) Och en än gång fick man höra vad mkt hår han har :D hehe som calle brukar säga, man skulle bli rik om man tog betalt för varje gång dem sa det! :)
På kvällen kom madde och hennes mamma förbi pappa oxå så vi satt och prata ett bra tag om gamla minnen och sånt. very very trevligt :) Hugo fick även en pyjamas och en goshund av dem. Tack tack! Väldigt behövligt.
Pappa följde mig sedan hem pga av det börjar bli riktigt mörkt ute på kvällarna nu och man vet ju aldrig vem man möter ute. Är spec. nojjig nu när jag har hugo. men hursom helst, när jag kom hem kom jag även på att jag glömt det jag gick dit för. SÄNGÖVERKASTET! sablans oxå. men så äre och vara senil.

Just nu sitter jag uppe med piggelin Hugo. han har nyss fått mat och nu kollar han in tapeterna här. Mamma dålig smak? ser ut så :)  

Natti :)

Barnkläders partaj !

Igår tror jag att jag städa och tvättade, nej de gjorde jag i tisdag. a iaf var jag på barnkläders party hos malin syster igår. Gick och mötte Malin o jossan kl 5 typ och sen gick vi dit så vi var där vid halv - kvart i 6. Det kom många mammor o barn så det blev lite av ett kaos där. :) så det var därför vi fick gå därifrån bara efter en timme med våra småttingar. Jag var så orolig att Hugo skulle bli orolig av alla höga ljud och så men de gick nog bra. höll för hans öron oxå så tror inte han hörde allt för mkt :)
Efter det gick vi direkt hem till jossan för och äta lite gotta men det blev mest matande av ungarna:) Gick därifrån strax före nio för jag hade så extremt ont i ryggen. Kroppen är ju lika skör som ett spindelväv nuför tiden så inte klarar den å gå den där biten heller.

Ska strax gå till bvc och väga Hugo. tror han gått upp 10 kilo som han äter ! sen kanske sandra komma om jag känner mig lite mindre död. Calle har låtit mig sove hela natten men det har bara gjort mig ännu mer trött. orkar knappt gå bort till bvc nu men man måste ju.


I löve life! i really do                         (haha Emma 15 år :)


Nära döden.

dem senaste dagarna har vare en stor jävla dimma alltså.

Ända sen jag kom hem från bb har kroppen min hållt på och rasa. Först den vanliga värken man har efter en förlossning, sen ryggvärk som nästan visade sig vara ryggskott. Yrsel i MASSOR!
I torsdags började jag känna mig sjuk. På natten börja jag få frossa och shit så åkte in till vårdscentralen. Blev skickad till sundsvall efter ett pissprov pga av att dem trodde att blodet som råkade komma ner i koppen kom från urinröret. DÖH!!! vet dem inte att en nyförlöst kvinna blöder eller?
Blev övertalad av pappa o calle att jag skulle åka dit ändå för läkarna här i stan har ju inga hjärcellar alls så.
Kom dit till gyn och då sa dem att efter 2 på fredagar blev det akuten så där satt man ända till 8. EN ENDA GYNLÄKARE skulle ha hand om förlossningen OCH akuten. herrejävlar.
A iaf så visade sig vara en begynnande inflammation. Åkte hem med antibiotika. På natten sen fick jag feber och börja spy. Spydde iof av tab men ändå. Kl 10 11 på fredags morgon börja jag skaka som fan. Kändes som jag var naken i antarktis. Gick in i duschen för att värma mig och efter ett tag börja jag yra och bli svimfärdig. Fick panik o ringde calle som var på apoteket. Kollade tempen som var 39,6. Fick ÄNNU mer panik och det ända jag tänkte på var att jag var påväg och bli döende eftersom jag hade hört att man kan dö om man börjar få lite mer än 40 grader.
När calle kom hem och såg mig ringde han genast ambulans. Så ännu en gång till sundsvalls sjukhus. Efter nån timme och nå blodprov fick vi beskedet om att dem skulle lägga in mig på gynavdelningen i två dagar typ. PUST!
Väl uppe på avdelningen blev bekymret om att ta mer blodprov påbörjat. Två tanter skulle turas om och sticka mig och jag förklarade för dem att jag var skiträdd för spruter. NÄÄÄDÅ! sa dem och efter 4 försöket börja jag toklipa och bli riktigt förbannad. Sa att jag vägrade bli stucken av dem där okunninga människorna där på gyn avd. (har varit i samma situation för ett år sen och då punkterade dem båda armveckena.) Tanterna gick och en annan kom in. Hon gav mig embla som e bedövningsgel och körde sedan in kanylen i ett enda svep. bet mig i handen men blev glad över att det gick. För hon sa det att om jag inte fick antibiotika intravinöst så kunde jag dö!!! Såg mitt liv med Hugo genast svepa förbi.
Febern åkte sedan upp o ner under lördag och söndag. Idag fick vi åka hem. Så jag känner mig mkt bättre. Är helt slut men det känns som om jag har fått en andra chans och leva. Så ska ta med Hugo nu in i sängen och lägga mig o mysa med han tills pappa calle kommer hem kl 11 i kväll.

Men säger bara detta :     TA VARA PÅ ERA LIV!



Mitt andra hem

Hugo

Hej! sitter här en stund nu innan jag går och lägger mig. Måste egentligen gå o lägga mig ännu tidigare pga av att hugo kommer att vakna inatt och var pigg och jätte nyfiken på allting.

Har vare jätte sjuk idag. yr och haft frossa. Pappa tror det beror på mjölkstockning. men jag vet inte..Ska kolla upp det imorgon.
Gunilla från bvc kom hem till oss idag och kollade läget. Hugo har gått upp ungefär 200g påbara dem här 4 dagarna vi vare hemma :) E jag lycklig och stolt över öss båda eller vad? :) :) Gunilla sa att hon brukade säga att 100g på en vecka är jätte bra o göra så detta e ju super!

Igår var malin här och hälpte mig med att vattenmärka bilderna på hugo så vi nu kan lägga ut lite kort på han. Tänker dock inte lägga ut bilder på facebook. så gå in här om ni vill kolla in min lilla bebbe :)

Efter AS mkt smärta.....

Kom lilla Hugo :)

Oro

idag har vi firat min brors födelsedag med en hamburgare på bigboy! Sen tårta hos mamma. :)
Vi gick även förbi calles chefer och visade upp lilltrollet :) På väg till mamma mötte vi pappa, sen stannade johan o jonas och hejjade och kollade in hugo. En sekund efteråt åkte marie o helena förbi och stannade och fick se hugos söta tryne :) Och verkligen alla kommenterar hans hår.  Haha det e så roligt. jo efter att marie o helena hejjat på oss åkte oxå sofia westin förbi och hejja. Stanna dock inte men det var nog tur det annars hade vi nog missat tårtan hemma hos mamsen.



Även om livet har blivit så mycket mysigare med hugo, så har det även öppnat mkt oro hos mig. Jag tycker det är väldigt mysigt och amma pga av närheten men när hugo suger så typ suger han så starkt o snabbt att han får i halsen. Och det gör att jag får en sån satans panik o blir rädd att han ska kvävas till döds så jag genast börjar toklipa och ger han till calle, så han får slå han lite lätt i ryggen. Inser nu att jag inte sörjt klart och acceperat tvillingarnas död på långa vägar. Hormonerna som finns kvar i min kropp gör inte saken bättre. jag grinar minst två ggr om dagen. Har hemska tankar i mitt huvve hela tiden som gör att jag går runt som en zombie i min egna lilla värld. Hör inte om calle frågar eller säger nått. Går bara runt och tänker. Det hade varit en sak om jag gått runt och tänkt på alla underbara upplevelser vi komma ha med hugo, men nu tänker jag verkligen bara på död och plågeri konstant.
Det blir ju inte lättare heller av att läsa på text tv om mammor som skär sina barn med spik o grejjer.
Hoppas ni inte ser mig som ett psykfall nu. Ville bara skriva av mig lite. ska faktiskt gå till en tant o prata om detta imorgon. Ber till gud att hon ger mig verktyg som jag kan börja använda nu på torsdag då calle går tillbaka till jobbet ch jag blir ensam med hugo o mina rädslor. 

Be with me someone, please!

RSS 2.0