dagens händelser..

idag hade vi musik efter frukosten. vi har fått lära oss en till låt nu=) Satisfaction;) Och självklart ägde ja på gitarr! Försöker samla mod till rockfesten, funderar på att kanske ha en mask på mig? en sån där hallowen mask. hehe.
efter skolan ska jag och calle gå på ett hemligt möte=) ska bli spännande...eh, sen kl 6 blir det tal kören här på skolan.
Måste ringa sandra sen och bestämma dag och tid för vår efterlängtade träff...ska bli j'vligt spännande det med.

Annars mår jag prima förutom att jag saknar malin så in i helvete! hon har ju inte tid för lilla mig pga hennes jobb och flyttande..hatar att man måste jobba för att överleva. Tänk hur livet skulle varit utan det. Om maskiner kunde göra våra jobb? underbart eller?


                                                                 xoxo/Emi

by fear

i torsdags sjöng vi i klagokören i sambibloteket inför en massa människor! Först i entren sen i ett rum fullt av politiker och tjänstemän. Skakandes som ett asplöv stod jag där och bekämpande min största skräck. för att inte benen skulle ge vika så var ju tvungen och dansa lite=D men det gick jävligt bra ändå...blev lite röd i ansiktet men det blir jag ju alltid;) Jävligt kul och gå imot gamla Emma! Ska även sjunga med några från klagokören på skolan oxå på onsdag om jag vågar..vi är ju ganska många på skolan!:/ och sen kanske jag ska vara med och spela elgitarr på rockfesten här på skolan...hahah, vad håller jag på med? räcker det inte med att jag ska bli en kändis på youtube? Nä imorgon ska jag gå på tal kör med några och låta en kille spela in våra röster han ska ha med i en film. Den filmen ska sedan spelas upp på någon slags filmfestival! Go emma go emma..nu kommer alla veta vem du är!

i fredags såg vi en teater på skolan som hette jag och min pessimist. skitrolig men med ett jävligt starkt budskap! Man ska lägga av att låta pessimisten inom oss styra annars kommer man inte kunna leva fullt ut. om jag tar mig som ett ex. ang, rockfesten. Om jag låter pessimisten inom mig säga att jag kommer skämma ut mig så kommer jag förmodligen inte att spela. Så vi får se om jag är stark nog och slå ner han..
Efter teatern hyrde jag och calle en riktigt fräsch saab och körde dem sista grejjerna ur gamla lägenheten. Körde runt ända till halv 11 på kvällen så snacka om att jag var less på att köra. Just det ja, åkte ju förbi mamma en stund också vid 4 för hon fyllde år.
Innan vi åkte hem och la oss på kvällen åkte vi till minneslunden och hälsade på våra änglar. Jag saknar er så helvetets mycket!!!! 

måste springa nu men hane!!!  

fortsättning..

ja hann ju inte skriva om söndagen igår för vi skulle ha lektion men nu har jag lite tid över...
Ja som sagt eftersom vi inte tog med katterna fick vi åter igen gå upp och mata dem på söndagen..städade även lite där uppe men sen så när jag skulle gå så kände jag bara att jag inte kunde lämna dem där alldeles själva så jag ringde till linda och bad hon hjälpa mig att transportera dem hem till nya lgh. En bur och två katter ledde till att vi tryckte in fet zimba och lill saga i samma bur=) haha ni skulle sett. Saga fick ligga ovanpå zimba och dem skrek och hade sig! var lite orolig för tapeterna eftersom vi ej hade hunnit med att köpa klösbräda och sånt. Men då helt plötsligt räddade linda mig med att ge hennes katters klösbräda till mig! Vilken räddare i nöden säger jag bara=)
a men så att det var min helg i korta drag...

Igår kväll va jag hemma hos linda och såg på girl,interrupted. Skitbra film! Kl blev mycket och linda som skulle skjutsa hem mig somna=) Så jag fick ta hennes bil och köra hem, UTAN KÖRKORT! =/ hade ju inte med mig den så jag körde fort som fan hem. hehe. Emma e lite kriminell;)
Åkte hem till linda kvart i 9 i morse och lämna tillbaka den, eller hon fick ta över ratten och skjutsa oss till skolan.
Känns så jävla skönt att man äntligen har det där jäkla kortet men nu återstår ju bara att hitta en bil! Vi har två intressanta bilar som vi ska kolla upp mera..En är en volvo 740 combi som vi kan få för 4 tusen! ganska bra pris för en sån bil tycker jag då. men vi får se. ska kolla på den imorgon..jaja nu måste jag åter springa på lektion. Vi ska ha matte=) Wish me good luck!


Helgen

Helgen har varit väldigt lång tycker jag. i lördags var jag o calle upp till den gamla lägenheten o mata katterna. Dem fick inte flytta med samtidigt som oss för vi har inte skaffat fyspray åt zimba än. Han river ju på alla tapeter och jag älskar tapeterna i vår nya lägenhet så jag dödar han om han äns tänker tanken på och vässa klorna på dem! Sen ringde mamma och benjamin ville umgås lite så jag tog med dem till vårt nya hem. Dem gillade den lika mycket som jag och framför allt var dem glad att vi slapp gettot där uppe på tunnelplan=) östanbäcken ligger den nya på så det är ju även nära till allting:) Och så behöver jag inte kliva upp lika tidigt för att gå till bussen. Börjar nio och bussen går tio i från krysset så jag kan kliva upp halv nu! jippie...

måste gå på lektion nu men jag kommer alldeless strax tillbaka vänner!

Ladies night

Fick kämpa för att komma upp ur sängen i morse. Är ju så trött nuför tiden för jag försöker vara aktiv så mycket det går. Jag förberedde mig på att det skulle vara min tur att göra en självpresentation men icke. vi hann inte så jag får göra det på måndag. Om jag visste det skulle jag ju inte behövt vara nervös i 2 dagar=/

Sitter här hos Linda nu och skriver..vi o maja har umgåtts hela dagen. Innan vi hämtade Maja så var vi uppe på Lindas låtsats pappas jobb för han skulle fixa hennes tuta. Han är bilmekaniker. Medans lånade vi hans bil och åkte ner till stan och köpte godis=D Sen när bilen var lagad så åkte vi hem till min gamla lägenhet och gav saga p-piller. Just det jag..jag har ju inte berättat för er att vi har äntligen flyttat in i vår nya lägenhet. Valde att flytta med calle ändå. Han hade ju skaffat en sån jävla snygg lägenhet så jag kunde ju inte tacka nej!=) A men efter vi hade varit där åkte vi och hämta Maja. Hon hade bakat en kladdkaka som vi ska äta nu ikväll. jaja fortsätter att berätta sen för flickorna väntar på mig...

xoxo gossipgirl ;p


Musiken gör en levande=)

hej! sitter hemma hos Linda. Maja är oxå här. vi sitter o snacka lite och väntar på att kl ska bli 6 så vi kan gå på körmöte!
Vi är med i klagoköret om jag inte redan har sagt det=) skitkul. vi ska om någon vecka stå någonstans på stan och sjunga om alla klagomål om härnösand vi fått in. haha. vi ska även få sjunga framför politiker här i stan och kanske få dem till att fatta vissa saker. Vi ska även bli filmade och läggas ut på youtube!! haha snart blir jag oxå en kändis:)

vi ska käka nu och så hane!


ps. Sandra, jag hör av mig.....

hej hej!

igår var jag och calle på paradisbadet=) det va skit mysigt och väldigt roligt! vi lekte av oss lite, tror vi behövde det och att även umgås lite bara han och jag. Vi gick även på stan där och kolla runt! 

Nu sitter jag hemma hos malin=) vi sitter o snackar en massa!! :D
Innan jag kom hit var jag o calle o kollade på en lägenhet han eller vi ska flytta in i. Vet inte om jag vill bo själv eller inte..men men vi får se men den var skit fin alltså! vill jätte gärna bo där men jag ska tänka lite på saken..

Önskar att jag kunde berätta min lilla hemlis men jag tror jag ska vänta ett tag till med att berätta..vissa vet vissa vet inte och det är så jag vil ha det. Tycker inte om att vara ett samtals ämne för hela stan..ska fortsätta vara social med malin nu så ha det bra alla!

RSS 2.0