***********!

fan nu är hugo magsjuk... h e l v e t e!  vissa saker ska man bara inte göra...

Hej!

idag har vi varit upp på museumet en sväng. Det fanns inget speciellt där..ÄN. dem måste ju he dit nya grjjer tycker jag så folk kommer. men de kommer väl. sen for vi till dollarstore men gick därifrån ganska snabbt så att vi inte skulle köpa upp hela affären.:) åh, jag vill ha så mycket nu..alltså ju mer vi handlar destu mer vill vi ha..? konstigt de dära.

innan vi gav tillbaka bilen till pappa var han och jag och slängde allt skräp vi hade från soffan och det. till veckan ska vi hyra ett släp och kasta all skit i förrådet. vi har så mkt där som vi inte behöver....funderar på och he ut en massa på blocket? kanske man kan få ihop nån hundring?

idag har det även blivit väldigt mycket bus. och calle har fesit i dammsugssladden :D hehe Hugo tycker om och leka med dammsugarn även han som jossans jonte..=) vet ej vad det är som är så kul med dem men..skitsamma. men det känns ganska onödigt och skaffat leksaker när han ändå inte använder dem..? men då vet man de nu iaf..man behööver inte köpa nå dyra leksaker. ta fram pantburkarna och det istället. fick ett bra tips på kompassen av en tjej som sa att man kunde he in ris i en ketchup flaska så blev det typ som en marsackas eller vad det heter..så smart=) så ist för att kallsortera sånt som jag gör kan man ju återanvänta. Ännu mer miljövänligt=) 

imorgon blir det och boka klippning för mig så jag är fin i håret till stockholm. LÄNGTAR tills jag får ordning på håret...det har ju inte blivit så prioriterat nu dem senaste åtta månaderna..=)

jeje.


nu: BONES!





jag ser dig, jag hör dig. Gör du det med mig?


sundsvall



igår var vi till alnöbadet och badade som sagt, men innan tog vi en mjukis i vårsolen:)



och idag var vi till birsta och shoppade...vi var bla till drakborgen o kollade läget där men de var inget för hugo just nu...så vi for sedan hem till familjen jonte och firade han. och efter de åkte vi hem. så de blev väldigt mkt bilåkande för hugo men som ni ser så somnar han väldigt skönt i bilen. och där är han väldigt mätt;)



när vi kom hem så busade vi lite granna...han har just nu hittat min mun och sett att jag har en massa tänder..som biter han om han stoppar in sina händer där...mn det tycker han bara är roligt:D


ikväll blir de fiiiiillllmmm! åkte racer ner till videoteket och hyrde wallander- arvet, law abiding citizen och THE UGLY TRUTH!!!!! har velat sett den i åratal!! Gerard butler♥ puss på dig.

här är tv:n föressten...det blir väl en puss på dig med;) hahah



och soffan ville ni ju se.....here it is!!!!!!!!!!!!!!!!



va tycks?


nä nu får de räcka. hejdå


8 månader

Idag är hugo 8 månader :) och det firade vi med att åka till alnöbadet så hugo fick bada på badhus för första gången:) det gillade han!  det blev mkt skratt. vi var där bara i en halvtimme ungefär för sen blev hugo alldeles blå om läpparna...=/ och då tyckte vi att det räckte. Han råka svälja en massa vatten oxå så vi sitter lite orolig nu. Kan han bli sjuk av klor?

nu är vi hemma och myser och torkar:) ska snart mysa ner framför bigtvn och vila uppp oss till vi ska till coop och handla mat för miljoner!

Imorgon blir det sundsvall igen då vi ska till jossan och fira jonte som fyllde ett i tisdags tror jag det va..=) undra vad man ska ge han då tro...?

efter det besöket blir det nog en tur till birsta. köpa säkerhets grejjer och kanske en gåvagn(?) till hugo. vi får se vad det blir.


det blir en combi till stockholm iaf...och det känns nice. och så har jag hittat en massa skön musik som jag ska spela under vägen....sweeeeeeeeeeeet!



våran cooling i vårsolen=)




hugos nya bilstol!

måste bara visa hugos nya bilstol! han sitter som en kung i den:)









och han älskar att jucka mot den! hihih

before and after



Min lilla ängel klippte sig idag, för andra gången.
Håret hans växer som ängelgräs...hehehe
snygging!


 

sen gick vi och lånade morgonmusik som hugo ville ha på bibloteket efter att ha gått en kärleks promenad i solen!

Vad vill du göra nu då lillcalle?:)


JAA!=)

Jag hjälpte en fluga alldeles nyss..såg den på sovrums golvet och jag antog att den inte kunde lyga riktigt så jag ladit hander och så kröp den bara upp. så bar jagden till fönstret och hiva ut han:) flyg fluga flyg!!  

Calle fråga varför bar du dn...det brukar man inte kunna göra? DEN KUNDE INTE FLUGA! sa jag då bestämt! och vi båda började asgarvade! hahahaha flugan flug inte hahaha


nämen hjälp flugorna ist för och så ihjäl dem....dem är ju inte som spindlar...flugor är snäll!

Donation räddar liv!







Gå in här och bli donator som jag.
  Känns riktigt RIKTIGT bra och veta att man kanske kommer att rädda någons liv efter ens död:) Liksom varför låta bra grejjer bara ruttna eller brinna upp när något litet barn tex kan få fortsätta sitt liv med sin mamma och pappa? Nä donator ska alla bli tycker jag. Då skulle nog ingen behöva sitta nervöst i väntekö och undra om man får fortsätta sitt liv eller inte pga av att vissa människor inte vill donera sina organ som dem ändå inte använder.... dem människorna har nog ingen medkänsla till andra och de är verkligen en tragedi! fysatan.......









BORING!

För er som vill att jag ska blogga, jag har ingenting och säga. Mitt liv är alldeles för vardagligt för att det ska vara något intressant för er. Iaf för tillfället.

Så jag sitter istället på min andra blogg: fightfortheworld.blogg.se. Som handlar om min stora intresse för jorden och dess tillstånd. Gå in och läs och förhoppningsvis blir ni motiverade och hjälpa jorden. De är mitt syfte. Att få oförstående människor att förstå allvaret med det som händer just nu.

men vi mår bra iaf. Hugo växer och ramlar och slår sig konstant men så ska det va! Calle är ett snäpp närmare sitt drömjobb och det gläjer mig riktigt mkt. Allt jag vill är och se en lycklig Calle:)
Jag mår bra. Jätte bra! Jag känner mig motiverad till livet och jag känner verkligen att jag kan göra och bli precis vad jag vill!


life is good! pyss pyss



"vad gör du hugo?=D"


men lägg av!

det snöar! vad i helvete. nu blir jag riktigt less. men de blir ju såhär när världen är förstörd. Alltså om det inte är sommarväder när (om) vi åker ner till stockholm då stryper jag någon! sitter hr hemma rejält nervös att vi inte komma komma ner dit sista april. tågplats är väl bara och glömma tack vare askmolnet!

Nu sitter jag och väntar på att min timjan korv ska bli klar. hehe vet inte om det blir gott men det luktar så iaf:)

hugo sover..vi skulle egentligen på kalas idag men det blir inte så att vi går..pga av vissa orsaker...=/



jeje ses och hörs

säg nej till droger, ja till livet!

Snälla..?


Första ggn jag tävlar!



Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos pingpongbarnkladerJossans blogg tävla HÄR du med!

happy

Min lilla bebis. så söt. tror jag och calle säger det till varandra flera gånger per dag. "men kolla, va söt han är!" "Åh va fin han är! "Är han inte världens finaste?=)" " Tänk att han kommer ifrån oss?=)"

hehe.. och så kommer de nog alltid vara. även när han är 50 och rynkig..=)

På måndag blir det att skriva på kontraktet till vårat andra försök. Bra blir det..hoppas jag. även om man blir lite fattigare...men hellre lycklig och fattig än rik och olycklig!

kolla in min andra blogg! fightfortheworld.blogg.se

kompassen

här kommer vi! ska bli skönt och få leka lite


:)

hejhejhejhej!


dag var vi och hämtade hylan jag köpte igår. Men först gick vi och mötte upp Malin och anna som hade en present tll hugo! ETT PAR GLASÖGON! 8-) hehe så cool han blev då! Tack så mycket friends!
Alla gick sen och åt på prisma. jag åt skinksnitzel med beasås:* mums! Hugo fick ingen mat men han lekte: jag slänger saker på golvet sen får malin eller calle plocka upp-leken!;P

SEEEEN gick vi till fyndgrottan, a inte anna rå men..det var kul ändå! höhö
vi fyndade en hylla från ikea idag..Malin hitta oxå en massa saker med. så det blev en nöjd tur på loppis idag igen!

När vi kom hem la vi oss alla tre i sängen och myste. Sen fick vi besök av annakarin från marykay.
Foundation och fuktighetskräm fick jag och calle fick sin parfym:D gilla gilla!

Sen blev det även ett samtal till 112 efter att jag satt hugo i hoppgungan... nämen de bara sa pang så hade den lossnat från taket och hugo ramla ner på golvet OCH fick hela shitet över sig. Han skrek och jag fick panik sen ser jag att han blöder långt inne i munnen så då tänkte jag att fan nu har han fått nån inre blödning eller slagit sönder hjärnan...men han hade bara spräckt läppen. PUST!

yeye, nuu TV

shopping

hej hej!
var ute på en tur nyss. gjorde bra saker för miljön samt för min plånbok, sen handlade jag upp mitt presentkort på lindex och köpte dessa örhängen bla. snygga haa

sen var jag till fyndgrottan och fyndade en stor handukshylla! billig som fasiken! och jättefina panelgardiner för 10 kr!  Älskar loppis!♥

igår var jag och hugo och malin och anna på staden! Hugo passade på och prova hattar som han ska ha nu i sommar...glasögon ville han oxå ha! hihihi



Jag älskar dig bebis!

Go emma

Jag kommer att sikta på månen, om jag missar så hamnar jag hos stjärnorna!

Emma söker

Emma söker manskurs. Alltså en kurs där man får lära sig hur man ska behandla karlar. Nån som vet om det änns finns sånna?

För jag tror att pars största andledning till att  dem bråkar är att kvinnor tror att männen har samma logik som dem. Det har drabbat mig iaf.. och det därför jag blir så jäkla förbannad så fort det är nått. Jag skulle bli arg på mig själv tillochmed om jag inte lyssnade på min inre röst om den sa nått åt mig. fattar ni?

jeje, kan ju säga såhär....jag har ju insett att utan självständighet går det inte och leva. Utan respekt till sig själv bryter man ihop. oförnuft är farligt...det kan drabba många.


Till dig vill jag säga förlåt. Förlåt för att jag gjorde dem valen jag gjorde, men jag är endast jävligt ledsen för att jag inte visste mer..om allt! Jag är väldigt ledsen att resultatet av min uppväxt inte passar dig men kan tyvärr inte be om ursäkt för det. Jag har gjort det jag kunnat och verkligen försökt ändra mig, ändra hela mitt inlärda tänkesystem. Men nånstans tar det stopp. Jag är nog där nu. och väntar på att nån ska hitta mig där. och vilja stanna.

o ja, med tiden blir man smartare..inte för att man har låg iq när man är ung utan för att man får mer erfarenhet, man lär sig vad dem rätta svaren är. Nu söker man bara. provar, gör fel, försöker rätta till. och så går det runt.

Livet är ett prov om jag ska låta poetisk:) Endast dagen man dör får man alla rätt. 


Det här tror JAG på. Gillar ni det inte...vänta;)



earth

eh..känns som om jag har skit mkt och berätta...men kan börja med att säga att jag verkligen uppskattar malin johansson väldigt mkt! Hon kom hit ikväll och hjälpte mig städa och passa hugo medans jag tog några andetag! Ibland slutar min kropp och fungerar och jag tappar kontrollen över hemmet. men de går snabbt över nuförtiden..

åhh, fick hjärnsläpp nu men jag vill gärna att ni som är intresserad av vår kära planet Jorden ska se dokumentären Home!


grumme

grumme is the shit.  Grumme diskmedel med doft av havet har varit min vän sedan jag var 15 år gammal. since 2004! han har funnits där för mig när jag behövt få mina spritglas rena efter hårda nätter...när spisen har täckts med aska av alla sorter och när golvet klistrats fast mina fötter. och nu när jag blivit mamma och smuts är ett faktum står den här vid min sida, fast besluten att stanna. För även grumme behöver mig. Inte vill han stå på en hylla hela dagarna eller ännu värre, bli kastad! eller bortglömd! nää han behöver att jag kommer springandes desperat och köper han...  Det jag vill säga är att: Jag älskar dig min miljövänliga vän.


SKÅL för dem förflutna och kommande åren!

 


pjuuu

Vilken natt! Calle jobbade natten och hugo blev hel konstig mellan 11 - 01. Om han inte gallskrek så kröp han runt pigg i sängen. Jag förklarade flera gånger att det var natt och la han ner samt satte på godnattskivan men nej...han skrek som om jag hade lämnat han ensam i hundra år. Jag prövade med allt. bytte blöja, gav han mat, gav han bröstet, sjöng, vaggade i både sittande och stående ställning...ibland får man väcka han från den där skrik dvalan genom att gå ut i vardagsrummet där det är tänt och göra han klarvaken och lugn så att man sen kan börja om att söva ner han. men han ville inte somna om. tillslut dissa jag han i sängen och låtsades sova så att han skulle inse att det inte är nå kul och vara vaken på natten då alla andra sover..och tillslut blev han lugn och la ner huvudet. men han somnade inte helt förns jag la han i min famn....och då var kl 1!  om han hade fortsatt några minuter till hade jag sprungit ut och bara skrikit! jag orkar inte hålla på, på natten. Och grejjen är att han brukar inte hålla på sådär i vanliga fall...bara när calle är borta då ska han få nån flipp och bara ahhhhhh!  jeje

Imorse i väntan på calle så tog jag in hugos matstol i duschen och satte hugo där så att både jag och han kunde duscha och bli pigg och det var fan den smartaste iden jag haft på länge. annars brukar jag bara stress duscha medans han sitter i stolen inne på toan och väntar på mig.. och det är ju inte så kul för han..så nu blev det två flugor i en smäll?=) hahah.


hörs!

ni betyder allt

Det betyder väldigt mycket och kunna se upp till minneslunden från sitt vardagsrum och köks fönster!
vill aldrig flytta

Ensam

Nu sitter jag här en fredagkväll, ensam, igen!  jag kollar på bones...Kan dem aldrig bli tillsammans??
hugo va jätte trött så han somna direkt vid 7 då jag la honom. Har pratat med min bror som bor i uppsala en stund oxå på msn. grejjen är att han är tio år och sist vi sågs var han typ 5 så vi känner inte varandra överhuvudtaget. Men jag försöker men de är inte så lätt när han är blyg och inte svarar mer än ja, nej, kanske på mina frågor.. Att ha sina syskon utspridda i hela sverige suger ***! Blir ledsen så fort jag tänker på det..blä!

Alla man känner e ute och har kul nu..tror jag. ingen har hört av sig iaf. sen är väl resten med sin familj och myser..
min man jobbar och jobbar. eller han jobbar inte så mkt nu för tiden men han tycks alltid jobba på storhelgerna..blä igen. Jag har blivit sjukt sällskapssjuk på senare dar.. vill inte va sjäääääälv.  Skulle egentligen behöva köra noppargrejjen på mina ben men orkar inte med smärta just nu...kanske måla naglarna?=) va lite tjejjig?=)

Har fått kontakt med ännu en barndomsvän nu..sen mjällomstiden..känns jäkligt bra. Ska ordna nån slags återträff med det folket oxå tror jag. skulle vara riktigt riktigt NICE!




Jag kan oxå


Hurts

jag har så satans ont i mitt ben så jag håller på och blii galen!!!! så trött men kan inte sova pga av det.. åhhhhh

Såg the express innan jag la mig..jag grät o grät o grät. älskar starka människor!



LE EMMA, LE!


april april!

din dumma sill..det är precis vad jag e:) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHH..



fan alltså,,jag som ville att det skulle va sant. Clooney..im conna miss u :´( jag tar mitt liv nu..

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

clooney till härnösand?

shit va coolt:D men jag e ju som sagt en kändisnörd!
men enligt TÅ ska de spelas in en slags modern james bond film på hemsön...ett samarbete mellan hollywood och svergie - Misson in polarcircle.
Men kommer detta bli en bra film ? jag är tveksam men det återstår och se..

RSS 2.0