Uppdatering

Det har hänt mycket denna helg tycker jag. I torsdags natt fick vi åka in på förlossningen pga av att jag fick jävligt ont i magen. Trodde först att det var magsyran men smärtan spred sig neråt åt naveln. och så hade jag haft samandragningar i nedre buken ett tag så calle tyckte vi skulle ringa förlossningen som det står att man ska göra när man har ont i magen. Dem tyckte vi skulle åka in och så blev det. Blev jätte orolig och påmind om förra gången men så fort vi fick höra lillens hjärtslag blev jag lugn. Han tyckte inte alls om att vi var där och att dem hedde grejer på hans revir. Han börja kicka mot grejjerna som var på magen, och vred sig så mycket att maskinen inte riktigt kunde få kontakt. och så höll han på ända tills dem sluta. lilla gubben.. men allt såg fint ut men dem ville ha kvar oss över natten. Kl 11 på fredags morgon åkte vi he och jag missade såklart min skolavslutning=( jaja va gör man.

i lördags åkte vi till ikea och köpte lite grejjer. Bland annat dessa grejjer:
 
 

hensviks skötbord och en hylla som vi använder som tvbänk=) skitsnyggt. Bra med grejjer som man kan ha en massa låder på. Då kan man he all skit där ist=)  Köpte lite lamper occh småprylar också. Det är verkligen kul när man kan handla mycket för så lite pengar.
Var även upp med rosor till killarna när vi kom hem. Saknar dem så mkt!

Idag var jag o erik och fira mamma. Köpte en liten present och åt lite tårta där hemma medans vi kolla på lösvikt=D Mammas favvo film=) Jag är ju faktiskt mamma jag md så jag tyckte om mig själv lite mer idag! Calle tänkte ta me mig på bio men jag måste fan gå och lägga mig snart. Ska ju upp på praktik i morgon. NERVÖÖÖS!!!!! men jag klarar det!
just det ja, Träffade mina kusiner idag hos pappa oxå. det var väldigt roligt=) Länge sen man såg dem.
Hann även med o kolla på en volvo vi kanske ska köpa oxå. En skrotis för 3000 men det funkar. Bättre än ingenting.

Jaja, det var min helg

hello.

jaha........i måndags gjorde jag om mitt svenska prov. Klara av 2 nya uppg. men klara det inte ändå. var fem ifrån godkänt=( Frågade om jag fick se provet men det fick jag inte..Jaha okej sa jag men efter ett tag börja jag tänka att fan va sjukt att jag inte få se det? Jag vill ju veta vad jag kan o inte. Så jag gick raskt till studierektorn o fråga om dem hade någon gemensam policy om att inte ge ut provet men det hade dem inte. Prata sedan med svenska läraren och hon sa att hon skulle ta ett litet snack med min lärare och kolla. Sen prata jag med roger om det och han var på min sida och tyckte att det var min rätt och se. Inte att ta hem provet men att se det bara. Så jag gick sedan till min lärare igen och sa att jag ville se provet och eftersom svenska lärarn snackat med hon så ändrade hon åsikt! 1 - 0 till Emma HAHA!

Ehm vad mer har hänt? JO, jag har fått en praktik plats på dagiset bakom fängelset. Ska dit idag kvart över ett och prata lite med dem=) Undra hur det ska gå och ta hand om så många barn med denna tunga mage. DET ORDNAR SIG!

Pappa kommer snart o hälsar på. Har städat en snabbis innan så hoppas han inte har något att klaga på=)


PIUSSI

=)

Just det jag. var ut med Madde och sandra på bittens i går och sög i mig en massa goda alkoholfria drinkar! MUMS. Fick skratta en hel del oxå så TACK Madde och Sandra för en jätte trevlig kväll!


ojdå!

Var o kollade på benjamins fotbollsträning idag. Kul men jobbigt. Solen stekte på och där satt jag på gräset med dem hemska myrorna och svettades i 1 ½ timme!! hugo lär ju haft det grymt jobbigt med där inne i magen. men benji var duktig=)
Kl 12 mötte jag malin på stan och jakten efter kläder började=) Tog ut 1100 och tänkte att jag nog kunde få riktigt mkt för pengarna o kanske till och med ha råd med en klippning. Köpte en kjol på vero moda. En blå jätte fin klänning på åhlens, dvd skivor till calle, mjukisbyxor, solglasögon, armband, nagellack och remover på h&m och POFF hade man 60 spänn kvar=/ Herrejesus! pengarna gick upp i rök på bara några andetag. Och jag som alltid brukar vara så bra o hantera pengar.? Fick en dos panikångest men lugnade ner mig med att det är löning på måndag och att jag faktiskt förtjänade att slösa lite pengar! hehe. Det är alltid kul o handla men nu märkte jag att man inte bara kan springa runt i timmar utan och tänka på att stoppa något i munnen. Så inne på åhlens var jag väldigt nära på att kramas med golvet. Yr som fan fick vi skynda oss och köpa en körv jäkel. nära ögat säger ja bara.
Träffade väldigt många bekanta oxå idag. det va roligt. Marie som skulle dra utomland imorgon, Nadia som jag måste ringa och bestämma träff med=) Sussie, min förra lärare och så har jag för mig att det var någon till? (Ta inte illa upp om du är den personen.)
Efter shoppning turen träffade jag calle och vi gick o åt på bigboy! Sen gick jag raka vägen till sängen och sov till 6. Fick så satans ont i huvudet och huvudvärken håller i sig än! *******! Jaja så nu ska jag bara måla naglarna sen blir det sängen igen tror jag. Så gonatt alla!

Tack Malin för den behövda hjälpen. Skitnöjd med kläderna o det=) KRAMEN!

jaahaa.

Hej! igår var det ledighet. riktigt skönt. och det är det även idag för mig=) hehe. Idag är det Ta hand om emma dagen, och det är precis vad jag ska göra=) Har nyss duschat och smörjt in min hemskt torra kropp. tror det beror på graviditeten faktiskt för jag brukar aldrig bli torr. iaf inte så här extremt torr så att huden spricker. har även fått munsår och det är någonting jag inte heller brukar få. Så idag ska min hy få en riktig krämchock! 
 
jag måste bara säga att jag är extremt besviken på det förra grays anatomi avsnittet. (Stavas det så?) Alltså hon som dog skulle ju äntligen gifta sig med the hot one. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! vad händer egentligen med alla serier nu för tiden. One tree hill, ni vet. den brukade ju vara min favvo serie men nu är den ju bara riktigt jävla deprimerande. Peyton som äntligen är gravid kommer nu kanske dö pga av barnet! Fattar ni? vad blir det kvar då av den jäkla serien? INGET! bara boop!

igår kväll såg jag på dirty dancing 2. trodde jag hade sett den men tydligen inte. Det var synd att killen inte var hetare för då hade den definitivt varit bättre. Jag målade även klart krukan jag ska ge mamma. Hon har ju börjat med att så egna blommor o grejjer så då tyckte jag att hon behövde mina konstnärliga krukor oxå;)

Imorgon ska jag se på när benjamin har sin första fotbollsträning. tror det va det iaf. Hursomhelst så ska han ha träning imorgon då kl 10 och sen på måndag någon gång ska dem ha fotbollsmatch uppe på myran. Han kommer säkert göra så dem vinner. han är ju ganska envis o stark och snabb så han kommer kuta rakt igenom det andra laget och he bollen rakt i krysset=) hehe. Älskar dig benji<3 jajja, nu ska ja kolla på supernanny och lära mig lite barn stuff=)
KRAM

Äntligen social=)

Hej!
Jag är TRÖTT! Har varit speedad hela dagen känns det som. Först lekte vi fångarna på folkhögskolan efter lunchen idag. Skitkul men jobbigt. Vi sprang runt hela skolan. Till och med i små gångar i källaren. helskumt men vår friskvårdslärare gillade det enormt mkt. Han var som ett barn som hade fått lite förmycket godis;) men det gjorde inte oss nått, vi fick ju någon och skratta åt.HAHA!
Kl 3 typ åkte jag till waynes coffie(?) och träffade malin o anna. Väldigt länge sen jag träffade dem där två brudarna. Det kändes så skönt och få vara social med någon. Har ju inte varit det på ett tag. Orkar liksom inte ibland. Men det va trevligt=) ska väl träffa dem på fredag oxå hoppas jag för jag behöver verkligen hjälp med att handla en avslutnings klänning till denna kropp.
Kom hem trött och svettig och tänkte att jag bara skulle koppla av resten av dagen MEN, möttes av ett obehagligt kuvert som låg innan för dörren. FÖRVARNING OM INKASSO! WHAAAAT?? Ja men då har man tydligen glömt att betala in dataräkningen och inte har man sett 3 förvarningspapper innan man fick detta läskiga brev. Jag blir så frustrerad på att man så lätt kan hamna på inkasso eller kronofogden. Visst man har ett ansvar att betala in varje månad men dem som skickar breven har väl oxå ett ansvar att skicka ut sina brev eller hur? Det var som det där brevet man får från skatteverket, där man ser hur mkt man ska få tillbaka av skattepengarna eller hur mkt man ska betala in. Inte fick jag det brevet den dagen det skulle komma. Nä, utan Calle fick ringa och säga till dem två gånger tror jag det var. Knäppt. Om vi inte ringt då, då hade jag fått betala in skit mkt pengar bara för att dem inte kan skicka ut ett brev i tid. KNÄPPGÖKAR!

nä men bye då! *snark*

WÖHOO

Hej! sitter på skolan nu och skriver lite. Ska snart ha fångarna på folkhögskolan på idrotten! Haha.
Läste att Aqua kommer göra en comeback nu snart efter tio år=) Wiee. mina förra idoler! I LÖVE YAH!


Hassela kollektivet

Hello! Idag var jag och min klass till hassela kollektivet. Inte för att skriva in oss;) utan på studiebesök. kom dit med värsta fördomen om stället och åkte där ifrån med en känsla att jag *** skulle åkt dit ist för det där ***** kvinnohemmet i hudik. För det första så ligger det på värsta fina stället någonstans på landet sen ser det lyxigt ut både inne och utanför husen. Dem lagar jättebra mat där och några av personalen vi träffa där var verkligen roliga=) En tjej som bodde där berättade lite om hur det var där och det lät väldigt bra även om det kunde vara lite jobbigt då och då. men behandlingar ska inte vara lätt..
Visst , det kanske inte är så bra som det låter men folk tycker olika. det är kan vara bra för en och dåligt för en annan.

nu har jag nyss målat en blomkruka med en mkt skev pensel så blev inte riktigt nöjd men skitsamma. konst är konst! Hugo har varit helt stilla hela dagen men han har väl sovit eller bara legat och lyssnat på oss katterkärringar i klassen=) Magen spänner nogot OTROLIGT! Kommer nog spricka eller få feta bristningar inom vilken sekund som helst=/
NÄ, ska väl lägga mig o vila nu. kan ju inte sitta på en stol mer än 10 minuter innan jag får skit ont i ryggen. Stackars mig. Ska be calle massera ryggen ;) Heheh min lilla slav. tyck om deeej. PUSS

  Calles användbara handtag börjar oxå bli större för varje dag som går=)

Eh, skumt?

Helt otroligt! Såg ni eurovision song contest? alltså norge vann med typ 200 poäng mer än alla dem andra! nytt jävla oslagbart rekord. Han fick 12:er från över hälften av alla länder och det var 42 länder som röstade tror jag. Fattar ni. jag o calle bara satt o gapa här hemma i soffan! Blev lite förbannad men samtidigt så älskar jag killens låt alltså!=) ung, söt kille som sjöng o spela fiol, att det kunde gå hem i så många olika länder? ja som sagt. helt otroligt. tycker världen va lite hårt mot oss sverige men hon va faktiskt inte lika bra igår som hon brukade måste jag erkänna. om hon bara hade slutat garva kanske det hade gått bättre. men men

Har varit på sälsten med mamma o benji idag. Efter att min pappa kommenterat min hy bestämde jag mig för att lägga mig o sola där idag medans solen lyser som en dåre. är lite bränd nu i ansiktet men om man vill vara fin får man väl lida pn som dem säger.
Nu ska jag bara vila min feta tunga kropp resten av dagen..det är faktiskt en bit o gå till sälsten så det förtjänar jag.=) hugo har nog inget imot det heller. hoppas jag=)


This is like a fairytail! (konstig stavning kanske?=)
WÖHOO



Vänstern!!!



Den 7 juni 2009 är det val till Europaparlamentet.  Då är det 15 år sedan vi röstade på att gå med i eu. Under valrörelsen 94 sade ja sidan att EU var ett stort demokratiskt projekt och lovade oss att Sverige skulle få behålla den offentliga sektorn, kollektivavtalen, alliansfriheten och makten att stifta egna lagar.


Idag är det uppenbart att det mesta bara var lögner och tomma ord. Nu kan vi se hur

ja-sidans lovord var vilseledande och lögnaktig. Idag ser vi hur EU har utvecklats till en aggressiv överstatlig byråkrati med allt större makt att styra de olika medlemsländerna.

EU är inte uppbyggt för att vi ska kunna påverka - det är ett odemokratiskt projekt där politiken redan är fastlåst på förhand. Just därför är det viktigt att rösta in EU-motståndare i parlamentet. Vi behöver folk som står upp emot att ännu mer makt flyttas till EU. Idag är det bara ett riksdagsparti som tagit den rollen. Den som inte vill ha fler nickedockor i EUparlamentet ska därför rösta på Vänsterpartiet den 7 juni


Ung Vänster ser också att stora delar av det som kallas den svenska arbetsmarknadsmodellen hotas av EU.

Kärnan i vår arbetsmarknadsmodell är kollektivavtalen. Utan en garanti för att kollektivavtalen

skulle försvaras hade Ja-sidan aldrig vunnit i folkomröstningen 1994. Till skillnad

från de flesta EU-länder, har vi varken lagstadgade minimilöner eller särskilt mycket av villkoren i arbetslivet reglerade i lag. Istället regleras löner och arbetsvillkor av kollektivavtal som upprättas mellan facket och arbetsgivarna. För att få tillstånd kollektivavtal har facket rätt att ta till stridsåtgärder mot arbetsgivarna. Den rätten är nu hotad av EU.

Det finns flera exempel på hur EG-domstolen uttryckligen säger att svenska fackföreningars

rätt att strejka och sätta företag ifrån andra EU-länder i blockad, strider mot EU-stadgan.

Skolbygget i Waxholm där Byggnadsarbetarförbundet ville tvinga ett lettiskt företag att teckna kollektivavtal för sina anställda, är ett sånt exempel.

Ung Vänster menar att de svenska kollektivavtalen ska gälla alla som jobbar i Sverige, oavsett vilket land man kommer ifrån. Ingen ska få en lägre lön bara för att man kommer från

Lettland eller Polen. Att arbetsgivare ger utländska arbetare lägre löner och sämre villkor är

inte bara diskriminering och rasism, utan det sänker lönerna för alla som jobbar på svensk arbetsmarknad.

Och nu när hundratusentals människor blir av med sina jobb och vi står inför en massarbetslöshet,

förbjuder EU: s regler att Sverige satsar på att skapa jobb i offentliga sektorn, bygg- och

miljösektorn.


MEN för att behålla den svenska modellen, med höga löner, bra villkor och

starka fackföreningar, måste Sverige lämna EU! Ung Vänster vill utrota arbetslösheten. Vi vill ha en politik för full sysselsättning. Först då kan vi som arbetar ställa krav på arbetsgivarna. För att nå full sysselsättning krävs en annan politik, en politik som är omöjlig så länge Sverige är med i EU.


Vänstern om miljön

I Sverige får vi till exempel inte ha hårdare

utsläppskrav på bilar än i övriga EU, vi tvingas tillåta färgämnen på mat som vi anser

vara hälsofarliga, vi måste godkänna kemikalier som vi anser vara farliga, vi får inte sänka

momsen på ekologisk mat och vi får stå ut med långa, miljöskadliga transporter kors och tvärs över Europa - på grund av EU. Det hela är egentligen väldigt enkelt, EU är en union för marknaden, inte en union för

miljön. Alla fina ord om klimatmål, utsläppskrav och om samarbeten för miljön betyder inte ett dyft om det står emot marknaden. Vill man på allvar prata om miljöfrågan och faktiskt göra något åt de klimatproblem vi står inför måste vi börja samarbeta mellan länderna på riktigt - utan EU som lägger krokben för de länder som vill verka för miljön.


Ung Vänster anser att Sverige ska lämna EU. Det handlar inte om att vi inte gillar samarbete

mellan länder, eller att vi inte inser att det finns frågor där länder behöver agera gemensamt.

Internationellt samarbete behövs, men EU behövs inte för samarbete. Folken i EU länderna har flera gånger visat att de inte accepterar EU:s demokratiska brister och överstatlighet.

I Sverige sa en klar majoritet nej till EMU. Folken i Nederländerna och Frankrike röstade nej till konstitutionen, och irländarna sa nej till Lissabonfördraget. Det visar att Europas folk vill ha ett annat slags samarbete än dagens EU.

Ung Vänster tror på internationell solidaritet. Vi vänder oss emot inskränkt nationalism och kämpar för en rättvisare värld.

Gå in o kolla på:


http://www.youtube.com/watch?v=DDJIiAxYtrA

http://www.youtube.com/watch?v=sm05yiALBtc

Värk o värk

Tja!!  har nyss kommit hem nu och ätit upp calles tacopaj=)  så nu e jag mätt iaf. men magen den värker. Har för mig att jag läst att man kan ha förvärkar redan nu så det är väl musklerna som tränar lite tror jag. det kommer i vågor och jag blir lika nojjig vaje gång. Vaför kan man inte bara få njuta den här tiden som är kvar? Nä. graviditet = Må dåligt! Det är priset de för att man vill föröka sig. Männen då? vilket pris får dem betala för att sätta ungar till världen? mindre pengar i plånboken? Skäll från frugan? Vara konstant orolig kanske? saksamma, det är ändå inte lika bedrövligt som kvinnorna få ha det, och det med basta! Säg va *** ni vill karl******! 

Skrev ett långt inlägg här igår men det försvann så jag får väl repetera mig.
Såg på en deltävling igår av eurovision song contest och jag kände bara att svergie har nog en bra chans o vinna. Det ör klart, vi vinner typ aldrig men hon kan iaf komma trea=) Gillar marlenes låt jätte mycket även o jag nu inte är någon opera fan.  men jag håller tummarna HÅRT!

Min lilla skönhet i magen fyllde 24 veckor igår och jag känner mig mer o mer tacksam för varje dag:) Älskar dig gubben!



Förhållanden! ÅH!

Förhållanden. den svåraste, underbaraste, mest sårande saken EVER! Ibland saknar jag de med vissa och ibland vill jag leva helt själv på en tom jorden. om vi snackar kärleksförhållande så är nog gemensam ekonomi och allt vad det innebär det värsta "viruset" ett par kan drappas av. Fysatan! Själv har jag extrema problem med det äckliga viruset och jag råder verkligen folk att inte säga ja till det sjuka förslaget. Ibland kanske man frestas av det pga av att det kan innebära att man inte behöver betala alla räkningar som kommer utan bara vissa men...Jag tycker personligen att man ska ha delad och vara med och betala alla räkningar fast bara hälften av beloppen. Då kan ingen av paret komma och säga att den betalat mera och bla bla bla! Utan man kan somna tryggt på kvällarna och veta att man inte har nå skulder alls till någon! och om man inte har ekonomi till att vara med och betala alla räkningar, SVÄLT! BO PÅ GATAN! GÖ VADSOMHELST FÖRUTOM DET!
hehe, hoppas jag skrämt er nu!=) nämen jag är verkligen less på alla vuxen saker jag måste göra! Nu lever man ju inte på soc längre eller visst jag får pengar av dem för att jag går på läslust o så men inte fan betala dem min hyra längre som dem gjort sen jag var 15. NO! nu får jag klara mig själv och det är lite svårt när man inte vet hur någonting fungerar, och inte har man någon runt om kring sig som e kunning nog o förklara.. Jag har försökt läst mig till kunskap men det går inge vidare det heller eftersom jag inte kan sånna där krångliga vuxen ord! ÅHHH! ibland vet jag inte alls vad fan som skulle hända om jag inte hade calle och om soc skulle sprängas bort eller nått.


Såg på en förlossning på tv:n alldeles nyss. FUCK! jag kände verkligen smärtan och hennes rädsla. Även om jag gått igenom en själv så är jag ändå räddare än någonsin. Både för smärtan o att det kanske händer hugo något! något. Denna gång ska jag ju pressa ut ETT ENORMT huvud och kropp, förra gången var det ju två små tysta änglar som jag inte kunde skada även om jag inte orkade krysta eller nå liknande. men som alla säger: Det kommer gå jätte bra=)

Jag har valt min förlossningsställning! =D

Saga mitt hjärta!

sitter här med saga i knät och bara beundrar hennes skönhet! Hon är verkligen min bästa vän. Hon är kärleksfull, hungrig, bra lyssnare och väldigt mån om sitt utseende.=) Hon älskar allt förutom kattmat. Så får oftast ge henne mina rester så hon inte svälter ihjäl för hon äter inte torrfodret i första taget! Försökte sluta och ge henne riktig mat ett tag för jag hörde att det inte va bra för katter och ge dem den maten vi människor äter men då rasade hon i vikt! Så nu är hon jätte spinkig=/
Hon är väl 3 år nu tror jag och hon har alltid hatat kattpojkarna som sprungit efter henne tills nu för några veckor sen. Släppte in henne på kvällen och jag märkte att hon gick väldigt konstigt. typ som hon hade blivit påsatt i röven eller nått. så jag tänkte att jag kunde lyfta upp henne och bära henne ett tag men så fort jag la min hand vid hennes bakdel så fräste hon åt mig OCH DET brukar hon aldrig göra. Hon la sig till sist i sängen och där fick jag ta hand om henne och ge henne mat och  trösta henne för  jag märkte att hon var nedstämd. La en tröja på henne som filt och gav henne lite mat men hon rörde sig inte ur fläcken. hon bara kollade in i väggen. hon kurrade ingenting på resten av kvällen och saga kurrar alltid! Och då menar jag verkligen alltid. Hon kurrar nästan tilloch med när hon går på kattlådan. så då förstod jag att hon förmodligen förlorat oskulden till nån jäkla hankatt! Jag ger henne p piller iaf så hon kommer inte bli på tjocken iaf även om jag är väldigt sugen på att ge hon ett par kisseungar. men då kommer jag inte kunna behålla dem och det är för sorgligt att ta dem ifrån henne.
För några dagar sen kom hon in med stukad fot=( Och jag kunde inte göra någonting för att hjälpa henne. vetrinären tyckte vi skulle avvakta med att ta in henne nu när det bara var en stukning så hon fick lida dem här senaste dagarna. Men nu är det bättre. Hon är fortfarande lite svullen men nu kan hon iaf gå ordentligt....men nu ska vi sova!  Så godnatt! 

Hugo Karlsson <3

ett barn i v 23 som hugo är nujag hitta ett litet barn på 23 v, precis som hugo är! fast bara i i 3 dagar till. På torsdag fyller han 24 v.=) Snart får jag hålla om dig gubben..


JAAAA!

Min calle har fixa internet nu på vår trasiga söta dator! wiee!  OCH mitt hår=) han är jätte duktig på och färga hår så nu las ett plus tecken till på listan varför calle är min själsfrände=D Kände för att få tillbaka min gamla stil. svart långt hår med fixade ögonbryn;) håret blev bra som jag ser nu iaf men jag är absolut inte lika het som jag var förut! Börjar  bli gammal! J'vla shit. och jag som ville bli en sexy mama:) men men calle får nöjja sig med att jag kommer bli fulare för varje dag. han har inge val.
Känns som jag håller på och glida tillbaka in i min lilla deprimerande bubbla igen. känner mig inte lika livsglad, är nere och jätte osocial med omvärlden. har fått några raseri utbrott den senaste tiden också som jag fick förr. Kasta sönder en sänglampa och krossade en plast grej man har värmeljus i med mina händer igår, så nu har jag skärsår i handflatorna=/ inte skönt! Graviditeten har oxå blivit jobbig. har börjat känna av min skolios och magen börjar bli så stor så jag knappt kan andas ibland.  Fan när jag väntade pojkarna kom jag inte ihåg att jag hade problem med andningen men jag hadde ju därimot ont i ryggen. men det var ju inte så konstigt heller. magen blev ju enorm  på en sek!  Och hugo han kickar så jag tror ibland han har ep anfall! kände aldrig pojkarna såhär extremt heller men som dem säger. varje grav e olika! Snacka om att jag e less på o höra det! MEN även om det gör ont och jag blir lite orolig ibland när han kickar så känns det ändå bra och dagligen få bekräftat att han lever. Därimot vet man ju inte om han kanske rör sig som han gör för att navelsträngen stryper han eller nått. ÅH JAG HATAR DÖDEN! Ta inte små barn för fan! håll dig till gamlingar eller till dem som förtjänar att dö!
Ska lägga mig vid calle nu som kollar på hockey och somna i hans  famn. De vill säga om hugo inte vill hålla mig vaken då. han vaknar så fort jag går o lägger mig. Men jag älskar dig mitt lilla nattroll!  puss


J&J <3

Shit!

Nu var det länge sen alltså jag skrev här. har lite ångest för att jag inte kan skriva av mig här så ofta som jag vill men ni vet ,vi fick ju hem våran dator efter 3 månader OLAGAD! jävla tyskar! snackar om att vi inte har nån försäkring? WHAT? vi har fan drulle försäkring så vi ska fan inte betala ett öre till er idoter! Pust!  jaja ehm, vad händer då? Jo..har fått reda på att min mamma hör hemma uppe på en scen framför jätte mkt folk=) hehe. Var och såg henne och hennes klass i skönsberg i helgen när dem spelade upp "det luktar skämt!"- revyn. As rolig! Det kom dit en känd skådespelare/komiker från stockholm för att kolla på dem och han satt på samma rad som mig! COOLT!;) han sa ursäkta, en man som jag kommer alltid sent, när han skulle gå förbi mig och jag bah hehe!! herregud va knäpp jag är som blir så uppspelt för en kändis?  men mamma var iallafall skitduktig. En gång skulle hon spela en gammal cowboy som hette berra och han då skulle visa upp en dans för en jury! HAHA. ni skulle sett. ja är verkligen stolt!
ja, sen har jag vare nära döden två gånger dem närmaste dagarna. En gång när pappa körde hem mig och en gång när jag själv körde hem och jag skulle svänga ner vid trädgårn! Kom en bil jävel i fullfart från stan och jag hann svänga undan i sista sek! Tror hugo fick en hjärtattack i magen också. Alltså jag visste inte hur förjävligt det skulle bli o skaffa körkortet innan jag tog det. Folk kör som idioter. Jag har hört det förut men dem gör det verkligen. typ som när jag körde ner till sundvall så höll jag på och åka ner i diket flera gånger tack vare att en snubbe kom i sista stund och körde om mig PRECIS där 2 filit blir 1. A jag få tacka gudarna att jag är så uppmärksam ändå.

Annars mår jag bra, hugo har nu passerat storebrorsornas ålder med en vecka! det är verkligen ett bra tecken!
Nu ska jag fortsätta plugga svenska. har prov om någon vecka. KRAM!

RSS 2.0