birsta dag:)

idag började vi med att gå till kompassen vid 9, även när vi bara hade sovit 4 timmar..:/ sen vid tolv kom pappa med assars bil och vid drog iväg till birsta... dum dag kanske för mig och köra bil dit pga av att det va så j*kla mkt folk. Blir ju stressad och glömmer fan bort hur man kör..haha. och pappa sa kör kör kör!! i varje väjningsplikt och rondell...fick f*n kärring stop oxå som jag gör allt för o undvika... men vi dog inte iaf..pappa o calle blev bara lite nojjiga då o då. :)

Har kpt så mkt för så lite idag..elller lite och lite. mindre än vad vi trott iaf :)
Köpte Dopklänning och fårskinnsfäll och babygym på barnenshus. Sen en spotligtlampa med fiskar på på ikea!
Ska visa lite kort..

Fishlamp :) söt haa?





lite mörk men, där e babygymmet iaf..och fårskinnsfällen....som knappt syns men den rekommenderas!
calle köpte även den där vakuumfria nappflaskan idag:) just löve it!....


men min dag slutar inte här, ska städa och packa tills morgon dagen då jag och malin far på spa :)
tycker synd om er som inte följer med men ni kan gö det en annan gång..
go´natt !

Hugo gubben

min lille prins hos pappa häromdagen

Coool frille min lille goegris har :)


Min månad

Blev inge kompassen idag, glömde ställa klockan tyvärr. men därimot blev det mys med calle och hugo. calle började inte förns 4 idag så vi hann med lite kramar. :)

Jag och hugo var nyss ut och sortera soporna. Och så passade vi på och gå en promenad runt sjön. Detta är verkligen min månad alltså:)

Gå ut och njut, snart komma väl snön och förstör

sjukhus stammis?

den här veckan kommer jag ha varit på sjukhuset varje dag. Måndag - Efterkontroll, som visade att mn kropp är helt oterställd typ:) Tisdag - Psykolog. Onsdag - bvc. Torsdag - kompassen fredag - Kompassen.  Stammis eller vad? 

Hugo väger nu 5700 någonting och är 59 cm lång. Och han är två månader nu den 23:dje. :) och enligt doktorn idag är han heeeelt perfekt! så roligt och höra att han just använde det ordet. Precis som jag tycker att han är. hehe 


gick en sväng på coop idag med linnea o pappa. När vi kommer in, står några från halebop där och pappa ber mig gå dit för att byta mitt telia kort till halebop. Jag går dit och blir helt nerpratad av en tjej i typ min ålder. Och tror ni inte att ja går där ifrån med halebop abbonemang? JONI:) Så emma har om några dagar ett nytt kort och mobilnr. Missade att man kunde få en AS SNYGG mobil till men vad gör man? jag får väl inte svika min coola touch mobil än :)
Nämen det var faktiskt ett ganska bra deal jag gjorde. 59 kr imånaden och då får man ringa o skicka sms gratis hela månaden. Visst, det kan bli dyrt om jag ringer mkt och så eftersom uppkopplingsavg. kostar men om jag bara skickar sms till alla ist för o ringa så känar jag ju 90 spänn eftersom jag nu köper 150 kr kort en gång i månaden. men då gäller det ju bara att ni andra skaffar halebop. såå.....SKAFFA HALEBOP NU FFS :)


Efterkontroll :/

Nu ska vi snart dra iväg till mvc där jag ska göra en gynundersökning :( urscha! Hoppas att allt e bra och att jag inte är det jag tror jag är :/!!!  Fan va mycket man måste utstå med när man är mamma. Så inni ******* orättvist.

be för mig

Rubrik ;)

Idag har jag varit på _________ och träffat _________. Har vart jätte trevligt faktiskt. Vi har spelat pingis och lekt lite i lekrummet dem har där på ________. Sorry att jag är så hemlighetsfull men känner inte att jag vill att ni andra ska veta alla detaljer. Kan börja gå skitsnack så....

Sen gick jag hem till pappa, där lillen var och daddy bjöd på pannkaka med grädde :) mmmm va gott det är då!
Vid tre gick vi hem till mig och städa för jag skulle få fin besök på kvällen. Käre mia bergman kom o checkade läget. Hundra år sen man träffade henne? AAA. Så kom tillbaka snart hörru :)

äntligen är det fixat o klart! den 24 drar jag o malin till björkuddens hotell och njuter med spa behandlingar och go mat! är såå behövligt..

nice haaaa

Fullt upp

Min lille bebb idag när vi var på kompassen :)

Lyckades äntligen komma dit idag, även om man fick kämpa sig igenom regnet för att komma dit.
Skulle även på det första föräldragruppen träffen så det var jäkligt tur att man klev upp.
På kompassen pratade jag lite med dem som jobbade där om allt mellan himmel och jord. Skönt och få ut sig lite:)
Sen innan vi skulle gå vidare till bvc avd gjorde vi avtryck av hugos hand o fot. Han gillade det inte pga av att vi gjorde det när han sov, och han gillar inte bli väckt!:)

det kom många på föräldragruppen och jag blev lite nervös. Calle kunde inte följa med pga att han jobba så jag var där helt själv med en massa okända människor :/ men tror det blir riktigt bra när man lär känna alla:)




Malin har varit här idag och varit lite barnvakt medans jag ÄNTLIGEN fick duscha! har inte haft tid på tre dagar, började nästan stinka som en kompost!:) Och så hann jag med och städa lite :)
så idag förtjänar jag fanimej credit (?) :)



Nu väntar jag bara på att malin loggar in på msn. Hon ska hjälpa mig och sälja typ alla mina byxor på tradera!
hoppas jag få några slantar för dem.....

20 bast :)

jaha då har man fyllt 20 år oxå!:) Gårdagen var riktig trevlig fastän man inte kände att man fyllde år. På dagen bjöd calle mig på lunch på amenta. och så följde malin med mig på systemet för och handla lite dricka till kvällen då jag hade bjudit hem henne, sandra, linnea, linda och maja. Riktigt riktigt trevligt. Calle tog med hugo till morfar så vi kunde va själva. hade väldigt roligt men vara nära döden en gång när jag skulle öppna vinet jag köpt. korken bara flög upp av sig själv och just då hade jag lutat mig fram för att hämta moblen på bordet så den strök sig längst kinden och upp i taket. Blev riktigt chockad! men överlevde :)

sandra gumman hade med sig massor av presenter och jag blev hur glad som helst när jag såg att jag hade fått en epilator av henne, hans och madde. Har önskat mig en sån i evigheter. Sen fick jag även örhängen jag önskat mig och ett armband och en jätte rolig dikt. Hon hade även med sig ett album till hugo:) Du är bara för snäll,sandra!
Av maja och linda fick jag en jätte fin röd ros. älskar doften av rosor så tack hörreni ni :)
När calle kom hem hade han med sig ett presentkort på lindex från pappas granne ulla. Och jag som har börjat gilla den där affären mer o mer:)

på slutet av kvällen var de bara malin och sandra kvar och vi hade så mkt roligt och prata om för vi har ju typ känt varandra sen jag var 12 så..
och när dem gick så hade jag kvar lite vin och eftersom jag ej ville slänga det eller spara det så bjöd jag upp Jörgen så han kunde vara snäll och dricka upp det å mig. Ville ju inte precis bli bakis när jag skulle ta hand om hugo idag så.
men som sagt, jag vart helt nöjd av kvällen fastän maja inte hann med och sjunga och spela gitarr för oss:)


Denna Törley Charmant rose vin får bara två solar av mig.


calle och hugo i söndags då jag bjld hem familjen


Den rosa blomman fick jag av calle idag



kalas

idag hade jag mitt tidiga födelsedags firande. Var tvungen eftersom ingen av min familj kan på tisdag då jag egentligen fyller år så. Så jag bakade tårta imorse och dukade upp jätte fint på köksbordet med en vit duk och en massa silverpaljetter som dekoration på bordet:) as fint. glömde knäppa kort när alla var här men jaja.
eftersom man fyller år på ett datum som gör att många inte har råd och köpa presenter så räknade jag med att inte få några men mamma och benjamin kom med en fin blomster bukett och en Sally Hansen nail repair! den är verkligen bra. prövade den nu o naglarna blev jätte starka. Vi hade även skrattmaraton framför datan då erik visade en massa roliga klipp på youtube.  Min familj har världens sjukaste humor. :D

botten line, jag hade en trevlig dag med mamma, benjamin, pappa och erik, calle och hugo. inte ofta dem namnen används i samma mening men..:) hehe



tog lite roliga kort med calle o hugo här om dagen...:)

Far och son :) Älskar verkligen dem tvån.

Egen tid!

jaha nu har calle gått ut med hugo pga av att han sa att han ville ge mig lite egen tid. skönt men va sjutton ska man göra? Lite svårt och inte vara mamma för ett tag.  har nån någe råd?

hej heej

nu drar vi till mormor! byeeeee:)

kärlek



såhär se hugo ut idag :) Tog kort på han alldeles nyss. Så himla söt:)
idag har vi varit på stan, på döhäftigt o köpt en pruttkudde åt benjamin. haha.
Sen har vi varit hos mommo och bakat tårta till morgon dagen :)

Thats it!




Städ dag

Idag hade vi en rejäl sovmorgon :) hugo hade vare pigg till tre i natt och både jag och calle hade vare vaken med han. Så vi var skit trött och less och verkligen bad om att få ha sovmorgon. så hugo var snäll och sov till halv tolv :) okej, calle hade gett han mat vid sex men sen somna han om! Så han lät ju oss sova ett tag.

Efter 1 när calle gick i väg på personalmöte kom pappa förbi med byrån jag köpt på erikshjälpen. Inte hade han assar med sig som skulle bli han bärhjälp utan JAG fick hjälpa till och bära den. och vi har typ en spiraltrappa upp till oss så det är inte lätt och bära upp tunga grejjer där inte. Fick typ skjuta upp byrån med ansiktet :) haha.

Inte har jag gått ut någonting idag heller men jag har iaf städat här. Det är ju nånting man kan vara stolt över. :)hehe
Började vika in alla hugos kläder i byrån hans och blev helt galen av alla kläder. Det är ju hur många som helst. typ två stora ikea säckar med små små baby kläder. fattar ni? tänk om man själv hade så mycket kläder? Funderar faktiskt på och kasta alla mina kläder och bara gå och köpa nytt. Det får bli den nya sparningen:) EN NYA J*VLA GARDEROB! bort med gamla emma stilen och in med nya super-hotta morsan ;) hehe det blir bra det!

På torsdag fyller benjamin 8 år. Så imorgon blir det shopping på stan :)


Erikshjälpen

tja! Min lördag började med ett pass yoga som jag blev väldigt besviken över. Efter typ 20 min började hela min kropp och skaka. kunde inte kontrollera det. Och så kände jag mig svimfärdig. brodde nog på min dåliga sömn och att jga ej hade druckit så mkt vatten.  jag vill ju klara av skiten på en gång men yoga är faktiskt vldigt svårt, så jag får ha tålamod.
Sen åkte jag, hugo och pappa ner till erikshjälpen. jag behövde en liten byrå till hugos alla kläder och en tillbringare. trodde det skulle va svårt och hitta en fräsch byrå där men jag hitta en liten svart en nästan på en gång :) blev över lycklig + att den bara kostade 119 kr :) pappa ska hämta den på måndag eftersom bilen han lånat är för liten. MEN det är en miljö bil och jag bara älskar och köra dem så pappa gav mig nycklarna :) hehe. så jag körde till coop där vi handlade lite mat som vi gjorde iordning hos pappa. Sen åkte vi ut till farbror tomas hus och försökte släppa in katterna han har men det gick inte så lyckat.  När vi kom hem insåg jag att jag hade missat the hills avsnittet! :( och inte hade tv spelat in det heller som jag hade sagt åt den att göra :P Hoppas den finns och ladda ner annars kommer jag bli helt tokig!

hugo har sovit heeeeeeeeeeeeeela dagen så natten kommer inte bli så trevlig. calle ska åter igen upp tidigt och jobba så inte kan han hjälpa till heller. pust!

Imorgon ska jag gå och basta med linnea hade jag tänkt iaf. hoppas pappa kan vara barnvakt igen. hehe tror han har varit med hugo nästan alla dagar förutom 4 kanske, sen vi kom hem från bb. Men jag tror han gillar det riktigt mkt! Ser så ut. Han lyser upp som en sol varje gång han ser han så..=)

nu blir det lipstick och den dyra lindt chokladen;)



suddig, ja veet

trägår´n :)

Gick inte till kompassen idag. Jag var helt död imorse när jag skulle kliva upp pga av att hugo hade vare gnällig inatt. Så jag ringde och berätta att jag inte kunde komma. Matade mig själv och hugo sen sov vi till 12 :) Sen sms linda att hon och maja skulle vara på trägårn kl halv 2 och att vi kunde komma dit. Kasta mig upp i sängen försökte duscha och göra mig iordning med en hand så det blev som det blev. Såg förmodligen ut som ett vrak när jag kom dit :)
Att ha bråttom när man ha barn det funkar inte. Det går inte. helt omöjligt! Om man ej lyckas få ungen och somna eller och bli lugn då är det bara att ställa in vad du än ska göra. Inatt höll jag på och bli heeeelt galen. Hugo blev bara tyst om jag höll han stående. Om jag la mig halv sittandes i soffan eller sängen då börja han gråta. förstår inte hur han tänker. Vad spelar det för roll? jag håller ju ändå om han som han nu ville. jeje.

Iaf, Folk bör börja gå till trägårn för det är as billig fika där. Varför betala hur mkt som helst som man gör på dem andra ställena istan, bara för att fika med sina vänner? helt onödigt tycker jag. I längden kan man faktiskt spara till dem där smyckena man vill han :) hihi

såg på sopåkarna ikväll med calle. Har lånat den av linnea igår eftersom hon sa att den va as rolig. Jag tyckte inte att den var så jäkla rolig men som tur var så var Charlie sheen med! ♥ him :)


imorgon kl 11 blir det  POWER yoga. vem blir det som följer med? :)


kompassen

ja idag bestämde jag mig för att gå med i kompassen gruppen. jag och calle var där i morse och kollade in stället lite och hälsade på två andra föräldrar som är med. Blev besviken på att man inte typ satt i en ring och snackade utan det är mkt eget insiativ(?) tagande om man vill ha kontakt och prata om personliga problem. Ska dit imorgon SJÄLV så får se hur det går då. :) nervös men får skita i blygheten annars komma jag inte komma någonstans. Jag gör det för hugo oxå faktiskt, måste ju hitta lösningar på allting så det går ihop.

linnea kom och besökte oss idag oxå :) följde även med henne en sväng till hemköp och sen hem till henne. Tur att det inte är så långt! Dit kom även hennes mamma och kollade in pyret. "ÅH va lik han va pappa då",sa hon liksom alla andra på jorden säger. Blir lite avensjuk men det är tur att calle är snygg :)

På tal om calle, kolla in hans blogg. Han har skrivit hur gulliga saker som helst. När ni har läst kanske ni fattar varför jag bara inte kan leva utan han. Spelar ingen roll hur många gånger vi sagt och gjort slut, vi åker som två magneter tillbaka till varandra. Vi har som sagt gått i genom själva helvetet tillsammans och en sån person är inte lätt och hitta som är viljan och orken och göra det.   Jack och Jamie känner din kärlek ända upp i himmelen, gubben.
Så jag vill säga tack till dig calle för att du inte har gett upp efter all skit du fått av mig. av alla psykbryt och pms dagar. Någon dag ska jag minsann förtjäna dig riktigt jävla ordentligt ;) puss 



Jag älskar min egna lilla familj så mycket!


RSS 2.0