Nu e jag här!

Har varit i sundsvall idag och lugnat mina känslor!=) Har fått svar på alla mina frågor så nu kan jag andas. men förmodligen bara några dagar, sen kommer oron komma krypande..Jag låter lite gåtfull men det är en hemlis som har hänt och jag kan inte berätta förns jag är helt säker. men ni har tålamod det vet jag.

Så..nu när man har kommit tillbaka till härnösand så såg jag att jag har 1 ½ timme kvar innan jag ska övningsköra m ola, och vad ska jag göra under den tiden? Calle ville ju leka med sin lilla kompis istället för att gå runt på stan med mig så nu sitter jag här på bibblo som jag gjorde när jag var liten=D känns lite konstigt och använda en annan dator än sin egna lilla störda dator. I miss you! Men han kommer nog tillbaka från sin lilla semester om några dagar..=)
Men som sagt, jag ska övningsköra idag och imorgon och sedan kl kvart i 2 imorgon KÖR JAG UPP!!!! HEEELP! kommer lilla emma som knappt når ner till kopplingen klara uppkörningen imorgon? säkert inte. jag ser framför mig att jag kommer bli så nervös så jag släpper taget om ratten och kör över o dödar en massa människor!=/ tänk er..då kommer jag få sitta i fängelse!=((( nooo! nämen be för mig iallafall. Jag har faktiskt kämpat som en djävul för de här.


PIIIUUSS!

..

Tänkte bara säga att imorgon åker datan iväg till tyskland och jag vet inte riktigt när jag får tillbaka den men iallafall. Så det är därför jag inte kommer att kunna skriva här i min söta lilla blogg...

nu slipper ni undra;)

Jag älskar er! Jag älskar er! Jag älskar er!

ja med mina änglar=)

Idag är den sista dagen på graviditeten, pojkar. 18 jan var det beräknade datumet för er att komma ut till oss. Men ni var ju två så förmodligen skulle ni nog ha kommit ut i december men ändå. Ni skulle verkligen varit i våra famnar nu om världen var en rättvis plats. Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR ER!!! JAG ÄLSKAR ER! SÅ MYCKET!! ord räcker allvarligt inte till. men jag älskar er. Pappa älskar er också.
Varje gång ja har blundat idag har jag sett era små vackra kroppar i min famn. små men starka kroppar=) Jag slår vad om att ni skulle ha klarat av det mesta här på jorden. Jag tror inte att ni bara fick pappas snygga utseende utan även båda våras styrkor.
Ja, Jack och Jamie...ni va speciell. Och ja lovar er..mamma o pappa kommer. Vi vet inte när men nån vacker dag kommer vi återförenas igen. Tills dess kommer ni bli ihågkommen av många människor här nere på jorden.
puss puss! Mamma=)

Käre Britney!

har suttit o kollat på Britney:for the record. a jag vet inte äns va jag ska börja..är helt ställd. Jag hade tårar i ögonen under hela, kan man säga dokumentären? Hon är verkligen en fin människa och är som en av oss liksom. Jag vet inte om jag skulle ha tagit självmord eller inte om jag aldrig fick vara fri som hon! som en sån simpel sak som att gå på stranden mittinatten med sina vänninor, det kan inte hon göra. Hon kan inte ens gå o köpa en glass själv utan livvakter! Förstår ni? Man fick se när hon skulle gå in i ett ställe från bilen.. efter några steg utanför bilen fick hon genast hoppa in i bilen igen för att det var så många galna människor utanför! helt sjukt. mitt hjärta började till och med o bullta o jag var inte ens där. Jag satt här i min soffa! Jag vill fan bara åka dit o krama om henne. För man ser verkligen att hon har blivit tillbakadragen av all skit. av alla oss andra som dömmer och som inte vill lämna hon ifred. Hemskt.
Men det jag vill komma fram till är att man ska nog vara riktigt glad att  man lever som man gör. Våra liv kan vara en sån stor dröm för någon annan liksom..a nu ska jag se på gigli=) haha! fyfan va ben affleck e löjlig!!!

Natti natti=)

Hello people!

Nu har jag oxå fått en blogg av samantha! hon e en riktig skicklig jävel på sånt hära. =)
Jaja, ska kolla lets dance nu. tänkte bara skriva mitt första inlägg!!! wööhoooo

RSS 2.0