:)/(...)

Var aldelles nyss ute och gick. skulle till vårdkasen och möta calle men då halvvägs dit tog det stop pga av att dem ej hade plogat där uppe så jag blev rasande! och så ringer pappa som jag frågat tidigare om han ville följa med men han svara nej, och säger att han kunde ha skjusat upp oss dit!? ÅHHH ringer calle och han säger att han kan komma ner och möta mig och sen gick vi hem och åt. Nu vilar vi alla tre. man blir helt slut av frisk luft. och speciellt och dra barnvagn på snö i uppförsbacke! snacka om fettförbränning! och jag som inte får tappa mer kilon nu.. jaja..dem på modellagenturen kanske tycker det är bra?  calle kommer iaf bli rasande om jag går ner mer..han tycker inte om spinkiga tjejjer säger han..

och så på tal om mat till hugo som jag gått och tänkt på, alltså vad jag ska laga för mat som man sedan kan mosa ner med mixern vi köpt? gjorde köttfärs och makaroner igår som jag mosade och det blev as äckligt tack vae att man ej får salta och så....Då fick jag se nu när vi kom hem att vi fått en bok om just sånna grejjer:D så nu e jag glad igen...

sen ska vi snart åka och hämta vår nya bilbarnstol vi beställt:)  baaaraa nytt nu ;) hihihi det e så kul och köpa grejjer så..

Måste bara säga det med, Hugo e as kicklig(hur faan stavas det som?) i nacken:) calle märkte det aldelles nyss..så roligt! tötis♥

nu blir det vila i min feta stora enorma härliga soffa;P  byeeeee

Hugos dop

Fick bilderna av sandra nu från hugos dop!
Bild 1: vi och prästen. Samma präst som höll i pojkarnas begravning.
Bild 2:Bakom oss Gudmor Malin och gudfädrarna Jonas och jörgen.
Bild 3: Jörgen häller upp dopvattnet
Bild 4: HUGO DÖPS:)


Världens finaste dop med många många gäster.
TACK igen!



Och tack sandra för en trevlig eftermiddag idag=)
höres sen!

Hudvårdsparty!

Idag har jag äntligen haft mitt mary kay party, även om nu typ alla kom med återbud! Frågade tamefan hur många som helst och ingen kunde...? Fick till o med fråga calle och erik och som tur var så ville dem ställa upp för min skull!
Linda johanna och johanna L kom iaf:) och johanna tog med sina två barn som jag fick leka med!
men det blev väldigt lyckat:) slutet gott, allting gott! hihi
Calle köpte tillomed en parfym därifrån!


NÄÄÄÄ nu ska jag se på agenda sen sova mig vacker!

Farväl

Soffan!!!

Såhär ser våran soffa ut, fast svart:)

Kunde inte ta kort på våran soffa för vardagsrummet ser ut som ett rent helvete sen igår.

Men den är verkligen ENORM! Tar tar upp nästan hela rummet men jag kan ju därmed ta hem hur många vänner som helst och ingen behöver sitta på golvet:) hehe

Pappa satt nästan halva kvällen och monterade ihop den...så jag fick såklart bjuda på lite påskdessert!

 

Käre mammi fyller år idag så vi ska snart dit och fira henne.

Är jäkligt nöjd med hennes present. Tog lite smått o gott från gårdsbutiken sen hjälpte personalen mig med och göra en såndär jättefin korg med allt jag valt ut. Blev så fiint!

Älskar att det finns sånna där praliner som det står Jag älskar dig på:)

jeje nu ska jag och erik platta håret på varran ;) see yah


Jäklarns

Hej allihopa!
Jag är nästan frisk nu. lite snor o hosta kvarstår men jag kan ta mig ut iaf:)
Just nu sitter jag inne på vardagsrums golvet och bloggar eftersom vår soffa är BORTA! hehe
Vi har slängt den idag pga av att vår super duper snygga savanna soffa från MIO kommer idag! WIEE
Ger er en bild sen..

Hugo har börjat blivit frisk nu oxå..och han har börjat dra sig FRAM:) förut gick det bara åt sidan o bakåt men nu jäklar börja det likna ett kryp:) hihi

Måsta bara berätta om inatt oxå....=(
Han ligger ju oftast i sängen med oss och så brukar jag ge han bröstet bara för närhetens skull och inatt SOMNADE jag när jag hade lagt han närmast sängkanten för och ge han högerbröstet. Tror ni inte att både jag och calle flyger upp i luften när vi hör dunsen av att han hade ramlat ner på golvet? fyfaaan va han skrek och jag grät i kanske två timmar för att jag kände en sån stor skuldkänsla, en bra mamma gör inte så som jag gjorde kände jag. Men nu, några timmar efteråt, kan jag känna att det var en ren olycka. och som tur är gjorde hans sig inte illa heller så..det gick bra! Men alla gånger han gjort illa sig, det har varit när jag har haft hand om han...så det är nog inte konstigt att jag klankar ner på mig själv ibland. Jag har sån satas otur. Kanske har det och göra med att jag föddes fredag den 13? det har jag funderat på mkt...

Ska leka med hugo nu men jag återkommer........snaaart

pyss

sick

im sick.....host host nyyyys! 

Grattis calle!

Min älsklings gubbe blir 29 år idag. fasten du är nästan tio år äldre än mig så älskar jag dig så otroligt mycket. trots ålders skillnaden så är vi extremt lika du och jag. samma bakgrund, samma temprament;) Jag tror verkligen vi komma hålla ihop ett bra tag. även om vi inte komma vara med varandra i hela livet tror jag iallafall att det komma bli halva;) men vi kan väl sträva efter hela eller hur?:P

Sorry för att jag blev sjuk idag. Hugo gubben har förmodligen smittat mig. men efter promenaden jag gick alldeles nyss tror jag faktiskt att jag orkar hålla i ditt kalas idag:) jag ska bara fokusera på dig! din dag idag och jag ska försöka se till att det blir en dag du aldrig kommer glömma. Pyss darling.

forever yours


Just det:)

Ni vet, Hugo klippte ju sig hos rut&karl när han var 5 månader och jag har ju inte visat er kortena vi knäppte då!:D så här kommer dem:








Efteråt såg han ut såhär i håret:



SÅ HIMLA SÖT !!!   =D   pyss pyss hugo

RS VIRUS!

Hugo är Hög! hehe nä men han är ju som sagt sjuk. han har rs viruset så han har fått bricanyl så han blir tydligen ganska pigg av det berätta calle. Förmodligen det jonte har oxå eftersom hugo blev sjuk direkt efteråt vi hade varit där. och läkarna har ju inte behandlat jonte för rs så dett klart han fortsätter och vara sjuk hela tiden. Så det är ju som sagt inte jossan som e galen eller kåt på uppmärksamhet. Jäkla läkare. blir arg när jag hörde jossan berätta om när läkare hon gått till bara ignorerat hon typ. Man känner ju sitt barn bäst och man vet när det är nå galet! Synd att man inte själv kunde vara läkare så hade man inte behöft råka ut för deras inkompitens.

Jag har umgåtts med Sandra idag oxå. Vi gick igenom stan och jag köpte en present till calles födelsedag som är på torsdag:) jag tror han blir nöjd!
29 år blir min karl då. min gummgubbe:) du och jag forever baby;)



love

tänk att det skulle hända likadant för mig som i..  Flipsyde - happy birthday de trodde man inte..     fan..
















Jag säger bara det, ta inget förgivet..

LIBRO!

nu har jag nyss kommit hem från jossan och jonte:) Dem e så mysiga och vara med tycker jag.
och jossan, du är helt perfekt som du är! om du inte är som du är så är du inte jossan liksom:) i like it iaf. och jonte med. sen kan ju inte alla älska dig...hehe. Jag känner dig inte såbra men av det jag sett framtill nu så tycker jag att du förtjänar det bästa och en hel del respekt från folk! vi ska nog kunna hålla kontakten även om du flyttar till svall..om du nu vill;)

Jag och calle och hugo har även varit på coop idag och shoppat blöjor:):) finns inga bättre blöjer än libros up&go. bah så nu veet! det börja vi använda ganska tidigt..dem behöver faktiskt inte hålla på och gå innan man börjar med dem.

calle har även möblerat om vårt vardagsrum..blev hyfsat!

nu orkkar jag inte mer...hejdoo


Överaskningen.

Jag tror jag har glömt om och berätta om calles överaskning som han fixade förr förra helgen tror jag det va..haha jag är så glömsk! jeje. han satte oss på en buss mot sundvall. i sundsvall och blev upphämtad av calles kompis som skjusade oss till hotell STRAND! samma hotell vi tog in på senast. hehe. vi kommer bli stammisar där tänkte jag. Vi checkade in och när vi kom in i vårt rum stod det en flaska vin och ett fat med godheter:) FAAAn sa jag. Hur kan dem fresta en med sånt här? Jag trodde hotellet bara hade ställt dit det typ som med minibaren och det. men calle bah: Det är vårat?:)jag beställde det här åt oss. OM jag blev glad. :) resten förblir en hemlighet för er andra. hahaha


Och så fick jag ett litet paket som ni ser där brevid vinet. nice:)

Tack gubben för 24 timmar med mkt gos och avslappning:) pyss

Smärtan försvinner aldrig

tjena. imorse när jag och hugo nyss hade lagt oss för och sova en power nap kom pappa och plinga på dörrn! ÅHHH du skulle ju inte komma förns på eftermiddagen?, säger jag. ÄSCH, svarar då gubben. orden döda åker runt i mitt huvud! hehe nämen vi gjorde oss iaf ordning och så for vi iväg till coop. after åkte vi upp till minneslunden som var heelt övertäckt med snö! Och som vanligt vare någon som hade rört duvorna våra. blir så less. dem betyder ju så mkt för oss så jag hoppas dem inte försvinner.

När jag stod där uppe kom en känsla som jag inte haft sen den första tiden efter deras död. En slags panikartad ensamhet och allt blir så svårt och förstå helt plöstligt. hur kan mina barn ligga här uppe utan att jag ser dem?

En sak har jag iaf fattat på dem här två åren. Smärtan för dem och alla mina andra problem kommer ALDRIG försvinna. så att leta eftre ett svar som säger hur man ska göra för och få smärtan i bröstet att försvinna är ju bara och glömma. det finns inte. Ingen av dem psykologer eller hjälpande människor som jag haft och göra med har inte kunnat gett mig det svaret. inte äns i närheten. Och det är en sak jag måste sluta fokusera och hoppas på.
men vart är sluta hoppas-knappen?

näääää nu blir de relaxing in the sofa med roobus te o solrosfrön. Kan nån skänka mig riktigt godis? hahahahaa

Ensammys

Här sitter jag nu. Själv i tv rummet med ost o kex och kollar lite på tv. Calle har varit ute en stund nu..han kommer nog snart. Hugo sover:) Och jag får helt enkelt sitta och njuta själv. Man behöver nog det ibland. Idag har jag iaf köpt en stil till fotograferingen. men smycken och sånt d..?=/ åhh har nog för höga förväntningar känns det som. men jag vill få snygga kort. Och sen vill jag ju såklart att dem ska tycka att jag är duktig ist för och skratta åt mig. emma emma. alla kan inte älska dg..ge dig!:)

Träffade sandra o madde på stan idag oxå. vi gick på waynes och drack caffe frappe. sen gick vi en sväng på stan och shoppade KLÄDER! hitta 3 tröjor och 1 par leggins typ för 300!  :) :)

öhh nu ska jag kolla på drömmen om ithalien.

Uppdatering

ja, ikväll var jag på kvinnomöte igen. Kändes bra denna gången oxå. kändes tryggt, som om alla våre någon slags mamma till mig. alla är ju kring 40 och uppåt och så är jag den ända som är 20. så det blir som de liksom. Prata av mig om en grej och alla gav mig svaret jag förstod att jag skulle få och jag tyckte inte om det:) men meeeen.

Tidigare idag ringde Malin upp mig och sa att vi skulle vara modeller för en dag .....i STOCKHOLM! What? When? Jo så i maj drar vi ner dit på valborg och leker modeller...hahaha. Jag suger på och posa ju. Kan ju inte änns knäppa bra kort på mig själv. Och de är ju en sak ALLA tjejjer måste kunna tydligen...göra egobilder. not my thing men pröva kan man ju alltid göra så man få se hur det går till och allt.

Sen fick jag skjusa calle till akuten igår också. han hade fått lite problemas. vet inte om jag får berätta detaljerna så berättar kanske mer sen men tänkte bara säga att ta hand om era män. Man älskar puckona mer än vad man själv tror:) hhihi



sen så har hugo börjat att klicka med munnen. kan inte förklara mer skriftligt men det låter bra roligt och helt otroligt att han kan göra det änns. det lärde jag mig typ i ettan?=) haha nä men sen har lugne hugo förvandlats till hugo the skruv:) kan knappt he på han kläder längre pga av att han snurrar så mkt. Sen är han överallt nu för tiden. När man tagit bort han från kökslåderna så är han helt plöstligt vid elementet och sen vid ugnen och poff..vid toadörrn. Alla ögon på hugo annars går det åt skogen. :)

ses sen alligator

RSS 2.0