hoho=)

kollar på paris hilton - my new bff! shit va sjukt det är!!!!!!!!!!!  men det kan ju inte vara seriöst? eller?
aja, Blev sjukt nöjd med barnvagnen iaf. så himla fin. Kan visa en bild på den sedan. Man blir helt till sig när man vaknar och ser den i köket! Man får stå och fundera ett tag om man verkligen har kvar lillen i magen eller om han ligger i vagnen o sover. hehe. calle längtar sjukt mkt på och få ta den där första promenaden med vagnen o hugo. han har redan börjat gått omkring med den här inne=) han e så gulli! fick klippa han iförrgår för håret började bli väldigt långt på han o det är faktiskt min tur o spendera pengar på mitt hår denna månad så..jag tog rakapparaten jag gett han för något år sedan o klippte han. Så nu ser han ut som en sexig militär! Grr=) hottie hottie.
BARA TRE DAGAR KVAR AV PRAKTIKEN! ÅHHH!!! är så fruktansvärt less så jag nästan blir deprimerad! min kropp klarar inte av sån där skit nu alltså! jajaaaaaaaaaaaaa får väl stå ut dem här dagarna då.

john blund kom alldeles nyss o spred sömmnpulver på mig så nu blir det sängen! Natti

grillning i solen

Tja! igår var jag på technichus med mamma o benjamin. dyrt men värt det=) Vi byggde upp ett skelett, tävlade i dans, gick hinderbana, kollade in våra tänder (haha) A sånna grejjer=) just det jag, gick på stan med calle först och köpte sandaler till mina svullna fötter. Tror jag slog personligt rekord. Tog typ en kvart och välja ut ett par o köpa=) helt otroligt! älskar dem men dem har gett mig skavsår=/ calle ska snart gå och köpa "hud"plåster?=)
a iallafall, efter technichus mötte vi upp calle o gick o köpte kött i massor! vi skulle grilla hos mamma. Det var verkligen mysigt. åt jordgubbar o grädde till efterätt och jag njöt till vi skulle gå hem. Då insåg jag att jag hade ätit lite förmycket så magen var aldelles stenhård och ryggen o fötterna sa att dem hade gjort sitt för idag. Pust! calle fick ringa en taxi och så gick en hundring upp i onödan=(((! buhu.

idag beger vi oss upp till killarna med pappa sören. ser att det är lika hett idag oxå så packar nog ner hundra liter vätska i handväskan.  
ikväll blir det hämtning av barnvagn=)


Go all the way! lalallla

Idag är det torsdag och hugo är 30 ******* Veckor!!! shit i taket=) Om tio veckor händer det=/ Kanske..kan ju bli närsom helst oxå egentligen men det hoppas vi inte på..visst vecka 36 får han komma ut för då är det ingen speciell stor risk att något dåligt händer + att hjärnan är klar att användas här ute så.. men snart så kommer jag lida men samtidigt få det största ansvaret jag någonsin komma ha,  i mina armar=) Soo freakin happy!!
så här se mina t-skirtar ut på mig=) ser ni navelen! haha står rakt ut


By the way... lyssna på denna Perry farell - go all the way.    

tjoohoo va varmt!

Jag var så trött när jag cykla till jobbe imorse så jag trodde jag gick i sömnen. Fram till 2 gick jag runt o lekte med barnen alldeles yr  och varm. trodde jag skulle däcka men jag bet ihop. På hemvägen stötte jag på dem mest pratgladaste tjejjerna i världen. jossan o mia=) Shit vilken kick dem gav mig! Var trött innan jag träffa dem och nu vill jag bara hitta på nå=) var verkligen trevligt och prata med dem lite grann.
imorgon blir de blodsocker belastning på sjukan. jobbigt! Men slipper ju gå till praktiken... Tror jag ska ta nå satans blodprov oxå=( mindre kul..men man måste ju för lill killens skull!  Ska även besöka en sjukgymnast uppe på blåsippan kl 2. Ryggen dödar ju mig vissa dagar. Skulle gärna vilja ha ett stödband som håller upp magen oxå men det verkar ju inte finnas! Eftersom han ligger så långt ner får jag ju typ bära magen när jag går=/ 

nu ska mami emma äta.... hej hej

söndag

imorse blev det mys mys med saga! helst ville hon ligga på mitt ansikte men det fick hon inte =) Hon har gjort mig så orolig dem senaste dagarna. så fort hon går ut är hon ute i flera dygn!! o halsbandet harhon tagit av sig så man hoppas ju att inge tar henne tills jag köpt ett nytt åt na.  LÄMNA MIG ALDRIG GUMMAN!
      


idag blir det cirkus med benjamin! Längtar så efter han=) han är ju numera känd som fotbollsproffs. Han gjorde mål i förra matchen hans lag spela och så vann dem. Det lönar sig o förlora lite=)  heh



Ska låsa dörren nu och kolla klart på filmen jag försökt se i två dagarna nu. soooo SEE YAH!

v. 29 !!

Idag är killen våran 29 veckor! PUSSS PÅ DIG!!
picture-0032

förkylningar går aldrig över!

hej hej! näsan är fortfarande täppt sen förra helgen då jag var sjuk. sen blir man väl inge friskare av att umgås med snoriga barn heller så men jag måste ju vara där. börjar bli riktigt less nu pga min rygg. jag får ont när jag går, när jag ligger på sidan(den ända sidan jag kan ligga på!) när jag sitter! Och det där höft"bandet" hjälper ju inte heller pga av att hugo ligger så jäkla långt ner.  Han ska för sjutton muggar inte komma än så varför ligger du vid utgången lilla vän?!!!

idag efter praktiken gick jag o mötte upp calle på stan. Vi skulle gå till hellstrands o köpa cirkusbiljetter till mig o benjamin. Bara han o jag ska gå dit på söndag o mysa. Det blir kul. Hoppas bara min kropp ställer upp för mig o är snäll.

Imorgon blir det middag med calle, hans kompis kent och kents son. Vi drar sen upp till murberget och möter upp mamma o benjamin. OM jag pallar! Eftersom min käre cykel har pajjat kan inte den hjälpa mig dit så det lär bli en marddröm och få gå dit och sen hem. plus att man ska springa runt där som ett djur. calle skulle ringa o fråga jonas om han kunde skjusa oss men sån tur kommer jag nog inte ha.

Så, om jag inte dör på vägen så hoppas jag att vi syns där uppe! Glad midsommar!

Skolavslutningar

Både benjamin o erik slutade skolan igår. Är så stolt över erik som har lyckats komma in på gymnasiet=) Han ska gå estet. Där hör han nog hemma. Han hade bal i torsdags och han var så stilig i den där svindyra kortymen pappa hade köpt! Hörde sedan av pappa som var en slags vakt där, att han ägde dansgolvet! Det är bara ett måste om man heter sjödin i efternamn;) hehe. Benjamin sjöng på sin skolavslutning. min lilla sötis. Redan slutat ettan..helt sjukt vad tiden går snabbt. Känns som det bara var någon vecka sen mamma kom upp med han på kaiser och visade han för mig för första gången! 
Jag knäppte lite kort oxå som jag kommer att visa upp när jag väl hittar sladden till kameran.

ÅHHHH, nu måste jag gå och kasta antennen till tv i golvet!!  Hörs snart.


Samma samma saaak

mitt liv består just nu av barn, bajsblöjor och sömn. Måste bara säga det att dem som säger att det är lätt att jobba som dagisfröken är heeeelt insane-a i huvve.

Hugo mår bra iaf. han växer och sköjjar med mamma! Kände han fot igår när jag smekte magen =) kan tiden inte bara gå lite fortare??!   

Just det! Har varit o kollat på benjamin och hans fotbollslag spela två matcher uppe på myran. Dem förlora båda gångerna men benjamin är inte ledsen för det. Han log när han gick av planen. det är en redig kille det. Är så stolt över han. En riktig kämpe. LOVE U!





jaa har väl inge mer och skriva...någon har satt mitt liv på repeat och så kommer det vara i en månad till.

hugs!

back off!

Jaha, nu stack calle ut genom dörra! Han ska gå och äta på hamnkrogen med sina jobbar kompisar! OCH INTE ÄR MAN BJUDEN!!! inte har jag någon kikare så man kan spionera på han heller. Inte för att jag inte litar på han utan jag vet att någon kommer stöta på han. kanske inte dem som han jobbar med men det finns andra på hamnkrogen som kommer. Tjejer här är ju som fiskmåsar. Så fort det är något oprövat kött inärheten är dem där på en sek. Tur att calle är nykterist så han inte går ut så mycket=) sist han var ut var det ju någon på han så...morr! Jajja. Han är min o kommer alltid vara. Även om  jag måste göra mig av med alla andra kvinnor i denna värld!

Pust. Har nu varit på praktiken i en vecka. Nu återstår det bara 4 veckor sen får jag och min mage vila i två månader. Sönt!
När man jobbar från 8 - 4 har man verkligen inget liv efteråt. Jag är helt slut när jag kommer hem. Dyker rakt ner i sängen vi har ställt brevid soffan och blir upp passad av calle tills jag ska gå och lägga mig vid halv tio. vill så gärna höra av mig till mina vänninor och bestämma träff men jag orkar inte.. Orkar knappt andas. Men jag saknar er alla! Tänker på er varje dag.

Måste sluta nu, saga står nästan på tangentbordet för att få min uppmärksamhet. mysfia<3

Bye

RSS 2.0