Rock&roll baby






Idag har jag vart och ventilerat mig hos anita. kändes jätte bra. HUgo fick vara med pappa och erik eftersom jag såg på han att han inte skulle palla sitta still i en hel timme. men det gick bra de med. Sen hämtade jag upp hugo för att sen gå på stan med malin och LINNEA som äntligen kommit till stan:) vi gick runt och runt. träffade även på mia. Önskar att man kunde göra det oftare...får ta mig i kragen och höra av mig. Det är ju som sagt så det funkar. :)
seeeen fick jag as ont i magen så jag vart tvungen och springa hem och ta magtab. Linnea hängde på. Vi pratade o pratade och jag insåg hur mkt jag verkligen har saknat hon. Hatar att man glider ifrån alla gamla kompisar..bara för att man gillar och göra olika saker. varför kan vi inte bara umgås och göra det alla vill göra. typ en dag gör vi som jag vill, nästa som linnea vill, nästa som malin vill etc. Så gör man ju om man tycker om varandra egentligen, tycker jag. Man ser till så att alla har kul och inte bara är ego.  Önska kan man ju alltid göra.:) jag ska iaf ta tag och bjuda hem vänner och komma med förslag på saker och göra. Dem som kommer kommer

.


kl kvart i 7 kom pappa och hämtade mig och hugo. Vi for till brännaborg  för och kolla på när Erik och "hans" band spelade. Gick längst fram för att jag skulle filma och innan dem började spela varnade dem för högt ljud. A högt kan man definitivt kalla det. Det hela började med en hög smäll från trummorna sen var det igång. Erik var på hög växeln och bara rent ÄGDE scenen. Han spela fort som satan på gitarren sin och han spelade tillochmed bakom huvudet. Han kastade med både huvud och ben och tjejjena bara skrek. Och jag med fasten jag hade en jäkla värk. ÄR så sjukt stolt över han. Nån dag kommer en känd person se hans talang och fixa att han oxå få bli en av stjärnorna. love you brother!

hämta tvätt sen soova:)  adjöss


Så glad!

Nu har jag äntligen fått mary kay produkterna!!!!! den 28 mars blir det sånt party här hos mig så hör av er om ni vill komma. Måste samla ihop minst 6. och jag som bara har 5 stolar :/ hehe jeje

imorgon ska jag te hälsokraft pch hämta ut min torrborste:) man ska borsta hela kroppen med den förutom ansiktet innan man duschar eller badar. Man använder inge kräm eller nått till, man bara borstar kroppen så alla döda hudceller försvinner och så händer allt annat som jag skrev i tidigare inlägg oxå. goddie:)

imorgon ska jag även gå och kolla på när min bror rockar på brännaborg! Ska ta med mig filmkameran och hhoppas att ljudnivån är för hög pga av hugo. Annars kan kanske pappa som följer med ta ut han medans jag filmar? jaja..

ihelgen blir det en överaskning för mig iaf. Calle berättade helt plöstligt att hugo skulle sova hos pappa från fredag till lördag medans vi for iväg med buss någonstans. Och att jag även skulle ta med mig badkläder och finkläder..hum?=) nyfiken som en strut är jag(?):D hihihi

såg en till kärleksfilm idag btw: definitely, maybe. åhhhhhhhojojoj

Kvinnomöte

Var på mitt första kvinnomöte igår. Gick dit med en ganska negativ inställning eftersom jag hatar och prata i grupp. sen vet jag av erfarenhet att jag tar åt mig så mkt av alla andras historier att jag börjar må dåligt av det oxå. Men vet ni, denna gång kände jag igen mig hos varenda en som prata. Alla hade varit med om nått liknande som jag. Jag trodde ju inte att jag var ensam om vissa saker förut men och höra det sådär...man blir....glad:) på nå sorgligt sätt. Det finns hopp om och fortsätta sitt liv som trasig! men hur roligt liv det komma blli får jag se. Men jag är nöjd. Jag pratade. och så slutade det med att blygfisen (jag)gjorde så alla satt och prata om mig! pinsaaaaaaaaaaaaamt men jag får väl låta nån annan få stå i centrum nästa gång. hehe

Måste bara säga att jag har ej kunnat sluta se kärleksfilmer! såg bla flirting with forty igår. FYFNNNNN! Även om calle satt brevid mig kunde jag inte sluta dregla över karl jäveln i filmen!!
inom kort blir det även Valentines day. MÅSTE SE DEEEEN! alla är med i den...åhhhhhh klan inte vänta!
catch and release är oxå en som jag suttit och kollat på nu den senaste veckan. i löve love ;)
Började se Spangliish igår oxå föressten, ska nog se fortsättningen ikväll innan jag lägger mig.
just de, rekommderar även magiska systrar även om jag bara sätt hälften...haha

näää nu ska jag vara tyst! hane  :D

6 månader!

6 månader, ett ½ år. Jag fattar inte att hugo är de idag. snart ett år liksom =( min bebis.....väx inge mer nu!







JAG ÄLSKAR DIG!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Äre så?=)

Idag kollade jag på efter tio och fick höra ordet Torrborsta? Googlade och hittade svaret till ung fin hy samt välmående :) hehehe!

Torrborstning = Lymfrening.

Toxiner (gifter) från kroppens kroppsceller transporteras bort via blodet och lymfsystemet, därför är lymfans funktion livsviktig för en god hälsa. Lymfsystemet har även hand om infektionsbekämpning.
Lymfkörtlarna avger vita blodkroppar, förstärker immunförsvaret, transporterar näring och syre till kroppens celler, transporterar bort överskott av vatten från vävnadsvätskan, transportera fett från tunntarmen till blodet mm. Blodet får hjälp av hjärtat som pump vid transporter, lymfsystemet saknar denna naturliga pump. För lymfsystemets optimala funktion är därför kroppsrörelser, motion samt djupandning väldigt viktigt.


Därför kan man hjälpa den genom och torrborsta. och som därefter leder till detta:
  • Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter
  • Förbättrad avläggning av främmande celler (bl.a tumörceller)
  • Bättre blodcirkulation
  • Förbättrar ämnesomsättningen till cellerna
  • Förbättrat immunförsvar
  • Mindre infektioner
  • Bättre hy och hår, huden blir renare och mjukare.
  • Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
  • Bättre välbefinnande överlag

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen har jag hittat en energidrink :)

Blanda limesaft, kallt grönt te, honung och isbitar! KLART!


Ta mina råd ladies!   xoxox   Emma ;P

home

hemma men ej tillgänglig! halvt sjuk o helt borta i huvudet. får inget gjort. tänker men gör aldrig! vad är det för fel på mig... förlåt mina vänner. men jag kommer snart tillbaka. hoppas allt är bra med er! pusss

Mary kay

Självklart kommer jag hem och ha beställt produkter från mary kay för 900 spänn typ. men som tur är fick jag de billigare eftersom jag själv även ville hålla i ett sånt där party hemma hos mig den 28 mars så är ni sugna så hör gärna av er :)
Partyt var trevligare än väntat, och produkturna bättre än man nånsin kunnat tro! Jag är len som en baby stjärt i både ansikte o händer. Förhoppningsvis kommer jag med denna hjälp få en mkt bättre hy.
Längtar tills hon "Konsulten"kommer hem hit och lämnar produkterna till mig. Ska bjuda in henne på kaffe då tror jag och be om mer råd! hihi

Imorgon far jag och hugo till Inger i Mjällom. Vi lämnar pappa calle hemma. Så han kan tjäna pengar till oss medans vi slappar och har det bra! haha  nämen. Han har fullt upp denna vecka så han kunde tyvärr inte följa med. men de ska bli skönt ändå. Och sen kör pappa oss dit oxå. trodde först jag skulle få möxa med buss och med vagn men nu behövs inte det :) jippie!


Kom även på det ikväll att vårt sovrum liknar livmodern ganska mkt. :P eftersom vi bara har röda lampor där inne så blir det som samma nyans som inne i magen. Kanske därför hugo är så lugn eftersom han fortfarande får ligga inne i det trygga boet på kvällarna, med ljuvlig musik. haha. Tror jag ska lägga hugos hjärtslag som vi spelade in när han låg i magen på en skiva och spela det för han på kvällarna ist för vaggvisorna?:) skulle nog funka rätt bra:)

Nä, gonatt på er!

Majskrokar


Majs e najs, behöver inte änns hålla i dem. höhö


Ikväll blir det hudvårdsparty för mig. Och en kväll med moffa blir det för hugo. Imorgon far vi iväg till mjällom och myser! Så blir nog inget bloggande på en vecka då... jeje hörs lite senare! byee

Händelserik vecka!

Det har hänt mkt nu. eller jag har gjort mkt rättare sagt:) PÅ måndag var jag med sandra! Tisdag följde jag med jossan till öppna förskolan men hugo s han fick träffa lite andra bebisar:) Onsdag så gick jag o calle o hugo en sväng runt härnösand och gjorde lite ärenden. PÅ kvällen for jag iväg på blingo och beställde ett par skitsnygga buxor till hugo för 245 spänn! ops.. dyrt men vafan. De är ju ekologiskt;)hjälpte även malin lite med att packa hnnes pappas grejjer! Torsdag var en seg dag. Var på möte och spatserade på stan i min lilla egna värld tills Jossan hittade mig och väckte lite liv i mig! Vi gick till tecninchus med barnen. Och som vanligt vare en massa människor som skulle komma fram och hälsa på hugo. Kul ibland men kan jag få ha min unge ifred? plz? Ibland känns det som jag håller i nån känd liten baby som typ har varit med i nån film. haha nämen seriöst, hur vågar alla komma fram? Bara sådär.....HEEEEEJ! äsch, shitthesame!

Idag blir det.......kanske besök av pappa på förmiddagen. sen kl 1 blir det första gången jag går på unga föräldrar. Ska se om det är bättre än dem andra grupperna jag varit i. alltså om det är MINDRE folk där menar jag.


såhär sexig var jag i helgen btw




to be continued...=)

RSS 2.0