Påsklov

Underpåsk lovet fanns det bara en underbar dag, det var då vi var på ultraljud och kolla till lillen=) Barnmorskan sa att hon ej kunde ge ett hundra procentigt svar men att hon misstänkte att det var en pojke! Misstänkte? det var en lång grej mellan bena med en stor säck nedanför=) hehe. iof, sa barnmorskan att klittan på flickor kunde vara svullna men hallå! Man känner igen en snopp när man ser en=D Så det blir en liten lillebror till tvillingarna. Hugo ska han heta. Det var calles ide men jag gillar det. Hu go´ somhelst;) haha!
Över till det trista, på söndag den 12:e sms min pappa mig och skrev att min sk. fosterpappa dog på lördagen. orsak vet jag ej och inger min sk. fostermamma har inte ringt till mig och förklarat någonting heller. Hon förväntar väl sig att jag ska ringa så jag får väl göra det snart..är lite nervös. vet inte riktigt vad man ska säga så nu förstår jag alla som var rädda och ringa till mig efter tvillingarnas död. jag skriver sk. fostermamma o fosterpappa pga av att jag bodde hos dem typ 1 ½ år när jag var liten. jaja, resten av lovet låg jag bara i sängen typ och längtade efter att få gå tillbaka till skolan. Konstigt va? men jag har absolut inge liv utan skolan känns det som. Tycker inte om att sova hela dagarna längre som jag gjorde förut.

Nu ska jag snart gå ner till musiken och spela lite gitarr..Vi ska filma oss denna gången, blev ju inte innan lovet. så...
byyyyyyyyyyeeeeeeee


Kul utan alkohol?

i lördags vaknade jag av att kyrkklockorna väckte mig vid 8 och eftersom jag hade legat sjuk inågra dagar och nu blivit frisk så kände jag för att hitta på nå. Sms sandra och frågade om vi kunde ta våran uppskjutna träff och det kunde hon. grejjen var bara att hon skulle ha Tjejmidda/fest så jag fick förbereda mig på att festa=), fast utan alkohol pga (jag måste erkänna nu) att jag är gravid! Tog på mig en tunika för att folk inte skulle se min mage och fatta att jag var gravid men det gjorde dem tillslut ändå pga av att jag avstod från alkohol. Och jag som inte kan hålla mig om någon frågar, erkände ju. Trodde folk skulle tycka jag var knäpp som gick ut som gravid men alla tog det bra. Tycker lixom inte att man ska sitta inne bara för att man har en unge i magen. (Denna gång är bara en)
Nä men jag hade kul, vi (alla utom jag) sjöng singstar, spela lite gitarrhero(det gjorde jag faktiskt en gång=)) spelade drinkspel (Jag med saft) och körde lite olika lekar. Efter ett tag slog fyllan till och jag garvade lite för mig själv och tänkte på vad spriten egentligen gör med folk=) Sandra gav mig jobbet att vara mingelfotograf och det var jag gärna! vid 12 åkte vi in med taxi till kajutan. Såg där att det ej var nå folk där så vi fick gå till gennys ist.  Knäppte på folket sen blev jag lite hungrig och trött så jag begav mig hemmåt! Ringde calle för jag kände mig lite otrygg och med full rätt också för jag hann bara komma upp till arbetsförmedlingen som nån jävla dåre tog tag i mig och vägra släppa för bi mig. Lyckades ta mig loss och då skrek både han o hans gäng nå jävla hemska ord på engelska! idioter.
men som sagt, det går att gå ut nykter och inte dansa på bordet osv=D Hehe  Hoppas ni själva oxå hade en rolig helg!

puss

RSS 2.0